Kinia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 eMosław dostał na mikołaja nowy zacisk:) A wygląda w nim tak: Quote
Illusion Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Eco-Marley :cool3: Ładnie mu w tej obroży, jakoś nie bardzo widziały mi się czarnuchy w niebieskim, ale jemu naprawdę jakoś pasuje ten kolorek :). Quote
Kinia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Mi też się nie bardzo podobały czarne psy w niebieskim, myślałam że nie będzie pasować za bardzo. I w sumie to jest jego pierwsza niebieska rzecz i muszę stwierdzić, że wygląda ładnie;) Quote
Iss Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 e no jak elegancko :) pasuje mu ten kolorek Wszystkiego najlepszego ! Quote
Kinia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Iss napisał(a):e no jak elegancko :) pasuje mu ten kolorek Wszystkiego najlepszego ! Dzięki! Wzajemnie! Z takich nowości to dzisiaj nastąpił przełom, od pewnego czasu uczymy się wskakiwania zadkiem na moje nogi kiedy stoję. Szło różnie, eM rozumiał o co chodzi ale nie do końca mu się chciało, ćwiczyliśmy wskakiwanie jak siedze na kanapie, a dzisiaj zaczęłam już stać z ugiętymi nogami no i udało mu się 2 razy wskoczyć tak idealnie! Dużym problemem było to, że eM nie znosi pracować bez kontaktu, a w tej sztuczce musi być tyłem do mnie... Quote
BellaLab Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 bardzo ładnie mu w tej obroży! a co do tej sztuczki, to ja też miałam 'małe' problemy z pracą bez kontaktu, ale udało się w końcu:) Quote
Kinia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 BellaLab napisał(a):bardzo ładnie mu w tej obroży! a co do tej sztuczki, to ja też miałam 'małe' problemy z pracą bez kontaktu, ale udało się w końcu:) dziękujemy;) Ja jestem ciekawa czy dojdziemy do końca z tą sztuczką, chociaż na razie zapowiada się, że będzie dobrze. Ale zawsze może mu się znudzić i wtedy nie będzie chciał zarzucać zadem i będe musiała zrezygnować na jakiś czas... Quote
Bzikowa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pokaż sztuczkę! :) My też mieliśmy z nią pewien problem bo Bezo nie trafiał w moje nogi i się irytował ale już się pięknie wspina. Quote
Bewarka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Strasznie do niego pasuje :loveu: Ślicznie :D Quote
gusia1972 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 śliczna obroża :) ja bardzo lubię rogzy :) i niebieski fajnie wyglada na czarnym :) Kala też ma jedną niebieską :) Quote
Migori Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 No proszę a jednak niebieska obroża. Extra na nim wygląda, powiem szczerze nigdy niebieskie na czarnym psie mi sie nie podobały, ale o dziś zmieniam zdanie. Poka sztuczkę:razz: Quote
Kinia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Bzikowa napisał(a):Pokaż sztuczkę! :) My też mieliśmy z nią pewien problem bo Bezo nie trafiał w moje nogi i się irytował ale już się pięknie wspina. Pokaże jak będzie robił ładniej:lol: Bewarka napisał(a):Strasznie do niego pasuje :loveu: Ślicznie :D Dzięki gusia1972 napisał(a):śliczna obroża :) ja bardzo lubię rogzy :) i niebieski fajnie wyglada na czarnym :) Kala też ma jedną niebieską :) Myślałam, że gorzej to będzie wyglądać, ale okazało się, że na przystojniaku wszystko dobrze wygląda:evil_lol: Magda25 napisał(a):No proszę a jednak niebieska obroża. Extra na nim wygląda, powiem szczerze nigdy niebieskie na czarnym psie mi sie nie podobały, ale o dziś zmieniam zdanie. Poka sztuczkę:razz: Czyli miałaś takie samo zdanie jak ja o niebieskim na czarnym:) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Super obróżka pasuje do Marleyka ;) Quote
Kinia Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Super obróżka pasuje do Marleyka ;) [quote name='Mudik']Pięknie pozuje i śliczny prezencik :-) [quote name='Rinuś']Fajnie wygląda w tej obroży :loveu: Dziękujemy Wam bardzo:loveu: Minął najgorszy dzień tygodnia! Quote
gusia1972 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 hello dziś reklama :) bazarek z notesikami ręczna robota cuda :) http://www.dogomania.pl/threads/175114-Uratujmy-Biszkopta-do-18-XII-adresownik-notesiki-rAE-cznie-robione-OTWARTE-ZAPRASZAM Quote
Asiaczek Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Jaki Elegancik! http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_5650.jpg No i gratuluje sztuczki:) Pzdr. Quote
BellaLab Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ja dołączam się do czekania na fotki:diabloti: Quote
Iss Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 hejo co u Was?? jak się trzymacie przed świętami? niebawem urodzinki będzie mój bursztyn obchodził :) Quote
Kinia Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Heh jak możecie się domyślić fot nie mam i raczej w tym tygodniu nie będę miała, bo nie mam czasu... Iss napisał(a):hejo co u Was?? jak się trzymacie przed świętami? niebawem urodzinki będzie mój bursztyn obchodził :) Czekamy cierpliwie na większą ilość śniegu, troszke ćwiczymy i spacerujemy jak jest ciemno:( Quote
Iss Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 my też czekamy na śnieg, na razie jakaś namiastka i perspektywa się pojawiła no ale to jeszcze nie to co w tamtym roku , więc czekamy wciąż cierpliwie :)) Quote
Recommended Posts