Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gratulacje! co do sztuczek na razie mogę zaproponować to co same robimy teraz, czyli przechodzenie z 'surykatki' do stania na 2 tylnych łapach i z powrotem do 'surykatki':cool3:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BellaLab napisał(a):
gratulacje! co do sztuczek na razie mogę zaproponować to co same robimy teraz, czyli przechodzenie z 'surykatki' do stania na 2 tylnych łapach i z powrotem do 'surykatki':cool3:

Ooooo to może być coś dla nas, dzięki:loveu:

Posted

Hej wszystkim!
Jej nieźle sie dogo pozmieniało, ale mi się nawet podoba, muszę się tylko przyzwyczaić:) No i mam nadzieje, że jak skończą już pracować nad forum to wróci prędkość ładowania;) Najbardziej brakuje mi subskrypcji:(

Posted

Kinia napisał(a):
Hej wszystkim!
Jej nieźle sie dogo pozmieniało, ale mi się nawet podoba, muszę się tylko przyzwyczaić:) No i mam nadzieje, że jak skończą już pracować nad forum to wróci prędkość ładowania;) Najbardziej brakuje mi subskrypcji:(

W subskrybcje mozna wejść przez prywatne wiadomości.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wow podoba mi sie zdjecie!

i masz wiecej na pewno tez bo bys jednego nie robila..

I właśnie się mylisz, to jest jedyne zdjecie z tego spaceru, a więcej nie zrobiłam bo było strasznie dużo ludzi i musiałam eMosława pilnować. ;)

Posted

Kinia napisał(a):
I właśnie się mylisz, to jest jedyne zdjecie z tego spaceru, a więcej nie zrobiłam bo było strasznie dużo ludzi i musiałam eMosława pilnować. ;)

Wow to niezle :D jeszcze mi sie nie zdazylo by ylko 1 fotke zrobic :P