Kinia Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Heh Aniu to i tak dużo jak na mnie:lol: W zimie nie daje zbyt wiele zdjęć bo ręce mi marzną, jak trzymam aparat:evil_tongue: Także nie jest źle;) W ogóle to się dziś męczyliśmy na spacerze, bo chyba jakaś suka zostawiła mocno cieczkowy ślad i eM mimo, że już minął rok od kastracji tak się zawąchał, że myślałam, że go nie zabiorę... Quote
Kinia Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='jbk']Jakie tu kwiaty w środku zimy :) Jakie kwiaty? :lol: Ostatnie z tamtej sesji i moje ulubione:) Quote
Cavalierkaa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Kinia']Jakie kwiaty? :lol: Ostatnie z tamtej sesji i moje ulubione:) fotka śliczna < 3 A kwiaty... podejrzewam ze chodzi o bannerek :P Quote
ewka i haker Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_5862.jpg piękne Quote
Asiaczek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Bardzo ładne to ujęcie w czerni... http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_5860.jpg Pzdr. Quote
Kinia Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='Rinuś']Przesłodki ma pycholek :loveu: oj wiem, jak to lab:lol: [quote name='ewka i haker']http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_5862.jpg piękne dzięki [quote name='Asiaczek']Bardzo ładne to ujęcie w czerni... http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_5860.jpg Dziękujemy! Pzdr. [quote name='CaneSs']u nas new fotki :D zapraszamy Wiem:) Minął najgorszy dzień każdego tygodnia:) Męczę się troszkę w excelu teraz i coś mi nie wychodzi, więc będe musiała nad tym dłużej posiedzieć;( Quote
Kinia Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 CaneSs napisał(a):czemu najgorszy ? Bo był basen:( Quote
Cavalierkaa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ooo ja. To masakra. A ja nie chodze na basen <szpan> mam siłownie i fitnes na zmiane z basenem ale ja akurat nie chodze :D Quote
fanatyk Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 CaneSs napisał(a):czemu najgorszy ? Bo teraz już bliżej weekendu niż dalej ;-) Quote
Cavalierkaa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 labfan napisał(a):Bo teraz już bliżej weekendu niż dalej ;-) hahah, też fakt :P ja miałam dzisiaj blokowca humanistycznego wiec dzień tez nie za fajny :D Quote
Aga&Ganja Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Niech ręce ci nie marzną i niech robią zdjęcia! ;) Quote
Ania&Fibi Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Kinia napisał(a):Heh Aniu to i tak dużo jak na mnie:lol: W zimie nie daje zbyt wiele zdjęć bo ręce mi marzną, jak trzymam aparat:evil_tongue: Także nie jest źle;) W ogóle to się dziś męczyliśmy na spacerze, bo chyba jakaś suka zostawiła mocno cieczkowy ślad i eM mimo, że już minął rok od kastracji tak się zawąchał, że myślałam, że go nie zabiorę... Już nie bądź taka i poświęć się dla nas! ;) A mówiłam, że Fibi dostała pierwszą cieczkę? ;) Pozdrawiamy! Quote
Aga&Ganja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Basenu ja też nie lubię, ale jak już, to bez ludzi! :evil_lol: Quote
Kinia Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 CaneSs napisał(a):ooo ja. To masakra. A ja nie chodze na basen <szpan> mam siłownie i fitnes na zmiane z basenem ale ja akurat nie chodze :D To już bym fitness wolała;) labfan napisał(a):Bo teraz już bliżej weekendu niż dalej ;-) ha to też:lol: Aga&Ganja napisał(a):Niech ręce ci nie marzną i niech robią zdjęcia! ;) Może jutro, ale NIE obiecuję;) Ania&Fibi napisał(a):Już nie bądź taka i poświęć się dla nas! ;) A mówiłam, że Fibi dostała pierwszą cieczkę? ;) Pozdrawiamy! No być może;) ooo to gratuluję kobietki:) Asiaczek napisał(a):Naprawdę nie lubisz basenu...? Pzdr. Oj, kiedyś lubiłam, ale przez basen doznałam urazu ucha, musiałam mieć operację, nie wspominam tamtych chwil w basenie miło, więc niestety szybko go nie polubię. Niufciak napisał(a):Śliczny psiak:loveu: Pozdrawiamy Dziękuję! Zapraszam częściej:) Aga&Ganja napisał(a):Basenu ja też nie lubię, ale jak już, to bez ludzi! :evil_lol: hehehe mi akurat ludzie obojętni;) Quote
Aga&Ganja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ja tam też nie mam żadnych kompleksów, ale jeśli chodzi o basen, to zdecydowanie, gdybym była w tym miejscu, to prosiłabym o mniejszą ilość ludzi... ;) A to czemu tak nie lubisz basenów? :) Quote
Aga&Ganja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Kurczę sory za moją nieuwagę! ;) Ale szkoda, że to tak się skończyło... A do jeziora wejdziesz? Quote
Infortune. Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Witamy po raz pierwszy chyba :multi: Bardzo ładne czarno białe zdjęcia czarnego przystojniachy! :loveu: A z basenu nie możesz się jakoś wymigać? Quote
Recommended Posts