Aga&Ganja Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jak cud?! Zdjęcie bardzo ładnie wykonane i bardzo dobra jakość! To się liczy! :) Quote
Bartiśkowa_ Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Witamy, Gratuluję;) zdjęcie świetne to i I miejsce. Quote
Cavalierkaa Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Skacze zając po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa. Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych, życzą Claudia i Capri. ;* Quote
Kinia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Dziękuję wszystkim za życzenia;) Ale z tego co widzę wszyscy maja bana, dlaczego? Pewnie za wielokrotne posty...mam nadzieję, że nie na długo. My też życzymy wszystkim wspaniałych Świąt, mimo że już prawie minęły... Quote
Asiaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Kinia']Hej wszystkim, nareszcie mam trochę wolnego:) Postaram się o jakieś nowe zdjęcia, ale nic nie obiecuję. Poza tym może macie pomysł do tematu: "Edukacja szansą na lepszą przyszłość"? Przeszłam do drugiego etapu konkursu z niemieckiego i musze zrobić prezentację na ten temat. Problem w tym, że nie mam żadnego pomysłu...[/QUOTE] Edukacja - dobre wyniki - wiedza - wiedza specjalistyczna - doskonałość - dobra praca - lepsza praca - lepsza płaca - i tutaj to juz możesz popłynąć - mieszkanie, samochód, psy, biżuteria, zwiedzanie.......... a wszystko to przez... edukację:) Pzdr. Quote
Kinia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='Asiaczek']Edukacja - dobre wyniki - wiedza - wiedza specjalistyczna - doskonałość - dobra praca - lepsza praca - lepsza płaca - i tutaj to juz możesz popłynąć - mieszkanie, samochód, psy, biżuteria, zwiedzanie.......... a wszystko to przez... edukację:) Pzdr.[/QUOTE] Dzięki za pomysły, na pewno wykorzystam. Póki co myślę nad tym jak to będzie wyglądać i jak gramatycznie to napisać, jakiego typu zdania itp. W końcu muszę to przełożyć na niemiecki...:roll: Jeszcze chce napisać o tym, że jak się ma wiedzę to ma się większe możliwości, można startować w konkursach, wygrywać nagrody itp. Quote
Kinia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='deer_1987']A kiedys fotki beda?[/QUOTE] Raczej nie dzisiaj, ani jutro. Może coś we wtorek wstawię;) Quote
Bzikowa Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 A jak tam Wasze agilitowanie? :) Trenujecie tam gdzieś u czeskich przyjaciół? :) Quote
Asiaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Kinia']Dzięki za pomysły, na pewno wykorzystam. Póki co myślę nad tym jak to będzie wyglądać i jak gramatycznie to napisać, jakiego typu zdania itp. W końcu muszę to przełożyć na niemiecki...:roll: Jeszcze chce napisać o tym, że jak się ma wiedzę to ma się większe możliwości, można startować w konkursach, wygrywać nagrody itp.[/QUOTE] Oczywiście! I dodatkowo, że takie startowanie = poznawanie nowych osób - nagrody - mobilizacja do większego wysiłku - komfort uczenia się..... pzdr. Quote
Kinia Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Bzikowa']A jak tam Wasze agilitowanie? :) Trenujecie tam gdzieś u czeskich przyjaciół? :)[/QUOTE] Nasze agilitowanie to obecnie tworzenie nowych hopek na działce, wymiarowych bo mam dużo miejsca, no i pracujemy nad slalomem, a raczej nad wejściami, bo robi w linii prostej i w sumie się nie myli, ale chce dopracować:) Co do czeskich przyjaciół to obecnie szukam odpowiedniego transportu, znalazłam pociąg z czeskiego cieszyna, ale wolałabym autobus...ale na obóz jedziemy;) [quote name='Asiaczek']Oczywiście! I dodatkowo, że takie startowanie = poznawanie nowych osób - nagrody - mobilizacja do większego wysiłku - komfort uczenia się..... pzdr.[/QUOTE] No właśnie;) u nas znowu pada, więc zdjęć nie będzie. Zastanawiałam się nad domowymi, ale jest strasznie ciemno... Quote
Kinia Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Nareszcie weekend! Ale oczywiście zaczęło padać:roll:, więc na zdjęcia raczej nie liczcie... Za to mam krótki i nudny filmik:) http://www.youtube.com/watch?v=4-lha4OsG2s Quote
halgre Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Jak on ślicznie prosi przy końcu filmiku :loveu::loveu::loveu: Słodkie to :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
taxelina Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 E tam ze dzis pada to nie musi jutro padac :P Quote
Bewarka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wow! Gratulacje dyplomu! :klacz: Świetna fotka! http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/IMG_6115.jpg Cudny...:loveu: Quote
Kinia Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Cisza bo nie mam co napisać ani wstawić. Czasu za bardzo nie mam, deszcz pada od zeszłego tygodnia, chociaż przed chwilą zaczęło się wypogadzać;) Poza tym wszystko po staremu, a i jeszcze wysłałam zgłoszenie na obóz;) Quote
halgre Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Kinia napisał(a):Cisza bo nie mam co napisać ani wstawić. Czasu za bardzo nie mam, deszcz pada od zeszłego tygodnia, chociaż przed chwilą zaczęło się wypogadzać;) Poza tym wszystko po staremu, a i jeszcze wysłałam zgłoszenie na obóz;) [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"] Ale jutro w sobotę i w niedzielę też - ma być ładna pogoda ... ![/FONT] Quote
Kinia Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 halgre napisał(a):[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"] Ale jutro w sobotę i w niedzielę też - ma być ładna pogoda ... ![/FONT] Słyszałam, ale niestety w Cieszynie praktycznie w każdym miejscu są teraz bagna co wyklucza jakiś ciekawy spacer...ale jutro idziemy do weta, to może przejdziemy się na rynek i może jakieś nie psie zdjęcia zrobię;) Zdjęcie dla Was z przed paru minut, żeby pokazać czym mój pies zajmuje się od prawie dwóch tygodni:roll: Quote
Asiaczek Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Moje tez prawie cały dzień tak spędzają... http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_6284.jpg Trzymam kciuki za wypad na rynek i fotki:) Pzdr. Quote
Recommended Posts