Inkaa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Świetne sprawozdanie z obozu, własnie na to czekałam :loveu:. Quote
madziulik_13 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Witamy:loveu: Marley jest prześliczny :loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 już środa a zdjęć nie ma :cool1::mad::evil_lol: Quote
taxelina Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Od-Nowa napisał(a):już środa a zdjęć nie ma :cool1::mad::evil_lol: no wczoraj dogo nie chodzilo to nie dziwne ze nie ma :-(:-( Quote
BellaLab Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ale dziś chodzi i fotki powinny już być:mad::evil_lol: Quote
Dynamique Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ja chcę zobaczyć czarnego pana... ! Ale już ! :placz: Quote
Kinia Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Cześć! Będą fotki jak mi się net naprawi:mad:, bo teraz chodzi tak wolno, że aż mi się na dogo nie chce zaglądać... Ale przyczyne już znam, więc powinnam to szybko naprawić:) Na MP psów pasterskich byliśmy, ale nie na długo. W sobote byliśmy pod koniec, a w niedziele do 12.30 i potem jeszcze na końcówce bo było strasznie gorąco i nie chciałam grubego męczyć. Ale przynajmniej przesiedzieliśmy nad rzeką pół dnia;) Wczoraj wyszlismy na spacer z zamiarem nagrania frisbowego filmu, oczywiście nie wyszło tak jak miało wyjść. Napadła na nas labradorka, więc eM musiał się pobawić i się zmęczył... W czasie frisbowania jako że ciało było zmęczone, a umysł nie zaczął za dużo kombinować i chciał biegać tylko za Hero. Wstawie ten film, żebyście zobaczyli jak to wygląda, mam nadzieję, że coś widać bo musiałam zrobić podwyższenie z suchej trawy...:evil_lol: Quote
BellaLab Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Tez mam nadzieje ze coś widać, ja sobie kiedyś zrobiłam takie podwyższenie... i potem szukałam kamery...:evil_lol: Zapadła się troszeczkę:evil_lol::eviltong: Quote
Pusiakowa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 hej :multi:. czekamy na naprawe netu i zapraszamy do nas na duzo fotek :p Quote
madziulik_13 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Czekamy na fotki i również miłego dnia życzmy :loveu: Quote
Dynamique Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Mi tam zawsze kameruje niezastpione wiaderko z którym ide ulicami :diabloti::lol: Quote
Kinia Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Namęczyłam się z tym banerem, a po zapisaniu zrobił się ciemniejszy... JPG-:mad: Teraz ide na obiad, potem na zakupy, a później zdjęcia:eviltong: edit: Czy Wy też go widzicie w dwóch częściach? Quote
Mudik Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jest jedna część, ale pies w lustrzanym odbiciu, tak ma być? Quote
Agniecha93 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 kwiatek pies pies kwiatek, tak miało być? ;) Mi się banner bardzo podoba Quote
Kinia Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Tak, tak miało być tylko ja go widze w dwóch częściach:mad: i jeszcze Pan eM depresyjnie:lol: Quote
taxelina Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 a masz spacje pomiedzy banerami? jak masz to sie tak dzieje Quote
Kinia Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 deer_1987 napisał(a):a masz spacje pomiedzy banerami? jak masz to sie tak dzieje Nie mam, ale u mnie dogo jest węższe:roll: Twój czasami też widze w dwóch częściach, jedna pod drugą...:roll: Quote
taxelina Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Hm dziwne, ja widze normalnie i twoj i swoj. czemu masz wezsze dogo? mniejszy ekran? Quote
Kinia Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Teraz naprzykład widze normalnie:lol:. Czasami ta reklama z prawej na górze mi się poszerza więc forum się zwęża... Quote
Recommended Posts