Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinia napisał(a):
To napisze jak się dowiem, ale nie obiecuje, że pojedziemy wcześnie:roll:

dobrze by było jak byśmy się spotkali do 13.Bo koło 16 jestem zajeta.ale ja byś dała rano rade to by było super...
w taki razie czekam na znak :lol:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sandrulka napisał(a):
dobrze by było jak byśmy się spotkali do 13.Bo koło 16 jestem zajeta.ale ja byś dała rano rade to by było super...
w taki razie czekam na znak :lol:

Postaram się wywalczyć jak najwcześniejszą pore;)

ewka i haker napisał(a):
zdjecia chce!!!:)

Te z poprzedniej Ci nie wystarczają?:roll:

Posted

Kinia napisał(a):
Te z poprzedniej Ci nie wystarczają?:roll:

Kurcze, ja chyba ślepa jestem bo na poprzednich stronach widzę jedynie owce i bordery, owce i bordery, owce i bordery. :lol:

Posted

Kinia napisał(a):
Tak poza tym, to mam na dziś bardzo ambitne plany posprzątania w pokoju...nie wiem co z tego wyjdzie, ale nie chce mi się:lol:

I jak sprzątanie ? :cool3: też miałam ambitne plany... na planach sie skończyło :eviltong:

Posted

Magda25 napisał(a):
I jak sprzątanie ? :cool3: też miałam ambitne plany... na planach sie skończyło :eviltong:

Mam sporą sterte ubrań, które już się nie nadają:lol:. Ale nic więcej nie chce mi się robić. Odkurze i koniec, nie można się przemęczać:evil_lol:.
Zjadłam własie całą czekolade i z nikim się nie podzieliłam:)
Byliśmy jeszcze w ogrodzie i grubas strasznie sie rozszczekał, nie wiedziałam o co mu chodzi i poszłam sprawdzić, a w krzakach był jakiś czarny wąż:-o:-o:crazyeye::crazyeye:... na szczęście nic się nie stało, ale jak odprowadziłam psa do krzaka żeby węża nie zagryzł i wróciłam, to bestii już nie było...

Posted

Cześć:) Bordery i owce cudne:loveu: Ale Marleya brakuje:cool3:;)

O tak, przemęczać się nie wolno:evil_lol: Trzeba się szanować w końcu!:evil_lol: Ja też dziś "sprzątałam" zaczęłam(i zakończyłam) na odkurzaniu...

Bella dziś zatrzymała mi się nagle na dworze i zaczęła szczekać(z własnej nieprzymuszonej woli:loveu::eviltong:)... rozejrzałam się i nikogo podejrzanego nie zobaczyłam... szczekała, bo jakiś niedobry, niewychowany człowiek bezczelnie zostawił przy swojej bramce biały worek...:stupid::roll: Podeszłam tam z nią, jak powąchała to sie uspokoiła i zamilkła.

Posted

Kinia napisał(a):
Mam sporą sterte ubrań, które już się nie nadają:lol:. Ale nic więcej nie chce mi się robić. Odkurze i koniec, nie można się przemęczać:evil_lol:.

Kinia tak sie zmęczyła sprzątaniem że usnęła na klawiaturze i fotek nie wstawi :cool1: Szkoda :eviltong:

Posted

Nie było nas wczoraj cały dzień, ale mam foty:)
Najpierw dam Wam od Sandry:)
Wkurzony eM

Nasza nowość, jeszcze nie dopracowana. Często wychodzi mi over przez nogi i lądowanie na moim brzuchu lub twarzy:evil_lol:

surykatka

hahaha :lol:

Więcej w galerii Froda:)

Posted

[quote name='Kinia']

Nasza nowość, jeszcze nie dopracowana. Często wychodzi mi over przez nogi i lądowanie na moim brzuchu lub twarzy:evil_lol:

Taaa, ostatnio przy frisbee zrobiłam najpierw tego overa, a potem chciałam zrobić to, Bella wtedy chciała wskoczyć/przeskoczyć nad stopami:roll: Ale spadła nie na mnie a obok mnie:mdrmed:

http://i27.tinypic.com/24mcqbd.jpg u labów wygląda to najlepiej:loveu:

http://i26.tinypic.com/256ekj6.jpg hahaha, świetne!:loveu: