Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam do Was bardzo często, ale nie zawsze pisze, czasami sobie obejrze i poczytam ale jakoś nie mam narchnienia żeby coś napisać.... :oops:

Posted

Witamy się:diabloti:
Ty mi dobra koleżanko powiedz, jak na UD zrobiłaś taki ładny, czarny profilek dla pana eM? :razz: O tło chodzi.

Posted

C&B napisał(a):
Witamy się:diabloti:
Ty mi dobra koleżanko powiedz, jak na UD zrobiłaś taki ładny, czarny profilek dla pana eM? :razz: O tło chodzi.

Nie umiem teraz tego znaleźć, ale to trzeba kupić za punkty:roll:

Zaraz dam Wam pare pastuchów;)

Posted

sandrulka napisał(a):
jak Ci dobrze pójdzie sprzątanie pokoju to wpadnij mi też posprzątać :lol:

hahaha za dużo wymagasz:eviltong:
Widzimy się jutro? Bo musze sobie zapas fotek zrobić bo nie mam co wstawiać:lol:

Posted

Kinia napisał(a):
hahaha za dużo wymagasz:eviltong:
Widzimy się jutro? Bo musze sobie zapas fotek zrobić bo nie mam co wstawiać:lol:

nie wymyślaj z tymi wymaganiami! ja mam mały pokoik :lol:
Jasne że się widzimy.O której dasz rade się spotkać ? Najlepiej było by jak najwcześniej :lol:

Posted

sandrulka napisał(a):
nie wymyślaj z tymi wymaganiami! ja mam mały pokoik :lol:
Jasne że się widzimy.O której dasz rade się spotkać ? Najlepiej było by jak najwcześniej :lol:

A ja mam sterte ubrań do przymierzenia, bo musze dać szafie troszke luzu:lol::evil_lol:

Nie wiem o której pojedziemy, ale może uda mi się namówić tate na wcześniejszy wyjazd. Jak coś to w którym miejscu?

Posted

Kinia napisał(a):
A ja mam sterte ubrań do przymierzenia, bo musze dać szafie troszke luzu:lol::evil_lol:

Nie wiem o której pojedziemy, ale może uda mi się namówić tate na wcześniejszy wyjazd. Jak coś to w którym miejscu?

miejsce? hmmm..... tak żeby było Ci wygodnie a kiedy dasz mi znać o której pojedziesz?

Posted

sandrulka napisał(a):
miejsce? hmmm..... tak żeby było Ci wygodnie a kiedy dasz mi znać o której pojedziesz?

A bardzo Ci się śpieszy? Bo tata wróci pewnie późno wieczorem, ale jak coś to moge zadzwonić i zapytać.

Posted

Kinia napisał(a):
A bardzo Ci się śpieszy? Bo tata wróci pewnie późno wieczorem, ale jak coś to moge zadzwonić i zapytać.

nie śpieszy mi się.Napisz mi po prostu smsa,może być nawet późno wieczorkiem :lol:

Posted

sandrulka napisał(a):
nie śpieszy mi się.Napisz mi po prostu smsa,może być nawet późno wieczorkiem :lol:

To napisze jak się dowiem, ale nie obiecuje, że pojedziemy wcześnie:roll: