Kinia Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Mój eMo pies ma będzie obchodził jutro swoje 3 urodziny:) Prezentu jeszcze nie mam, dopiero jutro idę do zoologa wybrać coś fajnego. Tak poza tym to cieszę się, że już święta jeszcze tylko dwa dni do szkoły i przerwa;) Zapraszam! Quote
Iss Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 my już dziś życzymy duuuużo pyszności dla bursztyna :) Quote
BellaLab Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 :new-bday::BIG::BIG:wszystkiego najlepszego dla eMosława!:BIG::BIG::new-bday: Quote
eria Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 dawno mnie tu nie było i akurat na urodziny trafiłam !!! Wszystkiego naj naj naj dla pana M !!!!! :) Quote
gusia1972 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 100 lat !! :new-bday::tort: buziaki od Kali :buzi: Quote
Iss Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 eee ciotka ale jakieś zdjęcie urodzinowe to wypadałoby wrzucić ... Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Duzo samego smaczengo i miłego dla Pana Em:) Pzdr. Quote
Mudik Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Masy dysków, dużoooooo superowych spacerków i samych smakołyków dla eMosława w urodzinki życzą mudiki! Quote
Kinia Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Dziękujemy bardzo za życzenia! :loveu: Zdjęciami dopiero muszę się zająć bo nie miałam kiedy zrobić:( Ale przez święta będziemy nadrabiać i może jakiś filmik stworzę:) Tak czy inaczej już mam święta! Quote
Martunia Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Spóźnione wszystkiego naj:loveu: No i wesołych świąt oczywiście :D:D Quote
gosiulaa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Spóźnione Wszystkiego Najlepszego!! :loveu: iii... Wesołych Świąt!:) Quote
Sweet Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 To ja spóźnione życzenia Dla Marleya bo nie mogłam wejść wczesniej... Zdrówka, jedzenia i miłości od pańci;):* I przy okazji Wesołych Świąt:D:D Quote
Kinia Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Dziękujemy wszystkim za życzenia!:loveu: Nie mogłam zajrzeć wcześniej, mieliśmy jak zawsze małe zamieszanie świąteczne, ale już na szczęście wszystko jest opanowane, mam nawet jakiś eMosławowy portret domowy, muszę tylko wrzucić zdjęcia na kompa i sprawdzić czy się nadaje;) Poza tym zrobiliśmy sobie dzisiaj mały trening frisbowy i jestem bardzo dumna z eM, nie wybierał, ładnie skakał, szybko biegł, wszystkie dyski złapane, jakieś 70% w wyskoku no idealnie jak na taką przerwę. Nie wspomnę o ogromnym nakręceniu i o tym, że biegał z 4 minuty na pełnym gazie, byłam w szoku:D Zrobiłam z nim niby around the world'a, takiego z 3-5m ode mnie i też całkiem fajnie mu to wychodziło jak na pierwszy raz. Wcześniej tylko dwa rzuty dostawał, a teraz 5:) Dobra nie przynudzam, biore się za to zdjęcie;) Quote
gusia1972 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 uwielbiam te fafelki labowe :loveu: takie całuśne :loveu: Quote
Bzikowa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Hihi trochę bassetowo wyszedł :D Ale jak zwykle - rozkosznie :loveu: Gratulujemy frisbowych postępów, chętnie zobaczymy jakiś filmik może... :cool1: Quote
Kinia Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 gusia1972 napisał(a):uwielbiam te fafelki labowe :loveu: takie całuśne :loveu: i uślinione:loveu: Bzikowa napisał(a):Hihi trochę bassetowo wyszedł :D Ale jak zwykle - rozkosznie :loveu: Gratulujemy frisbowych postępów, chętnie zobaczymy jakiś filmik może... :cool1: Szykuję się do jakiegoś filmiku, więc możesz na coś liczyć pod koniec tygodnia:) Quote
Iss Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ranyyy jak on spoważniał! Kinia mówiłaś, że czekolada się zmieniła ale ja widzę, że mój bursztyn także się zmienił w powaznego labradora ... ciekawe czy tylko z wyglądu hihihi Quote
Kinia Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Evelka to tylko takie pozory, ładnie pozował do zdjęcia patrząc na ciacho:) Quote
Recommended Posts