Kasia_zg Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Witamy :) Dawno Nas nie było...nadroblismy zaleglości...fotki ze spotkanka fantastyczne takie kolorowe :loveu: Pozdrawiamy :lol: Quote
aleb Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ale fajnych znajomych ma Marley :) http://images33.fotosik.pl/387/62935c9d72854432.jpg :loveu: Quote
Kinia Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Cześć wszystkim! Dziekuje za przbycie do nas. Może będą kolejne fotki ze spotkania;) Jeżeli chcecie Quote
Bursztynka13 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Super fotki Marleya:loveu::) A jaką czekoladkę do zbawy sobie znalazł(czyja ona jest?:)). A zdjęcia z następnego spotkania chcę jak najbardziej:) Quote
Bzikowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 a tu nadal 'kolorowo' :loveu: jasne, że chcemy! Quote
fridaoo Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Witam. Chciałam sie przywitać. Kinia- chciałam Ci powiedzieć, a właściwie pochwalić, że jestes strasznie zdolną młodą osobą i widać,że fotografia to Twoja pasja, naprawdę. Robisz przecudne zdjęcia, a do tego nie wystarczy tylko dobry sprzęt, ale dobre i fachowe " oko" i dobra ręka do tego. Myślę też, że kiedys w przyszłości oprócz medali z zawodów, będziesz też zbierała profity również z tej dziedziny. Ale co chciałam też Ci napisać, to to, że masz ślicznego i mądrego psa, z którym niewiem, czy sama pracujesz, czy ktoś z rodziców, ale naprawdę, bardzo mi zaimponowało, że masz na to wszystko dziewczyno czas...jak Ty to robisz??? Nauka, pasja, fotografia, pies i jeszcze czas wolny...no naprawdę podziwiam Cię. Rodzice muszą być z Ciebie bardzo dumni...no ale wystarczy tych pochwał.... No to chyba tyle, ale bardzo chętnie będę Cię " odwiedzać" tu na dogo i podziwiać Twoje talenty;);) Pozdrawiam Cię i Twojego czarnego i slicznego pycholka:multi::multi: Quote
Iss Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Czekoladka jest moja hihi i ma nawet swoją galeryjkę tutaj :) Muszę powiedzieć, że jestem zachwycona dżentelmenem Marleyem :) Quote
Kinia Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Bursztynka13 Dziękuję:loveu: Iss już odpowiedziała;) Bzikowa Postaram się zaraz wstawić kilka fridaoo Witaj! Bardzo Ci dziękuję:oops::oops: Co do fotografii to dopiero zaczynam i zobaczymy co z tego wyjdzie;) Co do psa to ja go szkolę, jeżeli można to tak nazwać bo to co osiągnęliśmy to nic właściwie... bo przy psach, przede wszystkim sukach eM nie zrobi nic... o czym Ewelina sie przekonała... Dziękuje jeszcze raz:oops::oops::oops: Quote
Iss Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 BBeta napisał(a):Gdzie spacerowaliście? ;) W lipniku, wiesz gdzie to jest? może następnym razem dołączysz do nas? Quote
Anka_ZG Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 hej!! Sliczne te wspolne zdjęcia!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:prosimy o jeszcze!!!!!!!! a ja myslalam glupia ze to tylko mi nie działa szybka odpowiedz i cytowanie:razz: Quote
fridaoo Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 :klacz:[quote name='Kinia']Bursztynka13 Dziękuję:loveu: Iss już odpowiedziała;) Bzikowa Postaram się zaraz wstawić kilka fridaoo Witaj! Bardzo Ci dziękuję:oops::oops: Co do fotografii to dopiero zaczynam i zobaczymy co z tego wyjdzie;) Co do psa to ja go szkolę, jeżeli można to tak nazwać bo to co osiągnęliśmy to nic właściwie... bo przy psach, przede wszystkim sukach eM nie zrobi nic... o czym Ewelina sie przekonała... Dziękuje jeszcze raz:oops::oops::oops: no proszę, młoda, zdolna, ambitna... i jeszcze skromna;);) Nie mów nawet, że własciwie nic nie osiągfnęłaś, bo to co widziałam na filmikach- to niejedna osoba podejrzewam,że Ci może pozazdrościć, w tym JA. Moja czarnucha nie potrafi takich rzeczy co Twój Marley, więc przynajmniej dla mnie osiągnełaś jak do tej pory bardzo wiele, nie mówie tu o innych Twoich ukrytych być może osiągnięciach, o których nie piszech tu na forum. Tak czy siak:klacz: dla mnie jesteś:cool2: Quote
BBeta Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Iss napisał(a):W lipniku, wiesz gdzie to jest? może następnym razem dołączysz do nas? Wiem ;) Może, wszystko zależy od dnia i godziny :cool3: Quote
Iss Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 wszystko można ustalić i dogodzić:d hihi , w razie co to my z Lorenką jesteśmy chętne na jakiś wypad. A skąd Ty jesteś? Quote
BBeta Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Iss napisał(a):wszystko można ustalić i dogodzić:d hihi , w razie co to my z Lorenką jesteśmy chętne na jakiś wypad. A skąd Ty jesteś? Ja jestem z Czechowic-Dz. ;) Twoja jest ta czekoladowa labradorka, tak? :cool3: Quote
Iss Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 hihi możemy coś wrzucić od siebie? Pozdrawiamy, a Lorena przesyła łapkę dla pięknego eM Quote
Kinia Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Oooo dzięki za zdjecia;) Dziękuje wszystkim za odwiedziny u nas:) Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Hej Widzę Marley miał super spaceros, całuski:loveu: Quote
taxelina Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Zawsze fajnie z innymi wspolnymi spacerami ;) nam takich brakuje.. Quote
Bursztynka13 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Iss'] Rozumiem że te kosteczki aby choć przez 10 min mieć spokuj:evil_lol:? Quote
Russellka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Taaak :evil_lol: "Łap w pyszczek i baw się z koleżanką, a my wypijemy herbatkę" :diabloti: Quote
LadyK Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Russellka']Taaak :evil_lol: "Łap w pyszczek i baw się z koleżanką, a my wypijemy herbatkę" :diabloti: Napewno tak było :diabloti: Quote
Kinia Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Izabela124. No miał:) Był bardzo zadowolony i zmęczony;) deer_1987 Nam też. Blkisko nas nie ma osoby z psem która by z nami chodziła... Bursztynka13 Wcale nie...:diabloti: ja później też dam zdjecia kosteczkowe Russellka i Owczarkowa O nie...:diabloti: Ciagle rozmawiałyśmy, i fociłyśmy... Quote
Kinia Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Mam nadzieję, że na dziś wystarczy:) Quote
Recommended Posts