Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mudik']Nooo czekoladki są miodzioooo:loveu::loveu:
Fajnie włazi tylnymi łapami, mój Delik też umie

http://images45.fotosik.pl/172/f0f8e3d27a0d0180med.jpg
Ja nie moge mieć żadnej czekoladki w domu bo ciągle chciałoby mi się jeść czekolade:lol::evil_lol:

eM wchodzi na ściane i słupy jeszcze:)
[quote name='Mudik']Zazdroszczę, a ja poproszę kciuki za Nasz wyjazd we wrześniu na Węgry, będzie można Test instynktu zdać i zawody pasienia będą i agility, taniec z psem i posłuszeństwo:multi::multi::multi: Już się nie mogę doczekać, stęskniłam się za Węgrami i tyle mudików zobaczyć i znajomych z zagranicy poznać wreszcie na żywo!

Eeech....:roll::roll:

Świetny wyjazd! Tyle atrakcji na raz! Trzymam kciuki!:thumbs:

Posted

gusia1972 napisał(a):
oj mało tego frisbee było :-( poproszę więcej :)

Będzie więcej obiecuje;) Już się do tego zbieram od dłużeszego czasu, więc może na początku przyszłego tygodnia coś się pojawi:)

Posted

Deli tez włazi na ściany , meble, byleby było sztywne w miarę, ale i tak ma na to jedną komendę-ściana bo od niej zaczęłam. A eM do miski włazi 4 łapami?

Posted

Mudik napisał(a):
Deli tez włazi na ściany , meble, byleby było sztywne w miarę, ale i tak ma na to jedną komendę-ściana bo od niej zaczęłam. A eM do miski włazi 4 łapami?

My mamy na wszystko skip;) Na strefe też mam skip, raczej mu się to nie myli bo chodzi o to samo:)

Do miski nie wchodzi, ale staje na odwróconej doniczce o promieniu takim jak jego miska:lol:. On lubi wchodzić na coś co jest wyżej, dlatego nie robiłam miski, tylko doniczke:lol:

Posted

no przyłączam się do Gusi! Czekałam i czekałam a tu tylko zakratkowany/wolny/zakratkowany wolny :lol:
proszę pamiętać o frisbomaniakach następnym razem ;)

Posted

[quote name='BellaLab']Witamy się :) fotki...:mad: A notka bardzo fajna, zaspokoiła moja ciekawość:evil_lol:;)

Bo po to ją napisałam:lol:

[quote name='cockermaister']Cześć :) :bye: :hand:
Cześć!
[quote name='Dynamique']Wow Marleyowaty świetny z frisbee !!!! A Agility rewelka ! Jak popracujecie nad tym wysyłaniem będzie extra... a prędkość ma naprawde super ! ;):crazyeye:
Nie przesadzaj tak:lol: dzięki

A fotorelacja z obozu jest w tym temacie: http://www.dogomania.pl/forum/f207/oboz-agility-heroltice-27-7-2-8-2009-a-133908/index11.html#post12711520