Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzior_ka napisał(a):
;/oj to niefajnie ze nie odpisują...;/ a ja sie nie moge weekendu doczekac bo jak wszystko pojdzie dobrze to pojedziemy na trening wreszcie! i to juz w nowe, super miejsce;)

Nadal nie dostałam odpowiedzi, chyba jutro napisze im w księdze gości-taki miły post po polsku:)
O właśnie przecież Wy się przenosicie! Napisz potem jak tam nowe miesjce;)

Sweet napisał(a):
Hej Kinia;)
I jak tam w szkole??
masz już jakieś oceny?

A nawet mi nie mów, dzisiaj się wkurzyłam bo mnie zapytała z fizyki z rzeczy których nie umiałam:shake:. Tzn. ostatnią lekcje umiałam, a ona mnie spytała chyba z drugiej poprzedniej:roll:, ale tak kombinowałam że 3 dostałam, ale lepsze to niż 1:lol:. Ale poza tym to mam 6 i 5 z wfu i 5 z religii:evil_lol:

Posted

A moze ich nie ma? czy nie w ten weekend są Mistrzostwa Agility w Austrii, a osoby z tego klubu tam startują, moze jakaś grupa tam jedzie i trzeba trochę poczekać na odpowiedź.

Posted

Kinia napisał(a):
Nadal nie dostałam odpowiedzi, chyba jutro napisze im w księdze gości-taki miły post po polsku:)
O właśnie przecież Wy się przenosicie! Napisz potem jak tam nowe miesjce;)

Właściwie to juz jestesmy przeniesieni:) Juz sie II edycja kursu rfozpoczeła w nowym miejscu, z relacji slyszalam ze super jest;) Trawka równiutka, miejsa duużo, przeszkody juz wszystkie sa przewiezione, tylko trzeba wreszcie tam pojechać;) Jutro jescze mam ost, egzamin z martmy (ustny!) i jak by wszystko poszlo ok to w niedziele planujemy poskakac z Denisem:)

Posted

[quote name='halgre58']Dobry wieczorek ... :multi::multi:

Niiiima czarnego pana eM ... :shake::-o:eviltong:

No niiiima bo niimam fot:oops:
[quote name='Mudik']A moze ich nie ma? czy nie w ten weekend są Mistrzostwa Agility w Austrii, a osoby z tego klubu tam startują, moze jakaś grupa tam jedzie i trzeba trochę poczekać na odpowiedź.
Możliwe, ale jak w zeszłym roku im napisałam to też nie odpisali, więc moze teraz też tak jest.
[quote name='madzior_ka']Właściwie to juz jestesmy przeniesieni:) Juz sie II edycja kursu rfozpoczeła w nowym miejscu, z relacji slyszalam ze super jest;) Trawka równiutka, miejsa duużo, przeszkody juz wszystkie sa przewiezione, tylko trzeba wreszcie tam pojechać;) Jutro jescze mam ost, egzamin z martmy (ustny!) i jak by wszystko poszlo ok to w niedziele planujemy poskakac z Denisem:)
Ooo to trzymam kciuki żebyście sobie poskakali w niedziele!
Ustny z maty? Powodzenia!