Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Braaaaaaaaaawwwwwwwoooooooooooooooo! ^^ Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Gratulacjeeee !!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Bewarka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Wow, wowwwww! WIelkie gratulacje! :multi: Zazdraszczam! :klacz: Quote
Kinia Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 BBeta napisał(a):Gratuluje :cool3: Dziękuję Asiaczek napisał(a):Dziewczyny, ogromne BRAWO!!! to prawdziwy sukces!!! Dawaj te fotki z Turnieju!!!! Pzdr. sukces i to jeszcze jaki:) Nie mam fotek z turnieju bo zaspałam i zapomniałam spakować aparat... a nikt nie zabrał Olusia napisał(a):Gratulacje ;) agaciaaa napisał(a):Gratulacje!!! :multi: Klaudysiaczek napisał(a):Braaaaaaaaaawwwwwwwoooooooooooooooo! ^^ deer_1987 napisał(a):Wow ogromne gratulacje!! Ania :) napisał(a):Również ogromne gratulacje ! :) Kati16 napisał(a):Gratulacjeeee !!!!!! :multi::multi::multi: Justys95 napisał(a):Wow, wowwwww! WIelkie gratulacje! :multi: Zazdraszczam! :klacz: Oj dziękuję:oops::oops::oops: Zaraz dam jaieś inne zdjęcia... Quote
Asiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Oj, dziewczyny, gapiszonki... No, dobra. Daj w takim razie te "inne fotki"... pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kinia napisał(a):Ładny medal dostałam? Ładny? Bardzo ładny!!! I jaki cenny!!!:multi: Pzdr. Quote
Klaudysiaczek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Śliczny medal, złoty i bardzo fajny wzór ^^. Gdybym ja dostała taki medal... :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kinia napisał(a):Dobrze precyzujesz:) Haha:) Złote medale, wielki puchar, dyplom i ogromne ciasto dostałyśmy;) Wow :loveu::loveu::loveu:Wielkie gratulacje :multi::multi::multi::multi: Brawo piękny medal Quote
C&B Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Brawo !! Oj , Marleyek musi być z Ciebie dumny:cool3: Quote
Kinia Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Kati16 napisał(a):Super :multi: Asiaczek napisał(a):Ładny? Bardzo ładny!!! I jaki cenny!!!:multi: Pzdr. Ania :) napisał(a):Pewnie, że ladny medal ^^ Klaudysiaczek napisał(a):Śliczny medal, złoty i bardzo fajny wzór ^^. Gdybym ja dostała taki medal... :evil_lol: deer_1987 napisał(a):Ale piekna pamiatka! anitaaa i bartis napisał(a):Wow :loveu::loveu::loveu:Wielkie gratulacje :multi::multi::multi::multi: Brawo piękny medal Dziękuję:) Domka_Czika napisał(a):Brawo !! Oj , Marleyek musi być z Ciebie dumny:cool3: In sie cieszy, że jestem w domu;) Aj pogada beznadziejna, nie sprzyja robieniu zdjęć w ogóle. Mam nadzieję, że jeszcze sie wypogodzi:) Quote
ewka i haker Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 witam pierwszy raz i nie osttni widze ze grasz w siatke:D:Dtak jak ja wielkie GRATULACJE Quote
agaciaaa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Super medal :) jeszcze raz gratulacje! ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Witamy!!! :) A jak tu u ''dumnego'' Marley'a? :) Quote
Bzikowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Brawo , gratuluję tego I miejsca! :multi: Ja siatkówkę omijam zawsze szerokim łukiem i jej nie cierpię także jestem pod wrażeniem :lol: A teraz dawaj fotki laba :loveu: Quote
Kinia Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 ewka i haker napisał(a):witam pierwszy raz i nie osttni widze ze grasz w siatke:D:Dtak jak ja wielkie GRATULACJE Dziękuję:) agaciaaa napisał(a):Super medal :) jeszcze raz gratulacje! ;) Dzięki Klaudysiaczek napisał(a):Witamy!!! :) A jak tu u ''dumnego'' Marley'a? :) A całkiem nieźle, tylko zimno mu i mokro i nie chce wychodzić do ogrodu na siku Bzikowa napisał(a):Brawo , gratuluję tego I miejsca! :multi: Ja siatkówkę omijam zawsze szerokim łukiem i jej nie cierpię także jestem pod wrażeniem :lol: A teraz dawaj fotki laba :loveu: A dlaczego omijasz? Przecież to super sport:eviltong: Nie mam fotek:( Przepraszam ale nie mam czasu ani pogoda nie sprzyja... Quote
Kinia Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 I poza tym chyba się przeziębiłam.. Quote
Recommended Posts