Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć!
Będą fotki jak mi się net naprawi:mad:, bo teraz chodzi tak wolno, że aż mi się na dogo nie chce zaglądać... Ale przyczyne już znam, więc powinnam to szybko naprawić:)

Na MP psów pasterskich byliśmy, ale nie na długo. W sobote byliśmy pod koniec, a w niedziele do 12.30 i potem jeszcze na końcówce bo było strasznie gorąco i nie chciałam grubego męczyć. Ale przynajmniej przesiedzieliśmy nad rzeką pół dnia;)

Wczoraj wyszlismy na spacer z zamiarem nagrania frisbowego filmu, oczywiście nie wyszło tak jak miało wyjść. Napadła na nas labradorka, więc eM musiał się pobawić i się zmęczył... W czasie frisbowania jako że ciało było zmęczone, a umysł nie zaczął za dużo kombinować i chciał biegać tylko za Hero. Wstawie ten film, żebyście zobaczyli jak to wygląda, mam nadzieję, że coś widać bo musiałam zrobić podwyższenie z suchej trawy...:evil_lol:

Posted

Namęczyłam się z tym banerem, a po zapisaniu zrobił się ciemniejszy... JPG-:mad:

Teraz ide na obiad, potem na zakupy, a później zdjęcia:eviltong:

edit: Czy Wy też go widzicie w dwóch częściach?

Posted

deer_1987 napisał(a):
a masz spacje pomiedzy banerami? jak masz to sie tak dzieje

Nie mam, ale u mnie dogo jest węższe:roll: Twój czasami też widze w dwóch częściach, jedna pod drugą...:roll: