Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam. Chciałam sie przywitać.
Kinia- chciałam Ci powiedzieć, a właściwie pochwalić, że jestes strasznie zdolną młodą osobą i widać,że fotografia to Twoja pasja, naprawdę. Robisz przecudne zdjęcia, a do tego nie wystarczy tylko dobry sprzęt, ale dobre i fachowe " oko" i dobra ręka do tego. Myślę też, że kiedys w przyszłości oprócz medali z zawodów, będziesz też zbierała profity również z tej dziedziny. Ale co chciałam też Ci napisać, to to, że masz ślicznego i mądrego psa, z którym niewiem, czy sama pracujesz, czy ktoś z rodziców, ale naprawdę, bardzo mi zaimponowało, że masz na to wszystko dziewczyno czas...jak Ty to robisz??? Nauka, pasja, fotografia, pies i jeszcze czas wolny...no naprawdę podziwiam Cię. Rodzice muszą być z Ciebie bardzo dumni...no ale wystarczy tych pochwał.... No to chyba tyle, ale bardzo chętnie będę Cię " odwiedzać" tu na dogo i podziwiać Twoje talenty;);) Pozdrawiam Cię i Twojego czarnego i slicznego pycholka:multi::multi:

Posted

Czekoladka jest moja hihi i ma nawet swoją galeryjkę tutaj :)
Muszę powiedzieć, że jestem zachwycona dżentelmenem Marleyem :)

Posted

Bursztynka13 Dziękuję:loveu: Iss już odpowiedziała;)
Bzikowa Postaram się zaraz wstawić kilka
fridaoo Witaj! Bardzo Ci dziękuję:oops::oops:
Co do fotografii to dopiero zaczynam i zobaczymy co z tego wyjdzie;)
Co do psa to ja go szkolę, jeżeli można to tak nazwać bo to co osiągnęliśmy to nic właściwie... bo przy psach, przede wszystkim sukach eM nie zrobi nic... o czym Ewelina sie przekonała...
Dziękuje jeszcze raz:oops::oops::oops:

Posted

hej!!
Sliczne te wspolne zdjęcia!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:prosimy o jeszcze!!!!!!!!
a ja myslalam glupia ze to tylko mi nie działa szybka odpowiedz i cytowanie:razz:

Posted

:klacz:[quote name='Kinia']Bursztynka13 Dziękuję:loveu: Iss już odpowiedziała;)
Bzikowa Postaram się zaraz wstawić kilka
fridaoo Witaj! Bardzo Ci dziękuję:oops::oops:
Co do fotografii to dopiero zaczynam i zobaczymy co z tego wyjdzie;)
Co do psa to ja go szkolę, jeżeli można to tak nazwać bo to co osiągnęliśmy to nic właściwie... bo przy psach, przede wszystkim sukach eM nie zrobi nic... o czym Ewelina sie przekonała...
Dziękuje jeszcze raz:oops::oops::oops:

no proszę, młoda, zdolna, ambitna... i jeszcze skromna;);) Nie mów nawet, że własciwie nic nie osiągfnęłaś, bo to co widziałam na filmikach- to niejedna osoba podejrzewam,że Ci może pozazdrościć, w tym JA. Moja czarnucha nie potrafi takich rzeczy co Twój Marley, więc przynajmniej dla mnie osiągnełaś jak do tej pory bardzo wiele, nie mówie tu o innych Twoich ukrytych być może osiągnięciach, o których nie piszech tu na forum. Tak czy siak:klacz: dla mnie jesteś:cool2:

Posted

Iss napisał(a):
W lipniku, wiesz gdzie to jest? może następnym razem dołączysz do nas?

Wiem ;) Może, wszystko zależy od dnia i godziny :cool3:

Posted

Iss napisał(a):
wszystko można ustalić i dogodzić:d hihi , w razie co to my z Lorenką jesteśmy chętne na jakiś wypad.
A skąd Ty jesteś?

Ja jestem z Czechowic-Dz. ;)

Twoja jest ta czekoladowa labradorka, tak? :cool3:

Posted

Izabela124. No miał:) Był bardzo zadowolony i zmęczony;)
deer_1987 Nam też. Blkisko nas nie ma osoby z psem która by z nami chodziła...
Bursztynka13 Wcale nie...:diabloti: ja później też dam zdjecia kosteczkowe
Russellka i Owczarkowa O nie...:diabloti: Ciagle rozmawiałyśmy, i fociłyśmy...