taxelina Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 fajnie poogladac zdjecia z takich treningow agility mi tego rakuje ale na kurs nie mam jak dojechac co wtorek... Quote
alex_sandereczka Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Hej ;) Świetny eM :loveu: Wy to już normalnie zaawansowani agilitowcy! Quote
zmora0 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Grunt, że w ogóle dotyka. No, ale później może być problem z tymi stawami, jakby nie patrzec.. Ja podziwiam, że w ogóle skakał.. Gdybym była psem to w taki upał i to na czwarty dzień na pewno dałabym nogę w długą... Quote
Kinia Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 [quote name='Mudik']Świetne fotki, ooo ćwiczycie u Darii pozdrów ją prosze ode mnie znamy się jak jeszcze w podwarszawskich Pęcicach ćwiczyła, kopę lat! Jak nie zapomnę to pozdrowię:) [quote name='deer_1987']fajnie poogladac zdjecia z takich treningow agility mi tego rakuje ale na kurs nie mam jak dojechac co wtorek... To były zdjęcia z obozu:) [quote name='alex_sandereczka']Hej ;) Świetny eM :loveu: Wy to już normalnie zaawansowani agilitowcy! Hahaha, no w sumie bylismy w grupie zaawansowanej:lol: [quote name='netheter']Grunt, że w ogóle dotyka. No, ale później może być problem z tymi stawami, jakby nie patrzec.. Ja podziwiam, że w ogóle skakał.. Gdybym była psem to w taki upał i to na czwarty dzień na pewno dałabym nogę w długą... Inaczej chyba nie będzie tych stref robić, za szybko biegnie na dół:lol: Ja też go podziwiam, byłam w szoku, że w ogóle coś chciał robić:) Quote
alex_sandereczka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Cudne zdjęcia ;) Wow, wy L-ki skaczecie? Moje na M-kach jest, będę próbowała przestawiać, ale kiepsko to widzę, bo to moje to taki kurdupel :evil_lol: Quote
Kinia Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 alex_sandereczka napisał(a):Cudne zdjęcia ;) Wow, wy L-ki skaczecie? Moje na M-kach jest, będę próbowała przestawiać, ale kiepsko to widzę, bo to moje to taki kurdupel :evil_lol: No eLki, eLki:lol: Ja też myślałam, że będziemy skakać eMki, ale stwierdziłam, że pies daje rade na eLkach i tak skacze, nigdy nie wiadomo czy nie zachce mi się jechać na zawody:) Quote
zmora0 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 A na zawody nie lepiej klase niżej? tzn na eMkach chyba lepiej, jak dla mnie :P Szczególnie jak na pierwsze zawody - wolałabym żeby pies skakał niżej. Quote
Kinia Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 netheter napisał(a):A na zawody nie lepiej klase niżej? tzn na eMkach chyba lepiej, jak dla mnie :P Szczególnie jak na pierwsze zawody - wolałabym żeby pies skakał niżej. Ale w regulaminie jest napisane w jakiej kategorii ma skakać pies o danym wzroście... Quote
alex_sandereczka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 No więc właśnie, tylko ze względu na zawody będę próbowała przestawiać... Quote
taxelina Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Tak wiem ze oboz ale jednak co robiliscie na obozie? trenowaliscie agility :D Quote
Bewarka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 http://i25.tinypic.com/a08jm.jpg :iloveyou: Ale wam zazdroszcze, że możecie sobie tak ćwiczyć... :D Quote
zmora0 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 No fakt, moja glupota, ze o tym nie pomyslalam XD o koniach za duzo ostatnio czytam chyba.. Quote
Kinia Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 [quote name='alex_sandereczka']No więc właśnie, tylko ze względu na zawody będę próbowała przestawiać... A właściwie to czemu zaczynałyście na eMkach? [quote name='deer_1987']Tak wiem ze oboz ale jednak co robiliscie na obozie? trenowaliscie agility :D No tak, ale to co innego, nie trzeba dojeżdżać, jesteś tam 24h na dobę:D [quote name='Bewarka']http://i25.tinypic.com/a08jm.jpg :iloveyou: Ale wam zazdroszcze, że możecie sobie tak ćwiczyć... :D ;) Też kiedyś zazdrościłam, aż w końcu marzenia się spełniły;) [quote name='netheter']No fakt, moja glupota, ze o tym nie pomyslalam XD o koniach za duzo ostatnio czytam chyba.. :lol: Jutro rano wyjeżdżamy do Pierścca, to takie zadupie, niedaleko:) Będziemy niańczyć haszczaka:/ Wracamy w czwartek wieczorem, przywiozę sporo zdjęć;) Quote
Bewarka Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Moje to w sumie nie marzenia tylko po prostu chciałabym spróbować. :) Trzymamy za słowo z tymi zdjęciami! Quote
alex_sandereczka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Kinia napisał(a):A właściwie to czemu zaczynałyście na eMkach? Jak ją z dziewczynami mierzyłyśmy, to wyszło tak na granicy, że się łudziłyśmy że na eMki da się załapać... Ale w efekcie albo źle zmierzyłyśmy, albo mi pies urósł :evil_lol: Quote
Kinia Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 alex_sandereczka napisał(a):Jak ją z dziewczynami mierzyłyśmy, to wyszło tak na granicy, że się łudziłyśmy że na eMki da się załapać... Ale w efekcie albo źle zmierzyłyśmy, albo mi pies urósł :evil_lol: A ile ma wzrostu? Jakaś mała jest:lol: My jesteśmy już na wsi, na szczęście mam internet, więc nie jest źle:) eMosia wykańcza Tabia...PADA:( Quote
Kinia Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 alex_sandereczka napisał(a):Jak ją z dziewczynami mierzyłyśmy, to wyszło tak na granicy, że się łudziłyśmy że na eMki da się załapać... Ale w efekcie albo źle zmierzyłyśmy, albo mi pies urósł :evil_lol: A ile ma wzrostu? Jakaś mała jest:lol: My jesteśmy już na wsi, na szczęście mam internet, więc nie jest źle:) eMosia wykańcza Tabia...PADA:( Quote
alex_sandereczka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Nam wyszly za pierwszym razem 43 cm xDD A potem okazało się ze ok. 55 ma ;) Quote
BellaLab Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 super skaczecie:) podziwiam eMosława, że w taki upał był w stanie skakać:) Pozdrawiam Quote
taxelina Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jak ja bym chciala Wasz blog komentowac ale nadal nie moge :( nie zmienisz opcji zeby komentarze byly w nowym oknie? Quote
Asiaczek Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 To w który czwartek mają byc te obiecane fotki, bo się pogubiłam... Pzdr. Quote
Kinia Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 alex_sandereczka napisał(a):Nam wyszly za pierwszym razem 43 cm xDD A potem okazało się ze ok. 55 ma ;) :lol: hahaha spora różnica;) BellaLab napisał(a):super skaczecie:) podziwiam eMosława, że w taki upał był w stanie skakać:) Pozdrawiam dzięki deer_1987 napisał(a):Jak ja bym chciala Wasz blog komentowac ale nadal nie moge :( nie zmienisz opcji zeby komentarze byly w nowym oknie? zastanowię się jak będę miała troszke więcej czasu;) Asiaczek napisał(a):To w który czwartek mają byc te obiecane fotki, bo się pogubiłam... Pzdr. Miały być przedwczoraj, ale wróciliśmy jednak wczoraj wieczorem i zaraz zabieram się za zdjecia;) Quote
taxelina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 No to Tobie nie robi chyba roznicy? ze w nowym oknie :P znaczy to w niczym nie przeszkadza :) Quote
Kinia Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Tabia, zwana przeze mnie Tabiszonem zazwyczaj wygląda tak: bardzo często udaje aniołka, którym oczywiście nie jest:lol: masakrycznie się brudzi, kopie dziury i staje się czekoladowa, apotem z radości skacze na ludzi->to mnie zmotywowało do intensywnej pracy... A eMosław jak zwykle ładnie pozuje: Tydzień zleciał bardzo szybko, a ja mam nadzieję, że uda mi się z małą jeszcze popracować, bo to bardzo fajne doświadczenie. Z nią wszystko idzie 100 razy wolniej niż z eMosiem, trzeba się bardziej starać i trochę inaczej pracować bo młoda lubi się kłócić:) Quote
Recommended Posts