Marzenuś Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Kinia napisał(a): Jakoś zyjemy, ale mało czasu mamy... Olka?? Olympusek e450 :) W Media Markt - raty 0 % :evil_lol: Quote
Kinia Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 ewka i haker napisał(a):no jakies zdjecia:) i co z klubem Nie odpisuje mi:angryy: Jak się wkurze to napisze im na www w księdze gości Agility & Obedience Club Patron Třinec Marzenuś napisał(a):Olympusek e450 :) W Media Markt - raty 0 % :evil_lol: Wiem doczytałam na forum:) Gratuluję! Quote
madzior_ka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ;/oj to niefajnie ze nie odpisują...;/ a ja sie nie moge weekendu doczekac bo jak wszystko pojdzie dobrze to pojedziemy na trening wreszcie! i to juz w nowe, super miejsce;) Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dynamique napisał(a):dawaj jakieś fotki :razz: popieram w 100% Quote
Sweet Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Hej Kinia;) I jak tam w szkole?? masz już jakieś oceny? Quote
Kinia Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 madzior_ka napisał(a):;/oj to niefajnie ze nie odpisują...;/ a ja sie nie moge weekendu doczekac bo jak wszystko pojdzie dobrze to pojedziemy na trening wreszcie! i to juz w nowe, super miejsce;) Nadal nie dostałam odpowiedzi, chyba jutro napisze im w księdze gości-taki miły post po polsku:) O właśnie przecież Wy się przenosicie! Napisz potem jak tam nowe miesjce;) Sweet napisał(a):Hej Kinia;) I jak tam w szkole?? masz już jakieś oceny? A nawet mi nie mów, dzisiaj się wkurzyłam bo mnie zapytała z fizyki z rzeczy których nie umiałam:shake:. Tzn. ostatnią lekcje umiałam, a ona mnie spytała chyba z drugiej poprzedniej:roll:, ale tak kombinowałam że 3 dostałam, ale lepsze to niż 1:lol:. Ale poza tym to mam 6 i 5 z wfu i 5 z religii:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 KAŻDE ucho w inną stronę...:lol: http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_4974.jpg Pzdr. Quote
halgre Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dobry wieczorek ... :multi::multi: Niiiima czarnego pana eM ... :shake::-o:eviltong: Quote
Mudik Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A moze ich nie ma? czy nie w ten weekend są Mistrzostwa Agility w Austrii, a osoby z tego klubu tam startują, moze jakaś grupa tam jedzie i trzeba trochę poczekać na odpowiedź. Quote
madzior_ka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Kinia napisał(a):Nadal nie dostałam odpowiedzi, chyba jutro napisze im w księdze gości-taki miły post po polsku:) O właśnie przecież Wy się przenosicie! Napisz potem jak tam nowe miesjce;) Właściwie to juz jestesmy przeniesieni:) Juz sie II edycja kursu rfozpoczeła w nowym miejscu, z relacji slyszalam ze super jest;) Trawka równiutka, miejsa duużo, przeszkody juz wszystkie sa przewiezione, tylko trzeba wreszcie tam pojechać;) Jutro jescze mam ost, egzamin z martmy (ustny!) i jak by wszystko poszlo ok to w niedziele planujemy poskakac z Denisem:) Quote
Kinia Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='halgre58']Dobry wieczorek ... :multi::multi: Niiiima czarnego pana eM ... :shake::-o:eviltong: No niiiima bo niimam fot:oops: [quote name='Mudik']A moze ich nie ma? czy nie w ten weekend są Mistrzostwa Agility w Austrii, a osoby z tego klubu tam startują, moze jakaś grupa tam jedzie i trzeba trochę poczekać na odpowiedź. Możliwe, ale jak w zeszłym roku im napisałam to też nie odpisali, więc moze teraz też tak jest. [quote name='madzior_ka']Właściwie to juz jestesmy przeniesieni:) Juz sie II edycja kursu rfozpoczeła w nowym miejscu, z relacji slyszalam ze super jest;) Trawka równiutka, miejsa duużo, przeszkody juz wszystkie sa przewiezione, tylko trzeba wreszcie tam pojechać;) Jutro jescze mam ost, egzamin z martmy (ustny!) i jak by wszystko poszlo ok to w niedziele planujemy poskakac z Denisem:) Ooo to trzymam kciuki żebyście sobie poskakali w niedziele! Ustny z maty? Powodzenia! Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 czekam na zdjecia szelek:evil_lol: Quote
Czarnulka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Hej ;) http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_5032.jpg ślicznie ;) :loveu: Quote
Fretka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ale świetne szele! Jaka firma? :razz: Quote
halgre Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [SIZE="5"]Cześć ... http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_5032.jpg [SIZE="3"]Fajne te szelki :loveu::loveu: Całkiem inne niż ma Dindek ... :p Pan eM - znudzony ? Quote
taxelina Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Fretka']Ale świetne szele! Jaka firma? :razz: robota Tz tej dziewczyny: Dogomania Forum - Zobacz Profil: Marta_Ares Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Pan eM reklamą sportowego trybu zycia...:lol: http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_5037.jpg Pzdr. Quote
Recommended Posts