ewka i haker Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 KInia ile będziesz czekać na danie zdjec Quote
Kinia Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Zdjęcia zaczęłam wstawiać tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f207/oboz-agility-heroltice-27-7-2-8-2009-a-133908/index8.html do galerii będe wstawiać Marleya;) Quote
Kinia Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 ewka i haker napisał(a):molo tych zdjec tam:P Ciesz się, że w ogóle są:eviltong: W między czasie się rozpakowywuje i jem obiad;) Mam zdjęcia Marleya od Moni Ale pokraka tu też Quote
Bzikowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Super Marley, wcale nie pokraka :eviltong: no może trochę :evil_lol: Ale na pierwszym zdjęciu bosko! Widzę, że mieliście tam te fajne strefówki pokryte gumą! My mamy taką huśtawkę i kładkę, palisada pewnie też jest super, Bezikowi byłoby łatwiej na nią wejść :) Quote
Kinia Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Bzikowa napisał(a):Super Marley, wcale nie pokraka :eviltong: no może trochę :evil_lol: Ale na pierwszym zdjęciu bosko! Widzę, że mieliście tam te fajne strefówki pokryte gumą! My mamy taką huśtawkę i kładkę, palisada pewnie też jest super, Bezikowi byłoby łatwiej na nią wejść :) Właśnie, że wyszedł jak pokraka:evil_lol: Ale tak wygląda szybko biegnący, starający się lab:lol: Strefówki bardzo fajne, małe psy nie miały problemów z wejściem;) My z nich skorzystaliśmy przed odjazdem tylko:roll: Quote
BellaLab Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Noż w końcu doczekałam się Marleya :lol: :loveu: Cudna pokraka:evil_lol::evil_lol: Quote
Ania :) Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Fajne fotki ;) Teraz tylko czekać na jakieś relacje i troszkę więcej zdjeć :evil_lol: Quote
Dynamique Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Marley to nawet biega na agility z bandaką :lol: Quote
Izabela124. Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Cześć O widze, że i wy się agillitujecie:lol: Quote
Kinia Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Dostałam linka do kolejnych zdjęć (71!) Marleya, tym razem autorstwa Magdy od Denisa;) Tak biegnie pies, który zamierza pokonać hopke w bardzo zły sposób... czyli tak... To oznacza, że trzeba powtórzyć samą hopke i biec dalej! Quote
taxelina Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Czekam na wiecej :d mysalalm zetylko mniejsze psy pod przechodza :p Quote
Kinia Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Biec po to by zrzucić:/ i tuuuuunel a na końcu różowa miseczka;) Znowu zrzutka: Musimy popracować nad techniką skoku;) Quote
Kinia Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 deer_1987 napisał(a):Czekam na wiecej :d mysalalm zetylko mniejsze psy pod przechodza :p Oj, na obozie robiły to chyba tylko duże:roll: Quote
Bzikowa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Hahaha co się będzie przemęczał jak lepiej pobiec pod hopką :evil_lol: A dlaczego te tyczki tak krzywo ustawione? już na którymś zdjęciu z tego obozu widzę, że na takich biegaliście. Quote
Olusia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Bzikowa napisał(a): A dlaczego te tyczki tak krzywo ustawione? już na którymś zdjęciu z tego obozu widzę, że na takich biegaliście. No właśnie? Miałam się o to samo zapytać :lol: Hyhy, cwaniaczek z Marleya :cool3::evil_lol: Kinga, ale z Ciebie chudzina :mdleje: Quote
Kinia Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Bzikowa napisał(a):Hahaha co się będzie przemęczał jak lepiej pobiec pod hopką :evil_lol: A dlaczego te tyczki tak krzywo ustawione? już na którymś zdjęciu z tego obozu widzę, że na takich biegaliście. Psy, które przechodziły pod miały ustawione po skosie od L do M. Moim zdaniem to dobry sposób;) Olusia napisał(a):No właśnie? Miałam się o to samo zapytać :lol: Kinga, ale z Ciebie chudzina :mdleje: Cooooooo???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
BellaLab Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ooo, ile skacząco biegających Marleyów :multi::lol::loveu: Quote
Olusia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Kinia napisał(a):Psy, które przechodziły pod miały ustawione po skosie od L do M. Moim zdaniem to dobry sposób;) Cooooooo???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Acha, o to chodzi ;) No, a nie? :lol: Quote
Kinia Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 BellaLab napisał(a):Ooo, ile skacząco biegających Marleyów :multi::lol::loveu: Będzie jeszcze więcej:multi: Olusia napisał(a): No, a nie? :lol: No może troszke:lol: Tylko nie pytaj ile waże:evil_lol: Quote
Olusia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Kinia napisał(a): No może troszke:lol: Tylko nie pytaj ile waże:evil_lol: Nie pytam, nie chcę się pogrążać :evil_lol: Quote
Kinia Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Olusia napisał(a):Nie pytam, nie chcę się pogrążać :evil_lol: Bez przesady, zależy od Twojej wagi:evil_lol: Quote
Recommended Posts