Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć wszystkim!
Tutaj jak zawsze cisza kiedy nie ma zdjęć... ale jak na razie raczej ich nie będzie, mamy problem z dojściem na naszą łąkę. Nie dość, że musimy przejść przez teren prywatny, przez który przez wiele normalnie się chodziło, ale teraz właściciele postawili szlaban na drodze i tak na prawdę to nikt nie wie czy można tam chodzić czy nie. Burmistrz oczywiście nic z tym nie chce zrobić: tu jego wypowiedź. Jak na razie i tak jest tam takie bagno, że ciężko przejść bo dzisiaj próbowałam nielegalnie, ale zauważyłam biegającego luzem psa, więc stwierdziłam, że się wrócimy. I tylko pobrudziłam sobie buty...:roll:

Posted

Witamy po raz pierwszy :D
Widze że książke o Marleyu przeczytałaś ;P hihi mnie zauroczył strasznie....całą książke się śmiałam.. al ostatnie strony to płakałam jak bóbr...
Psiak świetny :D My mamy też takiego czarnuszka na osiedlu, nieokrzesane to strasznie :D a ma już 3 lata hihi
Pozdrawiam!

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Witamy po raz pierwszy :D
Widze że książke o Marleyu przeczytałaś ;P hihi mnie zauroczył strasznie....całą książke się śmiałam.. al ostatnie strony to płakałam jak bóbr...
Psiak świetny :D My mamy też takiego czarnuszka na osiedlu, nieokrzesane to strasznie :D a ma już 3 lata hihi
Pozdrawiam!

Witam również i zapraszam częściej!
Ja miałam tak samo przy tej książce, dlatego tak nazwałam psa, chociaż jest inny niż ten książkowy:)
Mój też ma już 3 lata, strasznie szybko to zleciało... ale chyba nic, a nic się nie zmienił:lol:

Posted

[quote name='BellaLab']Cierpliwie czekam na jakieś zdjęcia :) Ja już sama nie wiem, czy wole śnieg, czy deszcz... ehh. U mnie dziś ciągle leje:(

U nas też nie wiadomo czy to deszcz, czy śnieg ... prószy wprawdzie, ale to mokry śnieg i jest + 1,5 st.

[SIZE="3"]
[FONT="Courier New"]
http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT]