Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bzikowa']Witam w gronie właścicieli psów, które skaczą jak ofiary :evil_lol: No i mój jak na swoją klasę też jest ciężki (przeciętna S-ka to pewnie ok 5 kg, czasem mniej czasem trochę więcej a mój to prawie 10 kg na krótkich łapkach)

A powiedz może jeszcze coś więcej o tym obozie, czy dużo biegaliście, jacy byli trenerzy, czego się uczyliście, na co zwracali uwagę itd... Ciekawa jestem :) No i jak sobie Marley radził z tym wszystkim :)
Hahaha taaa przeciętna eLka pewnie nie waży 32 kg:evil_lol:

o tym za chwilke;)
[quote name='ewka i haker']a moj ma 8kg i ledwo jest S :evil_lol:
I co to za sprawiedliwość:evil_lol::evil_lol:
[quote name='ewka i haker']co do skakania polecam set point hakerowi pomoglo
Ja też z eM przećwicze;)
[quote name='BellaLab']Czyli to co każdy lab lubi najbardziej :evil_lol:
Biegał na obozie za zabawki tez??
Biegał na zabawki ale wtedy kiedy ja go nagradzałam, a nie ktoś inny (miska albo rzut).
[quote name='sandrulka']http://lh4.ggpht.com/_Ltuse2RnRHg/Slzk_3rgURI/AAAAAAAACzo/CR9I_L-gQkE/s576/IMG_7752.JPG
jak Marley sobie fajnie skaka

http://lh3.ggpht.com/_Ltuse2RnRHg/SlzkJuVUedI/AAAAAAAACzY/GEyzivS1cc0/s576/IMG_7748.JPG
fajna fotka!
pozdrawiam
dzięki!
[quote name='Dynamique']Dawaj nowe fotki Marleya ! :eviltong:
[quote name='Dynamique']Daj nowe fotki eMka :razz:
[quote name='bianka19']Heej wam :loveu:
Dodaj nowe fotka Pana eM :loveu::loveu::loveu::loveu:
Wiecie co, tyle zdjęć na poprzednich stronach, a Wy ciągle chcecie więcej:shake::evil_lol:

Posted

Kinia napisał(a):

Wiecie co, tyle zdjęć na poprzednich stronach, a Wy ciągle chcecie więcej:shake::evil_lol:

Ale tamte są już staaare i doszczętnie obejrzane:eviltong::evil_lol:

Posted

Skoro tak bardzo chcecie to prosze;)

Znowu nieład w tylnych łapach

Tu chyba prawidłowe wykonienie cyk-cyk i tutututu

Skip na tunelu;)

Skąd on się wybił :shock:

Ale przeskoczył;)

Posted

Dziękujemy za komentarze!:multi:

Jutro wyjeżdżamy na tydzień, ale mam nadzieję, że się dostane tam do laptopa, więc sie z Wami nie żegnam;)
Dzisiaj rano przeszliśmy cały cieszyn, od weta do czeskiego zoologicznego, potem popływać;)

Kupiłam mu nową zabawke i smycz z ManMata z amortyzatorem:)

Posted

ewka i haker Sorrki, że sie wcinam :lol: , ale on przeskakuje ? Bo serio się daleko wybija .
Mojej kol suczka to się wybija przy samej przeszkodzie , ale wiadomo, że możesz czasem i jej to nie wyjść ;)

Posted

A ja myślę, że te jego wysokie skoki (Hakera) to wcale nie są takie złe. Oglądałam filmiki i uważam, że skacze ładnie i płynnie. Może trochę czasu traci ale masz pewność, że nie zrzuca. ;) Ja bym w każdym razie wolała takie skoki jak ma Twój niż ten koszmar mojego... Zwłaszcza jak teraz na treningach przyspieszył - to płacę za to zrzutkami w dużych ilościach... :shake: Myślisz, że set point rzeczywiście pomaga?