Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jbk napisał(a):
Witam się po długiej nieobecności ;) Zdjęcia obrabiam wreszcie ;)

No wreszcie!!!:multi::multi::multi:
BellaLab napisał(a):
jak kolorystycznie dobrana:)

A na dodatek kradziona:evil_lol:. Kiedyś ONek sąsiada, którego eM nienawidzi (z wzajemnością) wykopał taką piłeczke za bramę, eM ją dogonił bo akurat był luzem i już mu nie oddał:evil_lol:.
Talia napisał(a):
Jaki cudniasty nochalek:loveu:
I ta kolorystyka.. czym cykasz fotki?

dzięki:)
canon 40D

Posted

Kinia napisał(a):

Hej! Kasiu, a może Ty byś chciała na agility z Arminem jeździć?

Już o tym myślałam, bo zazdroszczę Ci kontaktu z Marleyem i tego niesamowitego ułożenia, ale niestety na agility nie mam czasu. W tym roku zaczęłam jeszcze podyplomówkę w Cieszynie, więc już wogóle mam koszmar z czasem. Ale mogłabyś mi posłać link jakiejśc strony tego miejsca w czechach, gdzie Wy jeździcie, może coś wymyślę.

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Już o tym myślałam, bo zazdroszczę Ci kontaktu z Marleyem i tego niesamowitego ułożenia, ale niestety na agility nie mam czasu. W tym roku zaczęłam jeszcze podyplomówkę w Cieszynie, więc już wogóle mam koszmar z czasem. Ale mogłabyś mi posłać link jakiejśc strony tego miejsca w czechach, gdzie Wy jeździcie, może coś wymyślę.

Treningi są w czwartki o 16.30 :cool3:
tu masz linka: http://agility-patron.cz/UntitledFrameset-2.htm
tak szczerze mówiąc to szukam kogoś kto by nas po drodze przybierał autem, bo u mnie ciężko z czasem rodziców, w tym tygodniu akurat mama ma wolne to się uda pojechać, chyba że wymyśli, że nie może...

Posted

Kinia napisał(a):
Treningi są w czwartki o 16.30 :cool3:
tu masz linka: http://agility-patron.cz/UntitledFrameset-2.htm
tak szczerze mówiąc to szukam kogoś kto by nas po drodze przybierał autem, bo u mnie ciężko z czasem rodziców, w tym tygodniu akurat mama ma wolne to się uda pojechać, chyba że wymyśli, że nie może...

Tak myślałam i z tym nie byłoby problemu. Muszę to skonsultowac z moim mężem, bo mamy tylko 1 samochód. Moze faktycznie Armin by trochę popracował, tylko to wszystko zależy od planów Eneasza, bo niestety nielimitowany czas "pracy", więc muszę się dostosować, takie życie na farze.
Dam Ci znać.

Posted

madzior_ka napisał(a):
to co w ten czwartek juz na trening jedziecie? trzymam kciuki!:)

No raczej nie pojedziemy, znowu pada, więc mama marudzi:(
Agniecha93 napisał(a):
A macie tam jakiegoś fotografa? :diabloti:

nie wiem
Kalunia_C napisał(a):
Niestety, nie dołączymy do Was na agility, bo mój mąż od listopada do maja w czwartki ma wyjazdy na odwiedziny domowe, więc potrzebuje auto. :-( Szkoda

Szkoda:-(:placz:

Posted

[url]http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3678.jpg[/url] fajne zdjęcie z tą piłeczką, ale czarnej piłeczki to ja jeszcze nie widziałam chyba:lol:

Posted

Witam wszystkich:)
Byłam w zoologu i oczywiście nie mogłam się powstrzymać przed kupieniem jakiejś nowej zabawki:lol: Szukam i szukam czegoś odpowiedniego (99% rzeczy trixie) już miałam brać piłke na sznurku, a tu patrze i widze w rogu coś jak to:
Gappay.pl - sklep internetowy: profesjonalny sprzęt dla psów, przewodników i pozorantów! najwyższa jakość gwarantowana!: Gryzak szyty z juty, 6x3x25 cm z uchwytem
tylko z trixie no i kupiłam od razu bo stwierdziłam, że eM to pokocha. I tak się stało, jest miłość od pierwszego wejrzenia i taka motywacja, że jestem w szoku:D

Posted

Bzikowa napisał(a):
Nooo te szarpaki są super ;) My też mamy taki tylko, że nie z juty a skórzany.

Ja mam zamiar kupić skórzany jak ten się rozleci:)

Mogę Wam pokazać zdjęcia, ale nie psie, a dokładniej zdjęcia kuleczek do kwiatków;)
Troszke sie bawiłam i nie wyszło nic ciekawego, ale mam już pomysł na kolejną sesje kuleczkową:) Pokaże kilka bzdurek żeby nie było pusto