taxelina Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 u mnie od paru dni ta sesja co pokazalam mordki brudne od piachu i ci sie podobala sesja :D Quote
Kinia Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Cześć wszystkim! Zdjęć nadal nie mam ;( Pogoda się zepsuła, ale może jak się zrobi ładnie to zrobie jakieś fotki eM ;D Quote
Tequila1017 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Hej :hand: Poczekamy na fotki ;) A tym czasem jak macie chwile to zajrzyjcie do nas na fotki :razz: Quote
madzior_ka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 No to czekamy na zdjęcia, a u nas tez pogoda taka sobie, a poza tym Denis nie wygląda teraz zbyt widowiskowo bo mu skróciłam brode po tym jak wszedł w jakieś krzaki i przyniósł całą ich zawartosc w brodzie...;/ Quote
BellaLab Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Czekam na fotki i upominam się o jakiś filmik:evil_lol: :eviltong: Quote
Alusia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Dawaj foty :mad: już od dłuższego czasu zaglądam do Pana eM:lol: a tu nic :razz: Quote
Dynamique Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Heej. Czekamy na fotki. Pogoda rzeczywiście się zepsuła, ale to nie powinno przeszkadzać w robieniu fot :diabloti: Quote
Shaunell Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Hejka my również czekamy na fotki :eviltong: Quote
Kinia Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Mam jeszcze jakieś stare dwa zdjęcia żeby nie było, że nic nie wstawiam:) i kwiatek;) Wczoraj wzięłam się za czesanie eMowatości, bo troszke zarósł, a raczej nagromadziło mu się sporo podszerstka i w niektórych miejscach nie był czarny tylko troszke brązowy... prawie dwie godziny mi to zajęło, najpierw szczotką, a potem ręcznie ale jestem zadowolona z efektu:lol:. Quote
madzior_ka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 jak zwykle ślicznie i tak słónecznie u ciebie podczas gdy za oknem u nas szaro i ponuro..;/ Quote
Bartiśkowa_ Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witamy :loveu: Mnie to czesanie u Bartleja już do szału doprowadza ale zawsze efekt jest:loveu::evil_lol: Quote
Dynamique Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Jak mogłas tak zapuścić psa ? :diabloti: Quote
Bzikowa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_4665.jpg ale fajną macie tę zabawkę!:loveu: Quote
BellaLab Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 cudne foty! zabawka też mi się bardzo podoba, ale czy długożywotna? :razz: Quote
eria Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 kwiatek w bardzo ładnym światełku :loveu: Quote
Kinia Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 eria napisał(a):kwiatek w bardzo ładnym światełku :loveu: dziękuje:) Co do naszej zabawki to jest to najlepsza zabawka jaką kiedykolwiek kupiłam! Nie żałuje prawie 20zł, ani chodzenia z nią po mieście bo nie miałam gdzie schować:evil_lol:. Mamy ją już jakieś 2 lata, sznurek cały, piłka też cała, rączka tym bardziej cała. A przecież eM do delikatnych psów nie należy:roll: Także polecam! Quote
BBeta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Mamy taką samą zabawke, aktualnie składa się z trzech oddzielnych części :diabloti: Quote
Kinia Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 BBeta napisał(a):Mamy taką samą zabawke, aktualnie składa się z trzech oddzielnych części :diabloti: :-o:-o Nie wierzę! :-o Może macie tą mniejszą? Quote
Recommended Posts