gusia1972 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 taa paznokcie to moja "pięta" :) chciałam je umocnić i ... aby ładne były żele sobie nałożyłam :) było OK zimą ... ale gdy wiosna nadeszła, szarpię się dyskiem z psem ... musiałm je ściagnąć :( ałć :( ciągle mi się łamały :( Quote
Kinia Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Agniecha93 napisał(a):a co się stało? Ps. po ostatnim aportowaniu paznokieć mam cały siny ;) Marley zamiast chwycić dysk złapał mnie za rękę, przebił skórę idealnie na żyle i krew leciała dość porządnie...:roll: gusia1972 napisał(a):taa paznokcie to moja "pięta" :) chciałam je umocnić i ... aby ładne były żele sobie nałożyłam :) było OK zimą ... ale gdy wiosna nadeszła, szarpię się dyskiem z psem ... musiałm je ściagnąć :( ałć :( ciągle mi się łamały :( Mi też się łamią przy frisbee, szczególnie wskazujący... Quote
taxelina Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Eh Marley... przez Ciebie trudniej o fotki prosic :( Quote
Kinia Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Izabela124. napisał(a):I jak tam ręka? Heh z moją ręką było całkiem dobrze, ale znowu mój kochany pies nie trafił w zabawkę i krew leciała...jak tak dalej pójdzie to trafi w tętnicę i się wykrwawię:evil_lol: :lol: ale chciałam mieć nakręconego psa to mam... Kupiłam dzisiaj 6 dwu-metrowych rurek o średnicy 3 cm i będę robić nowy slalom, wydałam niecałe 20 zł:) Muszę tylko wymyślić jak to wbić w ziemię:roll: Quote
Kinia Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Ruch u nas taki, że chyba się korek zrobił :lol: Marley na budowie chyba tydzień temu (nic ciekawego, ale coś trzeba wstawić): [IMG]http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Budowa/IMG_6317.jpg[/IMG] No i nasza "stodoła":lol: [IMG]http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Budowa/IMG_6399.jpg[/IMG] Moje nowe rurki zostały dziś przetestowane;) Marley robi już slalom w linii prostej i byłam w szoku, ostro zapierdzielał:lol:. Robi na jedną łapę co w jego przypadku nie jest chyba najlepsze, ale raczej tego nie zmienię. Quote
87dragon Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Fajny Psiaczek:) od dawna chciałem Labka no i mam:) najwspanialsze pieski na swiecie:) Quote
Illusion Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [url]http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Budowa/IMG_6317.jpg[/url] Bob budowniczy :cool3:. Quote
Iss Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 no no no ale Stodoła się Wam szykuje :) ulala pełen wypas :) my możemy tylko pomarzyć o takim cudeńku :)))) uściski dla bursztyna Quote
Kinia Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='87dragon']Fajny Psiaczek:) od dawna chciałem Labka no i mam:) najwspanialsze pieski na swiecie:)[/QUOTE] Dziękuję i zapraszam ponownie;) [quote name='RCookie'][url]http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Budowa/IMG_6317.jpg[/url] Bob budowniczy :cool3:.[/QUOTE] :lol: [quote name='Iss']no no no ale Stodoła się Wam szykuje :) ulala pełen wypas :) my możemy tylko pomarzyć o takim cudeńku :)))) uściski dla bursztyna[/QUOTE] Eeeee mi się średnio podoba, ale nie mam nic do gadania... Quote
Bartiśkowa_ Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Marley widze tez pomaga kamyczki znosić :) w takim razie czekam na zlolomowy filmik :cool3: Quote
87dragon Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Czekam na wiecej zdjęć :) i zapraszam do mnie :) Quote
Kinia Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Mam kilka zdjęć:) Tulipan: Roślinka z pięknymi kwiatami:loveu: Pięknie pachnąca Akebia: Quote
Kinia Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Nasz nowy slalom: niestety brakło mi taśmy i ozdabianie musi poczekać... no i Pan eM: Byliśmy dzisiaj u weta i Marleyowe uszy są całkiem zdrowe!:multi: Quote
halgre Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Kwiatuszki śliczne i pan eM też ! Z tego slalomu to kto korzysta ? Quote
Rinuś Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 oo budujecie się? zazdroszcze,to teraz EM będzie miał dobrze :loveu: Quote
Kinia Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Izabela124.']Bardzo ładne zdjęcia kwiatów :) [quote name='Axela_']Piękny labrador ;] [quote name='border_collie&westie']Super fotki :D Dzięki:) [quote name='halgre']Kwiatuszki śliczne i pan eM też ! Z tego slalomu to kto korzysta ? Hehehe korzystamy na zmianę :lol: [quote name='Rinuś']oo budujecie się? zazdroszcze,to teraz EM będzie miał dobrze :loveu: On i tak ma się za dobrze, jedynym plusem nowego domu jest to, że będzie mógł całe dnie spędzać w ogrodzie. Teraz nie może bo mogłoby sie to źle skończyć. Jest jeszcze jeden plus-wieś->fajne miejsca spacerowe:) Więcej korzysci na razie nie zauważyłam... :roll: Quote
Illusion Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Super, że Marleyowe uchole są już zdrowe! :multi: Bardzo fajny slalomik (to teraz na filmik czekamy :evil_lol:)i roślinki też :). Quote
Kinia Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 RCookie napisał(a):Super, że Marleyowe uchole są już zdrowe! :multi: Bardzo fajny slalomik (to teraz na filmik czekamy :evil_lol:)i roślinki też :). Już się szykujemy do filmiku, musi tylko ogród wyschnąć bo slalom na mokrej trawie nie jest zbyt bezpieczny, a nawet demotywujący... Na ostatnim treningu nawet z niego wypadał, ale chyba dlatego, że tyczka była krzywo. Chce z nim teraz zrobić metodą V i stopniowo prostować tyczki, wydaje mi się, że to go upewni w tym że potrafi to zrobić. Quote
Asiaczek Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Rrrrrany, ale fachowo to zabrzmiało... I jak wyniki nowej metody? Pzdr. Quote
Bartiśkowa_ Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 śliczne te kwiatkuszki :loveu: Albo mi się zdaje albo Marley schudł jakoś:cool3:? Quote
Kinia Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Asiaczek napisał(a):Rrrrrany, ale fachowo to zabrzmiało... I jak wyniki nowej metody? Pzdr. Jak na razie czekam na poprawę pogody... Bartiśkowa_ napisał(a):śliczne te kwiatkuszki :loveu: Albo mi się zdaje albo Marley schudł jakoś:cool3:? hmmm albo jest taki sam, albo przytył... na pewno nie schudł:lol: Zalewa nas na maxa, można oszaleć, w ogrodzie mamy jeziorko, a nasze oczko wodne wylało (jeszcze wczoraj było w nim wody tylko do połowy), Marley wychodzi 3 razy dziennie na siku i nie ma zamiaru wychodzić częściej... Quote
Recommended Posts