Klaudysiaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 >>klik<< Mimo wszystko ładnie razem wyglądają! A Marley to faktycznie troszkę zalotnik? :lol: Quote
Iss Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ooo widzę, że Lorenka ma wzięcie, miło nam :) Basia i Barni wybieracie się do Bielska może? Zapraszamy :) Quote
Kinia Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Gdzie tam zalotnik on poprostu lubi suczki:) Quote
Kinia Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 No właśnie, a to, że on je wszystkie tak bardzo lubi to nieważne Quote
Klaudysiaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Kinia napisał(a):Gdzie tam zalotnik on poprostu lubi suczki:) Hehe, no tak - koleżanki też trzeba lubić :) Quote
apcik Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 :loveu::loveu: jak ja kocham labki:oops::oops: to keidy sie jakiś spacerek szykuje w okolicach Cieszyna??? i przygarnęlibyście innorasowca:roll:? Quote
Kinia Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 W bielsku jeszcze nie wiemy;) My przygarniemy każdego ważne żeby był pies i właściciel:) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Hejoo :loveu: Świetne foty Marleja i Loreny My odpadamy bo większoość labradorów się boi mojego smoka :evil_lol: choć szkoda bo takie piekne towarzycho Quote
Iss Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Hejoo :loveu: Świetne foty Marleja i Loreny My odpadamy bo większoość labradorów się boi mojego smoka :evil_lol: choć szkoda bo takie piekne towarzycho mogę Ci zagwarantować, że moja Lorena się go nie będzie bała:d Nie ma psa którego by się bała:D Quote
Kinia Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Mój też się nie wystraszy:) Będzie zadowolony, że ma dużego kolege;) Quote
halgre Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Witam :hand: Przyszliśmy odwiedzić ślicznego labradorka :loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 To macie odważne psiaki :loveu: może kiedyś namówię rodziców :lol: Quote
Kinia Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Cześć wszystkim! Ciekawe kiedy multi zadziała:mad: anitaaa i bartis napisał(a):To macie odważne psiaki :loveu: może kiedyś namówię rodziców :lol: To namawiaj:) Byliśmy na spacerku z Cezarym:loveu: Gdyby nie to, że za bardzo nie chcieli się razem bawić byłoby lepiej ale było fajnie;) Mam zdjecia oczywiście. Ale nie wiem czy ktoś chce w ogóle... Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 I tutaj jestem zebym wybrac foty nowe na strone Quote
Iss Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 halu?? ja tu wpadam, żeby zobaczyć fotorelację ze spacerku i coo?? nie ma nic:( no nie ładnie Kinia :( Fajnie, że mieliście dzisiaj ciekawy dzionek, a chłopaki z pewnością się polubią, muszą się tylko lepiej poznać :) Quote
C&B Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Kinia pewnei teraz Taia ogląda tak jak ja ;) Quote
Inkaa Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Kinia napisał(a):Gdyby nie to, że za bardzo nie chcieli się razem bawić byłoby lepiej ale było fajnie;) Czyli generalnie mamy zupełnie inne problemy. Weniak nie przepada za zabawą z innymi psami (chociaż na ostatnim treningu w Cavano było lepiej, o wiele lepiej, tylko na bulla powarkiwała) Wtedy potrafi wpatrywać się we mnie wzrokiem 'chodźmy już stąd' :lol: Ale mi to specjalnie nie przeszkadza, na spacerku możemy porobić coś innego, niż szalencza gonitwa z innymi psami - jakieś klikanie, frisbee, ogólnie zabawa (ale biała w zastraszającym tempie psuje, rozgryza i niszczy wszystkie zabawki. A dostęp do nich ma tylko w mojej obecności, w czasie wspólnej zabawy :cool1:). Quote
Herspri Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Może jakby dziewczynę mieli to by się rozruszali :cool3: Tylko u mnie to kiepsko z zorganizowaniem czasu :roll: i w ogóle widzę że mój pies ma potencjał i mogłabym Etnę więcej nauczyć ale jakoś nie umiem tego ogarnąć ( a może jestem zbyt leniwa ;) ). Jak się będziecie znowu na spacer ustawiały to będę zerkała do spacerowego tematu, a nóż mi jakiś termin spasuje :razz: Póki co oczekuję fotorelacji :D Quote
Recommended Posts