Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tam lubie czuć, że coś trzymam:)

Jeszcze 6 zdjęć Wam dziś wrzuce;) Ale jakieś dziwne są, więc prosze się nie przerazić. Jakoś źle widze:)

Posted

Hejo!
Widze, że tu ruch zmalał....
Wkurzyłam się dziś maksymalnie i to nie na psa:lol:. Ide dzis na trening i chciałam założyć pewną koszulke, wyciągam i co widze plame!!! okrągła 4mm, brązowa plama! No więc stwierdziłam, że ją usunę, najpierw proszek do prania, a potem wzięłam odplamiacz i nic, plama jest ciągle, a ja się denerwuje bo to moja ulubiona koszulka....
;(
I nie będzie zdjęć

Posted

deer_1987 napisał(a):
A nie wiesz skad plama?

Eh nioe bedzie w ogole zdjec? :(

Wydaje mi się, że to z kawy, bo jest jak "kawa z mlekiem":lol:. W ogóle sobie nie przypominam kiedy mogłam ją zrobić. W niedziele w niej byłam na urodzinach cioci, miałam ją na sobie przez jakieś 1,5h, a potem ją przebrałam bo graliśmy w siate i w sumie później włożyłam do szafki...:roll: I chce ją odzyskać

edit: nie będzie bo nie mam nastroju i zaraz wychodze...

Posted

Ja sobie załatwiłam kiedyś ulubione jeansy od vaultów z psami... gdzie błoto POWINNO się sprać, a się nie sprało :angryy:
I było po jeansach :angryy:
Głowa do góry. Jak bluzka jest jasna to nalej odplamiacz bezpośrednio i zostaw na pół godziny :cool3:

Posted

[quote name='Alusia']Hej! Witamy ponownie :multi:
Świetna piłka gdzie kupiliście ???:cool3::razz:

W zoologicznym:lol:. To jest spaceball z muscata poszukaj sobie;) Bardzo polecam, jest bardzo wytrzymała, mamy ją prawie 2 lata i sznurek się nie urwał! A eM jest niszczycielem, jedyne co się zepsuło to piszczałka, którą nam załatwila na śmierść Anatka na intensivce, ale nadal piszczy tylko, że cicho i samym powietrzem:lol:

Wybaczcie, że się nie odzywałam, ale nie było nas w domu przez całe dnie i nie miałam jak napisać.
eM miał, małe problemy żołądkowe, ale już jest coraz lepiej, aktualnie jest na nowej karmie (Nutra Nuggets Performance), więc nie spodziewam sie ideału przez pare dni. Wcześniej miał biegunke i chciał zatruć wszystkich strasznymi gazami:evil_lol:. Prawdopodobnie zjadł coś co mu zaszkodziło, albo wina Brita który mu sie znudził...

Poza tym troszke mnie wkurzył, coś mu się pogorszyło przywołanie i znowu musze sie za to solidnie zabrać...