jbk Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Witam się po długiej nieobecności ;) Zdjęcia obrabiam wreszcie ;) Quote
BellaLab Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Kinia napisał(a):To po lewej? To piłeczka:) jak kolorystycznie dobrana:) Quote
Talia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Jaki cudniasty nochalek:loveu: I ta kolorystyka.. czym cykasz fotki? Quote
Kinia Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 jbk napisał(a):Witam się po długiej nieobecności ;) Zdjęcia obrabiam wreszcie ;) No wreszcie!!!:multi::multi::multi: BellaLab napisał(a):jak kolorystycznie dobrana:) A na dodatek kradziona:evil_lol:. Kiedyś ONek sąsiada, którego eM nienawidzi (z wzajemnością) wykopał taką piłeczke za bramę, eM ją dogonił bo akurat był luzem i już mu nie oddał:evil_lol:. Talia napisał(a):Jaki cudniasty nochalek:loveu: I ta kolorystyka.. czym cykasz fotki? dzięki:) canon 40D Quote
jbk Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):ale fajny nochal :loveu: Bo Marley to fajny chłopak jest :)) Quote
Kalunia_C Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Kinia napisał(a): Hej! Kasiu, a może Ty byś chciała na agility z Arminem jeździć? Już o tym myślałam, bo zazdroszczę Ci kontaktu z Marleyem i tego niesamowitego ułożenia, ale niestety na agility nie mam czasu. W tym roku zaczęłam jeszcze podyplomówkę w Cieszynie, więc już wogóle mam koszmar z czasem. Ale mogłabyś mi posłać link jakiejśc strony tego miejsca w czechach, gdzie Wy jeździcie, może coś wymyślę. Quote
Kinia Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Kalunia_C napisał(a):Już o tym myślałam, bo zazdroszczę Ci kontaktu z Marleyem i tego niesamowitego ułożenia, ale niestety na agility nie mam czasu. W tym roku zaczęłam jeszcze podyplomówkę w Cieszynie, więc już wogóle mam koszmar z czasem. Ale mogłabyś mi posłać link jakiejśc strony tego miejsca w czechach, gdzie Wy jeździcie, może coś wymyślę. Treningi są w czwartki o 16.30 :cool3: tu masz linka: http://agility-patron.cz/UntitledFrameset-2.htm tak szczerze mówiąc to szukam kogoś kto by nas po drodze przybierał autem, bo u mnie ciężko z czasem rodziców, w tym tygodniu akurat mama ma wolne to się uda pojechać, chyba że wymyśli, że nie może... Quote
Kalunia_C Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Kinia napisał(a):Treningi są w czwartki o 16.30 :cool3: tu masz linka: http://agility-patron.cz/UntitledFrameset-2.htm tak szczerze mówiąc to szukam kogoś kto by nas po drodze przybierał autem, bo u mnie ciężko z czasem rodziców, w tym tygodniu akurat mama ma wolne to się uda pojechać, chyba że wymyśli, że nie może... Tak myślałam i z tym nie byłoby problemu. Muszę to skonsultowac z moim mężem, bo mamy tylko 1 samochód. Moze faktycznie Armin by trochę popracował, tylko to wszystko zależy od planów Eneasza, bo niestety nielimitowany czas "pracy", więc muszę się dostosować, takie życie na farze. Dam Ci znać. Quote
madzior_ka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 to co w ten czwartek juz na trening jedziecie? trzymam kciuki!:) Quote
Agniecha93 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 A macie tam jakiegoś fotografa? :diabloti: Quote
Kalunia_C Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Niestety, nie dołączymy do Was na agility, bo mój mąż od listopada do maja w czwartki ma wyjazdy na odwiedziny domowe, więc potrzebuje auto. :-( Szkoda Quote
Kinia Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 madzior_ka napisał(a):to co w ten czwartek juz na trening jedziecie? trzymam kciuki!:) No raczej nie pojedziemy, znowu pada, więc mama marudzi:( Agniecha93 napisał(a):A macie tam jakiegoś fotografa? :diabloti: nie wiem Kalunia_C napisał(a):Niestety, nie dołączymy do Was na agility, bo mój mąż od listopada do maja w czwartki ma wyjazdy na odwiedziny domowe, więc potrzebuje auto. :-( Szkoda Szkoda:-(:placz: Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Super pomysł na zdjęcie z noskiem i piłeczką! Brawo!!!:lol: pzdr. Quote
Bzikowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [url]http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3678.jpg[/url] fajne zdjęcie z tą piłeczką, ale czarnej piłeczki to ja jeszcze nie widziałam chyba:lol: Quote
kaskaSz Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witanko! Widzę, że z dojazdem gdzieś dalej to tak jak u mnie kiepsko macie... Głaski dla Marleya. Pzdr. Quote
Kinia Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Witam wszystkich:) Byłam w zoologu i oczywiście nie mogłam się powstrzymać przed kupieniem jakiejś nowej zabawki:lol: Szukam i szukam czegoś odpowiedniego (99% rzeczy trixie) już miałam brać piłke na sznurku, a tu patrze i widze w rogu coś jak to: Gappay.pl - sklep internetowy: profesjonalny sprzęt dla psów, przewodników i pozorantów! najwyższa jakość gwarantowana!: Gryzak szyty z juty, 6x3x25 cm z uchwytem tylko z trixie no i kupiłam od razu bo stwierdziłam, że eM to pokocha. I tak się stało, jest miłość od pierwszego wejrzenia i taka motywacja, że jestem w szoku:D Quote
Bzikowa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Nooo te szarpaki są super ;) My też mamy taki tylko, że nie z juty a skórzany. Quote
Kinia Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Bzikowa napisał(a):Nooo te szarpaki są super ;) My też mamy taki tylko, że nie z juty a skórzany. Ja mam zamiar kupić skórzany jak ten się rozleci:) Mogę Wam pokazać zdjęcia, ale nie psie, a dokładniej zdjęcia kuleczek do kwiatków;) Troszke sie bawiłam i nie wyszło nic ciekawego, ale mam już pomysł na kolejną sesje kuleczkową:) Pokaże kilka bzdurek żeby nie było pusto Quote
Bzikowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Fajny pomysł, niebanalny ;) Nie mogę się zdecydować, które zdjęcie najbardziej mi się podoba. Quote
AjriszZona Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Inne/IMG_5431.jpg ciekawy efekt Quote
Recommended Posts