Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Hejoo :loveu: Świetne foty Marleja i Loreny
My odpadamy bo większoość labradorów się boi mojego smoka :evil_lol: choć szkoda bo takie piekne towarzycho

mogę Ci zagwarantować, że moja Lorena się go nie będzie bała:d Nie ma psa którego by się bała:D

Posted

Cześć wszystkim! Ciekawe kiedy multi zadziała:mad:

anitaaa i bartis napisał(a):
To macie odważne psiaki :loveu: może kiedyś namówię rodziców :lol:

To namawiaj:)

Byliśmy na spacerku z Cezarym:loveu: Gdyby nie to, że za bardzo nie chcieli się razem bawić byłoby lepiej ale było fajnie;) Mam zdjecia oczywiście. Ale nie wiem czy ktoś chce w ogóle...

Posted

halu?? ja tu wpadam, żeby zobaczyć fotorelację ze spacerku i coo?? nie ma nic:( no nie ładnie Kinia :(
Fajnie, że mieliście dzisiaj ciekawy dzionek, a chłopaki z pewnością się polubią, muszą się tylko lepiej poznać :)

Posted

Kinia napisał(a):
Gdyby nie to, że za bardzo nie chcieli się razem bawić byłoby lepiej ale było fajnie;)

Czyli generalnie mamy zupełnie inne problemy.
Weniak nie przepada za zabawą z innymi psami (chociaż na ostatnim treningu w Cavano było lepiej, o wiele lepiej, tylko na bulla powarkiwała) Wtedy potrafi wpatrywać się we mnie wzrokiem 'chodźmy już stąd' :lol:
Ale mi to specjalnie nie przeszkadza, na spacerku możemy porobić coś innego, niż szalencza gonitwa z innymi psami - jakieś klikanie, frisbee, ogólnie zabawa (ale biała w zastraszającym tempie psuje, rozgryza i niszczy wszystkie zabawki. A dostęp do nich ma tylko w mojej obecności, w czasie wspólnej zabawy :cool1:).

Posted

Może jakby dziewczynę mieli to by się rozruszali :cool3: Tylko u mnie to kiepsko z zorganizowaniem czasu :roll: i w ogóle widzę że mój pies ma potencjał i mogłabym Etnę więcej nauczyć ale jakoś nie umiem tego ogarnąć ( a może jestem zbyt leniwa ;) ). Jak się będziecie znowu na spacer ustawiały to będę zerkała do spacerowego tematu, a nóż mi jakiś termin spasuje :razz:
Póki co oczekuję fotorelacji :D