sandrulka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Kinia napisał(a):To napisze jak się dowiem, ale nie obiecuje, że pojedziemy wcześnie:roll: dobrze by było jak byśmy się spotkali do 13.Bo koło 16 jestem zajeta.ale ja byś dała rano rade to by było super... w taki razie czekam na znak :lol: Quote
Kinia Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 sandrulka napisał(a):dobrze by było jak byśmy się spotkali do 13.Bo koło 16 jestem zajeta.ale ja byś dała rano rade to by było super... w taki razie czekam na znak :lol: Postaram się wywalczyć jak najwcześniejszą pore;) ewka i haker napisał(a):zdjecia chce!!!:) Te z poprzedniej Ci nie wystarczają?:roll: Quote
Illusion Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Hej! :multi: Wpadamy z rewizytą :cool3:. Przejrzałam kilka stron wstecz, a tu Pana eM nie ma, tylko bordery i owce jakieś :mad:. Quote
Inkaa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Kinia napisał(a):Te z poprzedniej Ci nie wystarczają?:roll: Kurcze, ja chyba ślepa jestem bo na poprzednich stronach widzę jedynie owce i bordery, owce i bordery, owce i bordery. :lol: Quote
Kaya93 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Hejo:loveu: Owieczki ładne ale pan eM ładniejszy i poprosze o jego zdjęcia :eviltong::loveu: Quote
Migori Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Kinia napisał(a): Tak poza tym, to mam na dziś bardzo ambitne plany posprzątania w pokoju...nie wiem co z tego wyjdzie, ale nie chce mi się:lol: I jak sprzątanie ? :cool3: też miałam ambitne plany... na planach sie skończyło :eviltong: Quote
Kinia Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Magda25 napisał(a):I jak sprzątanie ? :cool3: też miałam ambitne plany... na planach sie skończyło :eviltong: Mam sporą sterte ubrań, które już się nie nadają:lol:. Ale nic więcej nie chce mi się robić. Odkurze i koniec, nie można się przemęczać:evil_lol:. Zjadłam własie całą czekolade i z nikim się nie podzieliłam:) Byliśmy jeszcze w ogrodzie i grubas strasznie sie rozszczekał, nie wiedziałam o co mu chodzi i poszłam sprawdzić, a w krzakach był jakiś czarny wąż:-o:-o:crazyeye::crazyeye:... na szczęście nic się nie stało, ale jak odprowadziłam psa do krzaka żeby węża nie zagryzł i wróciłam, to bestii już nie było... Quote
BellaLab Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Cześć:) Bordery i owce cudne:loveu: Ale Marleya brakuje:cool3:;) O tak, przemęczać się nie wolno:evil_lol: Trzeba się szanować w końcu!:evil_lol: Ja też dziś "sprzątałam" zaczęłam(i zakończyłam) na odkurzaniu... Bella dziś zatrzymała mi się nagle na dworze i zaczęła szczekać(z własnej nieprzymuszonej woli:loveu::eviltong:)... rozejrzałam się i nikogo podejrzanego nie zobaczyłam... szczekała, bo jakiś niedobry, niewychowany człowiek bezczelnie zostawił przy swojej bramce biały worek...:stupid::roll: Podeszłam tam z nią, jak powąchała to sie uspokoiła i zamilkła. Quote
Migori Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Kinia napisał(a):Mam sporą sterte ubrań, które już się nie nadają:lol:. Ale nic więcej nie chce mi się robić. Odkurze i koniec, nie można się przemęczać:evil_lol:. Kinia tak sie zmęczyła sprzątaniem że usnęła na klawiaturze i fotek nie wstawi :cool1: Szkoda :eviltong: Quote
halgre Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Cześć ... hehe ... owieczki fajne :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Hm... nie było mnie trochę na DGM, a tutaj jakieś ;owiecki i bordery. A gdzie Pan eM? A tak poza tym - gaduły... Pzdr. Quote
Agniecha93 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Doberek :) Fajne łowieczki ;) Zapraszam do nas :evil_lol: Quote
Kinia Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Nie było nas wczoraj cały dzień, ale mam foty:) Najpierw dam Wam od Sandry:) Wkurzony eM Nasza nowość, jeszcze nie dopracowana. Często wychodzi mi over przez nogi i lądowanie na moim brzuchu lub twarzy:evil_lol: surykatka hahaha :lol: Więcej w galerii Froda:) Quote
Czarnulka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 http://i26.tinypic.com/2d2hnr6.jpg Cudnie :loveu: Quote
taxelina Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 http://i26.tinypic.com/256ekj6.jpg cudne uszy!! Quote
Kalunia_C Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Cześć! Przyszłam się przywitać. Ooo, widzę, że jakiś spacerek był, jak nas nie było. Quote
Kinia Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Kalunia_C napisał(a):Cześć! Przyszłam się przywitać. Ooo, widzę, że jakiś spacerek był, jak nas nie było. Hej! Tak był wczoraj:) Quote
ewka i haker Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 jakie uszy hahaha no i takie multi teraz do tej sztuczki Quote
BellaLab Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Kinia'] Nasza nowość, jeszcze nie dopracowana. Często wychodzi mi over przez nogi i lądowanie na moim brzuchu lub twarzy:evil_lol: Taaa, ostatnio przy frisbee zrobiłam najpierw tego overa, a potem chciałam zrobić to, Bella wtedy chciała wskoczyć/przeskoczyć nad stopami:roll: Ale spadła nie na mnie a obok mnie:mdrmed: http://i27.tinypic.com/24mcqbd.jpg u labów wygląda to najlepiej:loveu: http://i26.tinypic.com/256ekj6.jpg hahaha, świetne!:loveu: Quote
madziulik_13 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Marley w wersji nietoperza wygląda świetnie !:cool3::loveu: Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Boskie zdjęcia, szczególnie te ostatnie :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts