Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grunt, że w ogóle dotyka.
No, ale później może być problem z tymi stawami, jakby nie patrzec..

Ja podziwiam, że w ogóle skakał.. Gdybym była psem to w taki upał i to na czwarty dzień na pewno dałabym nogę w długą...

Posted

[quote name='Mudik']Świetne fotki, ooo ćwiczycie u Darii pozdrów ją prosze ode mnie znamy się jak jeszcze w podwarszawskich Pęcicach ćwiczyła, kopę lat!
Jak nie zapomnę to pozdrowię:)
[quote name='deer_1987']fajnie poogladac zdjecia z takich treningow agility mi tego rakuje ale na kurs nie mam jak dojechac co wtorek...
To były zdjęcia z obozu:)
[quote name='alex_sandereczka']Hej ;)
Świetny eM :loveu: Wy to już normalnie zaawansowani agilitowcy!
Hahaha, no w sumie bylismy w grupie zaawansowanej:lol:
[quote name='netheter']Grunt, że w ogóle dotyka.
No, ale później może być problem z tymi stawami, jakby nie patrzec..

Ja podziwiam, że w ogóle skakał.. Gdybym była psem to w taki upał i to na czwarty dzień na pewno dałabym nogę w długą...
Inaczej chyba nie będzie tych stref robić, za szybko biegnie na dół:lol:
Ja też go podziwiam, byłam w szoku, że w ogóle coś chciał robić:)

Posted

alex_sandereczka napisał(a):
Cudne zdjęcia ;)
Wow, wy L-ki skaczecie? Moje na M-kach jest, będę próbowała przestawiać, ale kiepsko to widzę, bo to moje to taki kurdupel :evil_lol:

No eLki, eLki:lol: Ja też myślałam, że będziemy skakać eMki, ale stwierdziłam, że pies daje rade na eLkach i tak skacze, nigdy nie wiadomo czy nie zachce mi się jechać na zawody:)

Posted

A na zawody nie lepiej klase niżej? tzn na eMkach chyba lepiej, jak dla mnie :P Szczególnie jak na pierwsze zawody - wolałabym żeby pies skakał niżej.

Posted

netheter napisał(a):
A na zawody nie lepiej klase niżej? tzn na eMkach chyba lepiej, jak dla mnie :P Szczególnie jak na pierwsze zawody - wolałabym żeby pies skakał niżej.

Ale w regulaminie jest napisane w jakiej kategorii ma skakać pies o danym wzroście...

Posted

[quote name='alex_sandereczka']No więc właśnie, tylko ze względu na zawody będę próbowała przestawiać...
A właściwie to czemu zaczynałyście na eMkach?
[quote name='deer_1987']Tak wiem ze oboz ale jednak co robiliscie na obozie? trenowaliscie agility :D
No tak, ale to co innego, nie trzeba dojeżdżać, jesteś tam 24h na dobę:D
[quote name='Bewarka']http://i25.tinypic.com/a08jm.jpg
:iloveyou:

Ale wam zazdroszcze, że możecie sobie tak ćwiczyć... :D
;) Też kiedyś zazdrościłam, aż w końcu marzenia się spełniły;)
[quote name='netheter']No fakt, moja glupota, ze o tym nie pomyslalam XD o koniach za duzo ostatnio czytam chyba..
:lol:

Jutro rano wyjeżdżamy do Pierścca, to takie zadupie, niedaleko:) Będziemy niańczyć haszczaka:/ Wracamy w czwartek wieczorem, przywiozę sporo zdjęć;)

Posted

Kinia napisał(a):
A właściwie to czemu zaczynałyście na eMkach?

Jak ją z dziewczynami mierzyłyśmy, to wyszło tak na granicy, że się łudziłyśmy że na eMki da się załapać... Ale w efekcie albo źle zmierzyłyśmy, albo mi pies urósł :evil_lol:

Posted

Jak ją z dziewczynami mierzyłyśmy, to wyszło tak na granicy, że się łudziłyśmy że na eMki da się załapać... Ale w efekcie albo źle zmierzyłyśmy, albo mi pies urósł :evil_lol:

A ile ma wzrostu? Jakaś mała jest:lol:

My jesteśmy już na wsi, na szczęście mam internet, więc nie jest źle:) eMosia wykańcza Tabia...PADA:(

Posted

A ile ma wzrostu? Jakaś mała jest:lol:

My jesteśmy już na wsi, na szczęście mam internet, więc nie jest źle:) eMosia wykańcza Tabia...PADA:(

Posted

Nam wyszly za pierwszym razem 43 cm xDD A potem okazało się ze ok. 55 ma ;)

:lol: hahaha spora różnica;)
BellaLab napisał(a):
super skaczecie:) podziwiam eMosława, że w taki upał był w stanie skakać:)
Pozdrawiam

dzięki
deer_1987 napisał(a):
Jak ja bym chciala Wasz blog komentowac ale nadal nie moge :(

nie zmienisz opcji zeby komentarze byly w nowym oknie?

zastanowię się jak będę miała troszke więcej czasu;)
Asiaczek napisał(a):
To w który czwartek mają byc te obiecane fotki, bo się pogubiłam...

Pzdr.

Miały być przedwczoraj, ale wróciliśmy jednak wczoraj wieczorem i zaraz zabieram się za zdjecia;)

Posted

Tabia, zwana przeze mnie Tabiszonem zazwyczaj wygląda tak:

bardzo często udaje aniołka, którym oczywiście nie jest:lol:

masakrycznie się brudzi, kopie dziury i staje się czekoladowa, apotem z radości skacze na ludzi->to mnie zmotywowało do intensywnej pracy...

A eMosław jak zwykle ładnie pozuje:

Tydzień zleciał bardzo szybko, a ja mam nadzieję, że uda mi się z małą jeszcze popracować, bo to bardzo fajne doświadczenie. Z nią wszystko idzie 100 razy wolniej niż z eMosiem, trzeba się bardziej starać i trochę inaczej pracować bo młoda lubi się kłócić:)