BellaLab Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 gratulacje! co do sztuczek na razie mogę zaproponować to co same robimy teraz, czyli przechodzenie z 'surykatki' do stania na 2 tylnych łapach i z powrotem do 'surykatki':cool3: Quote
Kinia Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 BellaLab napisał(a):gratulacje! co do sztuczek na razie mogę zaproponować to co same robimy teraz, czyli przechodzenie z 'surykatki' do stania na 2 tylnych łapach i z powrotem do 'surykatki':cool3: Ooooo to może być coś dla nas, dzięki:loveu: Quote
łamAga Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Śliczny czarny labrador , ma bardzo ładny kolor siersci taka głęboka czerń , śliczny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iss Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Słońce Kinia super te kuleczki!!!! Dziewczyno Ty to masz talent :) Śpiący eM jest uroczy :) uściski od czekolady Quote
Kinia Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Hej wszystkim! Jej nieźle sie dogo pozmieniało, ale mi się nawet podoba, muszę się tylko przyzwyczaić:) No i mam nadzieje, że jak skończą już pracować nad forum to wróci prędkość ładowania;) Najbardziej brakuje mi subskrypcji:( Quote
Mudik Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Kinia napisał(a):Hej wszystkim! Jej nieźle sie dogo pozmieniało, ale mi się nawet podoba, muszę się tylko przyzwyczaić:) No i mam nadzieje, że jak skończą już pracować nad forum to wróci prędkość ładowania;) Najbardziej brakuje mi subskrypcji:( W subskrybcje mozna wejść przez prywatne wiadomości. Quote
BBeta Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='Kinia'] Najbardziej brakuje mi subskrypcji:( http://www.dogomania.pl/usercp.php lub Szybkie menu > Subskrypcje tematów ;) Quote
Kinia Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Już wiem, udało mi się zlokalizować dojście, dzięki:) Quote
BellaLab Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Hej! Czekam na jakieś zdjęcia albo jakiś filmik:razz::cool3::cool3: Quote
madziulik_13 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Hej dawno nas u Was nie było :( Marley cudowny :loveu: Czekamy na więcej zdjęć!:) Quote
taxelina Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Wow podoba mi sie zdjecie! i masz wiecej na pewno tez bo bys jednego nie robila.. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Na subskrypcję można tez wejść przez "ustawienia". Tak tylko podpowiadam, bo przeczytałam, że juzsobie z tym problemem poradziłaś. Pzdr. Quote
Kinia Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Wow podoba mi sie zdjecie! i masz wiecej na pewno tez bo bys jednego nie robila.. I właśnie się mylisz, to jest jedyne zdjecie z tego spaceru, a więcej nie zrobiłam bo było strasznie dużo ludzi i musiałam eMosława pilnować. ;) Quote
taxelina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Kinia napisał(a):I właśnie się mylisz, to jest jedyne zdjecie z tego spaceru, a więcej nie zrobiłam bo było strasznie dużo ludzi i musiałam eMosława pilnować. ;) Wow to niezle :D jeszcze mi sie nie zdazylo by ylko 1 fotke zrobic :P Quote
Kinia Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Wow to niezle :D jeszcze mi sie nie zdazylo by ylko 1 fotke zrobic :P Hehe, to był mój pierwszy raz:evil_lol: Quote
Kinia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Hej! Oficjalnie jeszcze na bloga nie zaprosiłam, więc zapraszam: www.emoslaw.blogspot.com :) Quote
Iss Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Kinia no ale wiesz jak jest blog to muszą być regularnie nowe notki ... czekam Quote
Recommended Posts