Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mudik napisał(a):
Piękne wodne fotki, bardzo lubię te kropelki wody uchwycone w powietrzu, ale makro i tak chyba najlepsze, eh... nie ma jak lustro

najlepsze wychodza jak sie pies ostrzepuje ale nie zawsze kompakt ostrosc akurat zlpaie

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mudik']Piękne wodne fotki, bardzo lubię te kropelki wody uchwycone w powietrzu, ale makro i tak chyba najlepsze, eh... nie ma jak lustro
Nom, lustro sporo daje;)
[quote name='deer_1987']najlepsze wychodza jak sie pies ostrzepuje ale nie zawsze kompakt ostrosc akurat zlpaie
To zależy od człowieka, ja widziałam kilka fajnych zdjęć, na których pies się otrzepuje, zrobionych kompaktem;)
[quote name='sandrulka']musimy iść na spacer,Frodo tęskni za Marleyem...
pogoda jak na razie kiepska,leje i leje :-(
http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_7751.jpg
łohohoh jakie wirowanko!
eh, ta pogoda:/
A ja mam takie fajne miejsce do pływania, tylko daleko od Skoczowa...
[quote name='netheter']To wam strasznie zazdroszcze, ja przez to nie mam gdzie Zmorki 'wodować' a ona tak to lubi..
Ale za to mieszkasz w w dużym mieście, w którym więcej się dzieje;)
[quote name='kamila92']Super zdjęcia ;)
U Was to Wisła musi być czyściutka nie to co u nas :shake:
Idealna nie jest, ale może być.
[quote name='Natula']http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_7734.jpg normalnie prawie identycznie jak "moje" laby :razz: a aż 3 mi sie już nazbierały, teraz tylko czarnego do kompletu brakuje :evil_lol:
3? extra:lol:

Wczoraj na treningu wylądowałam na twarzy, przez grubasa:lol:

Posted

[quote name='Mudik']Piękne wodne fotki, bardzo lubię te kropelki wody uchwycone w powietrzu, ale makro i tak chyba najlepsze, eh... nie ma jak lustro

[quote name='deer_1987']najlepsze wychodza jak sie pies ostrzepuje ale nie zawsze kompakt ostrosc akurat zlpaie

[quote name='sandrulka']musimy iść na spacer,Frodo tęskni za Marleyem...
pogoda jak na razie kiepska,leje i leje :-(
http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_7751.jpg
łohohoh jakie wirowanko!

[quote name='netheter']To wam strasznie zazdroszcze, ja przez to nie mam gdzie Zmorki 'wodować' a ona tak to lubi..

[quote name='kamila92']Super zdjęcia ;)
U Was to Wisła musi być czyściutka nie to co u nas :shake:

jak labiszon wraca bez patyka to nabiera wody i robi fontannę:)

Posted

[quote name='Asiaczek']Śliczny Tabiszonek:)
http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_7687.jpg

Pzdr.
[quote name='Cavalierkaa']eMosław jak pięknie pływa! :D :D :D
[quote name='gusia1972']extra ta fontanna :D
Dziękujemy!!!

Ostatnio sporo się uczymy, postanowiłam dołożyć eMosiowi komendy, do prawie wszystkich czynności w agility, więc mamy co robić. Robię to tylko dlatego, że wydaje mi się, że może mu to pomóc bo będzie wiedział, że jest to jakieś tam zadanie, które musi wykonać, zna je od początku do końca no i jest mocno nagradzane;) eMosław ma pewien pogląd, którego sie uparcie trzyma, jest to coś w stylu: "Ej pańcia, ruszaj się, ja nie będę odwalał całej roboty", a biedna pańcia nic nie może poradzić jeżeli pies ma zakręcić po hopce o 180 stopni, to pańcia musi się zatrzymać, inaczej tego się nie da zrobić. I tak od 3 tygodni zrobiłam z nim: zakręt o 90 stopni w lewo(left) i w prawo(right), ale nie wiem czy ogarnia, bo ciężko to stwierdzić na 3 hopkach w ogrodzie, no i jeszcze zrobiłam z nim papapa, czyli po hopce o 180 w [rawo:lol:, zostało mi jeszcze lelele (po hopce o 180 w lewo) i aut- skakanie od drugiej strony:) No sporo tego...

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Emosław ma jakiś dziwny kolor kolor:hmmmm:
Wysoko skaczecie, mój cielak by w tą poprzeczkę wleciał:evil_lol:

dlaczego dziwny? czarny?