taxelina Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Kinia napisał(a):I poza tym chyba się przeziębiłam.. teraz to nic dziwnego.. latwo o przeziebienie.. :( :calus: Quote
LadyK Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A ja jak fotek nie dam to już jest źle,a Ty jak nie dasz to nic Ci nie mówią :cool3: Dziwne,że ja się jeszcze nie przeziębiłam,pfu,pfu :eviltong::roll: Quote
infers Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cześć! Gartuluje sukcesu w siatkówce, oby tak dalej:cool3::multi: Quote
Bzikowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Kinia napisał(a): A dlaczego omijasz? Przecież to super sport:eviltong: Brrr :evil_lol: Może dlatego nie lubię, że nigdy nie byłam w tym dobra ;) Zawsze wolałam piłkę nożną, to chyba jedyna gra zespołowa którą akceptuję. I nigdy nie byłam kibicem, nie oglądam meczów i w ogóle nie ekscytuje się tym. Nie dziwię się, że nie masz fotek , pogoda jest fuuuuj. :lol: Quote
Sweet Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 witam sie z rana:) beda dzisiaj fotki??:D Quote
Russellka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Wszyscy są chorzy, ja też byłam przedwczoraj, ale już jest duuużo lepiej :loveu: Gdzie Marley'ek? :mad: Quote
Kinia Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 deer_1987 napisał(a):teraz to nic dziwnego.. latwo o przeziebienie.. :( :calus: Ale już mi chyba lepiej:) Kati16 napisał(a):A ja jak fotek nie dam to już jest źle,a Ty jak nie dasz to nic Ci nie mówią :cool3: Dziwne,że ja się jeszcze nie przeziębiłam,pfu,pfu :eviltong::roll: Ojej przeparaszam, że nie ma fotek:( ale poprostu nie ma jak ich robić infers1995 napisał(a):Cześć! Gartuluje sukcesu w siatkówce, oby tak dalej:cool3::multi: dziękuję Bzikowa napisał(a):Brrr :evil_lol: Może dlatego nie lubię, że nigdy nie byłam w tym dobra ;) Zawsze wolałam piłkę nożną, to chyba jedyna gra zespołowa którą akceptuję. I nigdy nie byłam kibicem, nie oglądam meczów i w ogóle nie ekscytuje się tym. Nie dziwię się, że nie masz fotek , pogoda jest fuuuuj. :lol: Noge też lubię xxSweetGirl93xx napisał(a):witam sie z rana:) beda dzisiaj fotki??:D Raczej nie Russellka napisał(a):Wszyscy są chorzy, ja też byłam przedwczoraj, ale już jest duuużo lepiej :loveu: Gdzie Marley'ek? :mad: Mi jeszcze został katar... jak to mówią katar leczony trwa tydzień, a nie leczony 7 dni:diabloti: Ale jutro ide robić zdjecia na imprezce z okacji 40 lecia Towarzystwa Miłośników Ogrodnictwa to pewnie Wam pokażę jakieś fajne kwiatuszki czy coś;) Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Żebys nie zapomniała naładowac baterii!:evil_lol: Pzdr. Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 A szkoła do której chodzę w poniedziałek ma 50-cio lecie i wszyscy przygotowują najprzeróżniejsze występy, a szczególnie MOJA klasa. Główka Boli, musimy chodzić na boso, bo lakier położony czy coś... Bleee, tak człowiek może nabawić się choroby :roll:. Quote
Kinia Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Asiaczek napisał(a):Żebys nie zapomniała naładowac baterii!:evil_lol: Pzdr. Nie bój się, nie zapomne:p Klaudysiaczek napisał(a):A szkoła do której chodzę w poniedziałek ma 50-cio lecie i wszyscy przygotowują najprzeróżniejsze występy, a szczególnie MOJA klasa. Główka Boli, musimy chodzić na boso, bo lakier położony czy coś... Bleee, tak człowiek może nabawić się choroby :roll:. Boso? O kurcze... Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Kinia napisał(a):Boso? O kurcze... To znaczy w skarpetkach, ale i tak jest trochę zimno :roll:. W butach mogą chodzić tylko Ci, którzy noszą obuwie zmienne, a w naszej klasie nie ma takich... Albo nie ma kiedy ubrać :oops:. Quote
Kinia Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ja też nie zmieniam butów bo mi się nie chce Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Kinia napisał(a):Ja też nie zmieniam butów bo mi się nie chce A komu by się chciało? :cool3: Zwłaszcza, że sprawiłam sobie nowe buciki :p. Quote
Ismena Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Gdzie są zdjęcia mojego ulubieńca?:placz: Quote
LadyK Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):A komu by się chciało? :cool3: Zwłaszcza, że sprawiłam sobie nowe buciki :p. Ja zmieniam,bo muszę :roll: Regulamin :roll: Ehh :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 U mnie też regulamin, trzeba, a i tak nie zmieniam:evil_lol: Ale to chore by wam na boso kazali chodzić:mad: Remonty to się we wakacje robi:angryy: Quote
LadyK Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 piciminikas napisał(a):U mnie też regulamin, trzeba, a i tak nie zmieniam:evil_lol: Ale to chore by wam na boso kazali chodzić:mad: Remonty to się we wakacje robi:angryy: U nas we wakacje remontują ;) Quote
Kinia Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):A komu by się chciało? :cool3: Zwłaszcza, że sprawiłam sobie nowe buciki :p. Jakie??:cool3: deer_1987 napisał(a):no to czekamy na zdjecia :D Bęą wiczorem albo jutro:) Ismena napisał(a):Gdzie są zdjęcia mojego ulubieńca?:placz: Nie wiedziałam, że eM to Twój ulubieniec:multi: Owczarkowa napisał(a):Ja zmieniam,bo muszę :roll: Regulamin :roll: Ehh :evil_lol: Regulamin jest po to żeby go łamać piciminikas napisał(a):U mnie też regulamin, trzeba, a i tak nie zmieniam:evil_lol: Ale to chore by wam na boso kazali chodzić:mad: Remonty to się we wakacje robi:angryy: Właśnie:) Owczarkowa napisał(a):U nas we wakacje remontują ;) No u Nas też... Zaraz idę na to 40 lecie mam nadzieję, że nie zasnę z nudów, Quote
C&B Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):A szkoła do której chodzę w poniedziałek ma 50-cio lecie i wszyscy przygotowują najprzeróżniejsze występy, a szczególnie MOJA klasa. Główka Boli, musimy chodzić na boso, bo lakier położony czy coś... Bleee, tak człowiek może nabawić się choroby :roll:. Moja szkoła też w tym roku bęezie miała 50 lat :) Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ale wy macie stare szkoły:evil_lol: moja w przyszłym bedzie miala chyba 10 dopiero jak juz z niej wyjde:evil_lol: hehe:) Quote
Klaudysiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Hehe, Dominika my mamy w poniedziałek już uroczystość, więc proszę, wpadaj :evil_lol:. **** A co do tych butów, nam też remontowali w wakacje i teraz uważają, żeby nie zniszczyć. U nas regulamin wymaga dopiero zmiany obuwia, gdy na podwórku zaczną się regularne opady. :) Quote
Kinia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Przepraszam ale nie ma czasu:( W tym tygodniu czeka mnie 9 ciężkich kartkówek więc nie będe wpadać często... Ale zarazm dam kilka zdjęć Quote
jmw Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Dobry wieczór. Odwiedziliśmy was znowu, teraz będziemy to robić częściej. ;] 9 kartkówek? Uuuu, nie zazdroszczę. Pozdrawiamy :multi: Judyta & Mike Quote
Recommended Posts