Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi też się nie bardzo podobały czarne psy w niebieskim, myślałam że nie będzie pasować za bardzo. I w sumie to jest jego pierwsza niebieska rzecz i muszę stwierdzić, że wygląda ładnie;)

Posted

Iss napisał(a):
e no jak elegancko :) pasuje mu ten kolorek

Wszystkiego najlepszego !

Dzięki!
Wzajemnie!

Z takich nowości to dzisiaj nastąpił przełom, od pewnego czasu uczymy się wskakiwania zadkiem na moje nogi kiedy stoję. Szło różnie, eM rozumiał o co chodzi ale nie do końca mu się chciało, ćwiczyliśmy wskakiwanie jak siedze na kanapie, a dzisiaj zaczęłam już stać z ugiętymi nogami no i udało mu się 2 razy wskoczyć tak idealnie! Dużym problemem było to, że eM nie znosi pracować bez kontaktu, a w tej sztuczce musi być tyłem do mnie...

Posted

BellaLab napisał(a):
bardzo ładnie mu w tej obroży!

a co do tej sztuczki, to ja też miałam 'małe' problemy z pracą bez kontaktu, ale udało się w końcu:)

dziękujemy;)
Ja jestem ciekawa czy dojdziemy do końca z tą sztuczką, chociaż na razie zapowiada się, że będzie dobrze. Ale zawsze może mu się znudzić i wtedy nie będzie chciał zarzucać zadem i będe musiała zrezygnować na jakiś czas...

Posted

No proszę a jednak niebieska obroża. Extra na nim wygląda, powiem szczerze nigdy niebieskie na czarnym psie mi sie nie podobały, ale o dziś zmieniam zdanie.

Poka sztuczkę:razz:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Pokaż sztuczkę! :) My też mieliśmy z nią pewien problem bo Bezo nie trafiał w moje nogi i się irytował ale już się pięknie wspina.

Pokaże jak będzie robił ładniej:lol:
Bewarka napisał(a):
Strasznie do niego pasuje :loveu: Ślicznie :D

Dzięki
gusia1972 napisał(a):
śliczna obroża :) ja bardzo lubię rogzy :) i niebieski fajnie wyglada na czarnym :) Kala też ma jedną niebieską :)

Myślałam, że gorzej to będzie wyglądać, ale okazało się, że na przystojniaku wszystko dobrze wygląda:evil_lol:
Magda25 napisał(a):
No proszę a jednak niebieska obroża. Extra na nim wygląda, powiem szczerze nigdy niebieskie na czarnym psie mi sie nie podobały, ale o dziś zmieniam zdanie.

Poka sztuczkę:razz:

Czyli miałaś takie samo zdanie jak ja o niebieskim na czarnym:)

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Super obróżka pasuje do Marleyka ;)

[quote name='Mudik']Pięknie pozuje i śliczny prezencik :-)

[quote name='Rinuś']Fajnie wygląda w tej obroży :loveu:

Dziękujemy Wam bardzo:loveu:
Minął najgorszy dzień tygodnia!

Posted

Heh jak możecie się domyślić fot nie mam i raczej w tym tygodniu nie będę miała, bo nie mam czasu...

Iss napisał(a):
hejo co u Was?? jak się trzymacie przed świętami? niebawem urodzinki będzie mój bursztyn obchodził :)

Czekamy cierpliwie na większą ilość śniegu, troszke ćwiczymy i spacerujemy jak jest ciemno:(

Posted

my też czekamy na śnieg, na razie jakaś namiastka i perspektywa się pojawiła no ale to jeszcze nie to co w tamtym roku , więc czekamy wciąż cierpliwie :))