Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to czekamy. A kiedy oficjalny koniec roku?

Pzdr.

W piątek 8-)

4 lipca jedziemy na obóz, a ja nie mogę znaleźć namiotu, nie mam pojęcia gdzie go położyłam...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale pamiętasz, że go wogóle wzięłaś z ostatniego używania...?:evil_lol:

pzdr.

yyy właściwie to nie wiem, nie pamiętam, ale ostatnio miałam go u nas na działce, więc ktoś by go dawno znalazł :)
Musi być gdzieś w domu, pytanie tylko gdzie...

Posted

Ja zawsze jak czegoś szukam, to albo znajduje przy okazji szukania czegoś innego albo w miejscu gdzie zupełnie ta rzecz być nie powinna:roll: Czekam na zdjęcia Marleya!:) Pozdrawiam

Posted

Asiaczek napisał(a):
Szukaj... trzymam za znalezienie...:) W sumie to dosyć spora rzecz, prawda...?

pzdr.

Nie aż tak duża żeby można było znaleźć w bałaganie...
sandrulka napisał(a):
ale sie masz fajnie że na obóz jedziesz! też bym się gdzieś przejechała,muszę coś wykombinować ;P
pozdrawiam!

I to nawet na dwa jadę;)
BellaLab napisał(a):
Ja zawsze jak czegoś szukam, to albo znajduje przy okazji szukania czegoś innego albo w miejscu gdzie zupełnie ta rzecz być nie powinna:roll: Czekam na zdjęcia Marleya!:) Pozdrawiam

hmmm ja już wszędzie szukałam:(

Zaraz idę na ostatnie poszukiwania, jak nie znajdę to nie wiem co zrobię...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Przecież to nie igła... pytałas domowników?

Pzdr.

Pytałam, nikt nie widział... Ale tak to jest jak się ma bałagan w piwnicy i w garażu... :roll:

Posted

Oj, bardzo dobrze rozumiem ten problem.. Ostatnio np od dwóch tyg szukam poidełka dla psa, przeszukałam wszystko i nie mam, a wiem, że gdzieś jest bo przy większych porządkach kładłam je w 'bezpieczne miejsce'... :lol:

Posted

Kinia napisał(a):
Pytałam, nikt nie widział... Ale tak to jest jak się ma bałagan w piwnicy i w garażu... :roll:

Ha, nic nie poradzę... Mogę tylko zyczyć "owocnych poszukiwań", chociaz nie zabrzmi to optymistycznie;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Kinia']ZNALAZŁAM!!!
W miejscu, które na początku wykluczyłam... :lol:[/QUOTE]
gratulacje!

to tak jak ja szukalam klikera, w kazdej torebce i nie bylo myslalam ze poszedl do smieci z jedna popsuta torebka i nie popatrzylam, zamowilam nowy dzis ma przyjsc i co? wczoraj znalazlm kliker w pasie na biodra - ktory kupilam z mysla o cieplych dniach jak nie mam kurtki i nie mam gdzie smakow i toreb miec... w tym pasie na biodra nie przyszlo mi do glowy poszukac..

Posted

[quote name='Izabela124.']Spóźnione wszystkiego najlepszego! :multi::loveu:
Dziękuję
[quote name='Asiaczek']To znaczy gdzie konkretnie?

pzdr.
Pod kanapą, w pojemniku na pościel itp :lol:
[quote name='deer_1987']gratulacje!

to tak jak ja szukalam klikera, w kazdej torebce i nie bylo myslalam ze poszedl do smieci z jedna popsuta torebka i nie popatrzylam, zamowilam nowy dzis ma przyjsc i co? wczoraj znalazlm kliker w pasie na biodra - ktory kupilam z mysla o cieplych dniach jak nie mam kurtki i nie mam gdzie smakow i toreb miec... w tym pasie na biodra nie przyszlo mi do glowy poszukac..
To ja już mam 4 klikery w domu bo co chwilę któryś gubię:evil_lol:

eMoś dostał kość:)

Posted

Ale duza kosc!

Ja kupilam inny w miedzy czasie potem pomyslalam ze bedzie dla psa sasiadki ktorym sie opiekuje i taki sam jak ten "zgubiony" zamowilam i co... teraz bede musiala wyslac ten co przyjdzie dzisiaj bo po co mi 3 :P

Posted

[quote name='deer_1987']Ale duza kosc!

Ja kupilam inny w miedzy czasie potem pomyslalam ze bedzie dla psa sasiadki ktorym sie opiekuje i taki sam jak ten "zgubiony" zamowilam i co... teraz bede musiala wyslac ten co przyjdzie dzisiaj bo po co mi 3 :P
Ja bym nie odsyłała, nigdy nie wiadomo kiedy się przyda;)
[quote name='Asiaczek']Kosteczka - mniam, mniam...

Pzdr.
:)
[quote name='Baski_Kropka']A nas tutaj daaaaawno nie było :D Ja widzę że Emosław tylko pięknieje tylko pięknieje ;D pocieszny jak zawsze i radosny :D
:lol: ja zaraz pójdę odwiedzić Twoją galerię, bo też dawno nie byłam. Dzięki:)

(przepraszam za jakość, ale nieodpowiednie warunki były)