Asiaczek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 No to czekamy. A kiedy oficjalny koniec roku? Pzdr. Quote
Kinia Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Asiaczek napisał(a):No to czekamy. A kiedy oficjalny koniec roku? Pzdr. W piątek 8-) 4 lipca jedziemy na obóz, a ja nie mogę znaleźć namiotu, nie mam pojęcia gdzie go położyłam... Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ale pamiętasz, że go wogóle wzięłaś z ostatniego używania...?:evil_lol: pzdr. Quote
Kinia Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Ale pamiętasz, że go wogóle wzięłaś z ostatniego używania...?:evil_lol: pzdr. yyy właściwie to nie wiem, nie pamiętam, ale ostatnio miałam go u nas na działce, więc ktoś by go dawno znalazł :) Musi być gdzieś w domu, pytanie tylko gdzie... Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Szukaj... trzymam za znalezienie...:) W sumie to dosyć spora rzecz, prawda...? pzdr. Quote
sandrulka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 ale sie masz fajnie że na obóz jedziesz! też bym się gdzieś przejechała,muszę coś wykombinować ;P pozdrawiam! Quote
BellaLab Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ja zawsze jak czegoś szukam, to albo znajduje przy okazji szukania czegoś innego albo w miejscu gdzie zupełnie ta rzecz być nie powinna:roll: Czekam na zdjęcia Marleya!:) Pozdrawiam Quote
Kinia Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Asiaczek napisał(a):Szukaj... trzymam za znalezienie...:) W sumie to dosyć spora rzecz, prawda...? pzdr. Nie aż tak duża żeby można było znaleźć w bałaganie... sandrulka napisał(a):ale sie masz fajnie że na obóz jedziesz! też bym się gdzieś przejechała,muszę coś wykombinować ;P pozdrawiam! I to nawet na dwa jadę;) BellaLab napisał(a):Ja zawsze jak czegoś szukam, to albo znajduje przy okazji szukania czegoś innego albo w miejscu gdzie zupełnie ta rzecz być nie powinna:roll: Czekam na zdjęcia Marleya!:) Pozdrawiam hmmm ja już wszędzie szukałam:( Zaraz idę na ostatnie poszukiwania, jak nie znajdę to nie wiem co zrobię... Quote
Kinia Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Asiaczek napisał(a):No i jaki jest wynik poszukiwań...? Pzdr. Niestety nie ma nigdzie;( Quote
Asiaczek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Przecież to nie igła... pytałas domowników? Pzdr. Quote
Kinia Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Asiaczek napisał(a):Przecież to nie igła... pytałas domowników? Pzdr. Pytałam, nikt nie widział... Ale tak to jest jak się ma bałagan w piwnicy i w garażu... :roll: Quote
Infortune. Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Oj, bardzo dobrze rozumiem ten problem.. Ostatnio np od dwóch tyg szukam poidełka dla psa, przeszukałam wszystko i nie mam, a wiem, że gdzieś jest bo przy większych porządkach kładłam je w 'bezpieczne miejsce'... :lol: Quote
sunshine Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Tak, tak ja też mam bezpieczne miejsca których nie moge odszukac potem:D Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kinia napisał(a):Pytałam, nikt nie widział... Ale tak to jest jak się ma bałagan w piwnicy i w garażu... :roll: Ha, nic nie poradzę... Mogę tylko zyczyć "owocnych poszukiwań", chociaz nie zabrzmi to optymistycznie;) Pzdr. Quote
Kinia Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 ZNALAZŁAM!!! W miejscu, które na początku wykluczyłam... :lol: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Spóźnione wszystkiego najlepszego! :multi::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Kinia']ZNALAZŁAM!!! W miejscu, które na początku wykluczyłam... :lol:[/QUOTE] To znaczy gdzie konkretnie? pzdr. Quote
taxelina Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Kinia']ZNALAZŁAM!!! W miejscu, które na początku wykluczyłam... :lol:[/QUOTE] gratulacje! to tak jak ja szukalam klikera, w kazdej torebce i nie bylo myslalam ze poszedl do smieci z jedna popsuta torebka i nie popatrzylam, zamowilam nowy dzis ma przyjsc i co? wczoraj znalazlm kliker w pasie na biodra - ktory kupilam z mysla o cieplych dniach jak nie mam kurtki i nie mam gdzie smakow i toreb miec... w tym pasie na biodra nie przyszlo mi do glowy poszukac.. Quote
Kinia Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Izabela124.']Spóźnione wszystkiego najlepszego! :multi::loveu: Dziękuję [quote name='Asiaczek']To znaczy gdzie konkretnie? pzdr. Pod kanapą, w pojemniku na pościel itp :lol: [quote name='deer_1987']gratulacje! to tak jak ja szukalam klikera, w kazdej torebce i nie bylo myslalam ze poszedl do smieci z jedna popsuta torebka i nie popatrzylam, zamowilam nowy dzis ma przyjsc i co? wczoraj znalazlm kliker w pasie na biodra - ktory kupilam z mysla o cieplych dniach jak nie mam kurtki i nie mam gdzie smakow i toreb miec... w tym pasie na biodra nie przyszlo mi do glowy poszukac.. To ja już mam 4 klikery w domu bo co chwilę któryś gubię:evil_lol: eMoś dostał kość:) Quote
taxelina Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ale duza kosc! Ja kupilam inny w miedzy czasie potem pomyslalam ze bedzie dla psa sasiadki ktorym sie opiekuje i taki sam jak ten "zgubiony" zamowilam i co... teraz bede musiala wyslac ten co przyjdzie dzisiaj bo po co mi 3 :P Quote
Baski_Kropka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 A nas tutaj daaaaawno nie było :D Ja widzę że Emosław tylko pięknieje tylko pięknieje ;D pocieszny jak zawsze i radosny :D Quote
Kinia Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='deer_1987']Ale duza kosc! Ja kupilam inny w miedzy czasie potem pomyslalam ze bedzie dla psa sasiadki ktorym sie opiekuje i taki sam jak ten "zgubiony" zamowilam i co... teraz bede musiala wyslac ten co przyjdzie dzisiaj bo po co mi 3 :P Ja bym nie odsyłała, nigdy nie wiadomo kiedy się przyda;) [quote name='Asiaczek']Kosteczka - mniam, mniam... Pzdr. :) [quote name='Baski_Kropka']A nas tutaj daaaaawno nie było :D Ja widzę że Emosław tylko pięknieje tylko pięknieje ;D pocieszny jak zawsze i radosny :D :lol: ja zaraz pójdę odwiedzić Twoją galerię, bo też dawno nie byłam. Dzięki:) (przepraszam za jakość, ale nieodpowiednie warunki były) Quote
Recommended Posts