Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie podróż na uczelnię trwa normalnie 1,5 godziny więc nie marudź Madziorka :eviltong:
Ale ja jestem przyzwyczajona

Kinia współczuję, że na treningi musisz aż się fatygować do Czech, nawet jak masz w miarę niedaleko... Warto poszukać ludzi ze swojego miasta którzy są zainteresowani, każdy zrobi po parę hopek, zrzuta na tunele i już można zaczynać treningi;)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa no to nieźle, chjociaz ja tez do swoich 50 minut sie przywcxyaiłam i dziwie sie jak mi sie dziwią czemu sie nie przeprowadziłam na ten czas do Krakowa, a mi dobrze z dojazdami i Denisa mam blisko i konia;) Tylko gorzej jak sie człowiek nastawia na normalną droge a tu dwa razy tyle jedzie i to srtojąć po 30 min w jednej stacji... to jest baardzo irytujace...

No ro szkoda ze wam trening przepadł, trzymajcie prosze kciuki za weekend bo mamy w niedziele pokaz agility w Niepołomicach z okazji kcji "Konie psy koty i my" --> Zwierzęta w potrzebie zapowiada sie bardzo fajna impreza tylko oby sie pogoda udała zeby chociaz nie padało

Posted

[quote name='Bzikowa']

Kinia współczuję, że na treningi musisz aż się fatygować do Czech, nawet jak masz w miarę niedaleko... Warto poszukać ludzi ze swojego miasta którzy są zainteresowani, każdy zrobi po parę hopek, zrzuta na tunele i już można zaczynać treningi;)
Na treningi będe miała dokładnie 13,5km na razie będe kombinować tak żeby rodzice mogli mnie zawozić, a w lecie chyba się na poważnie zastanowie nad przyczepką do rowera, jak to na obozie dziewczyny wymyśliły i będe grubasa ciągnąć:cool3:. Gorzej będzie z powrotem bo mamy pod górę:roll:.

W Cieszynie nie ma generalnie psiarzy:roll:
[quote name='madzior_ka']
No ro szkoda ze wam trening przepadł, trzymajcie prosze kciuki za weekend bo mamy w niedziele pokaz agility w Niepołomicach z okazji kcji "Konie psy koty i my" --> Zwierzęta w potrzebie zapowiada sie bardzo fajna impreza tylko oby sie pogoda udała zeby chociaz nie padało
Nom szkoda:( Mam nadzieję, że za tydzień będzie ładnie;)
Oooo to powodzenia życzę!!! Mam nadzieję, że będzie jakaś relacja a blogu:razz:

A my tak się troszke chwaląc to:

Czy jesteś gotowy na wiadomość, którą chcemy ci przekazać? Usiądź i
weź głęboki oddech!

Pamiętasz konkurs fotograficzny "Tylko Spójrz w Te Oczy", który miał
niedawno miejsce na Uniteddogs.com i Unitedcats.com? Oczywiście, że
pamiętasz, bo twój wspaniały pies brał w nim udział.

Czy jesteś pewien, że jesteś gotowy na tą wiadomość? Na pewno? Oto i ona!!!!
Zespół United Dogs and Cats z radością ogłasza, iż twój skarb znalazł
się pośród zdjęć, które będą ozdabiać Kalendarz Uniteddogs na 2010.
Czy to nie wspaniałe?!
...

Posted

Kinia napisał(a):

A my tak się troszke chwaląc to:

Gratulacje!!! My kolejny raz próbowaliśmy trafić z naszymi fotkami do mudikowego kalendarza, ale sie nie udało :-(

Posted

13,5 km ? To ja Ci już nie współczuję bo ja mam jakieś 30 a i tak na treningi jeżdżę 2 razy w tygodniu, często na 7 rano :diabloti:

Gratuluję tych zdjęć!!! Oba są super :loveu:

Posted

[quote name='Bzikowa']13,5 km ? To ja Ci już nie współczuję bo ja mam jakieś 30 a i tak na treningi jeżdżę 2 razy w tygodniu, często na 7 rano :diabloti:

Gratuluję tych zdjęć!!! Oba są super :loveu:
Hahaha wiedziałam, że ktoś się do tej odległosci przyczepi:eviltong:
Blisko mamy ale poza Polską:lol:

Dziękuje za gratulacje;)

środa-pierwszy śnieg

Później było śniegu jeszcze więcej, eM szalał, a ja zaliczyłam pierwszą glebe:evil_lol:
Dzisiaj już prawie nic nie ma i mam nadzieję, że pogoda do czwartku się poprawi:)

Posted

Hej!
Jak mozecie się domyślić fotek nie mam, nie wiem kiedy będe miała, nie mam czasu ani natchnienia ...
eMosław żyje i zaczyna robić postępy jeżeli chodzi o frisbowanie:lol:, już nie wybiera ulubieńca spośród dwóch Jawzów i następnym razem dołoże mu Eurablenda żeby zobaczyć co zrobi:). Poza tym zaczyna robić coraz ładniejsze flipy, wiadomo takie labowe:evil_lol: ale jak się rozkręci to potrafi zrobić z tylnymi łapami wysoko:).

Posted

Hahaha wiedziałam, że ktoś się do tej odległosci przyczepi:eviltong:
Blisko mamy ale poza Polską:lol:

ale wiesz, będziesz mogła powiedzieć,że Twój pies szkolony na zagranicznych uniwersytetach :evil_lol::evil_lol::cool3:

Posted

Talia napisał(a):
Hejka:loveu:
A u nas jeszcze nie ma śniegu:placz:
Czekam na fotki śniegowego księcie:evil_lol::loveu:

W Cieszynie też już po śniegu nawet śladu nie ma, więc śniegowych fotek raczej się nie doczekacie :-)

Posted

o no to trrzymam kciuki za wasze frisbee:) Ja sie nie mogłam w Czechach napatrzeć jak eM super za nimi biegał - naprawdę!:) Denisa w ogóle to nie rusza, a ja bym sobie chętnie porzucała, no nic narazie zostaje nam agility, a to tez super:)

Posted

Talia napisał(a):
Hejka:loveu:
A u nas jeszcze nie ma śniegu:placz:
Czekam na fotki śniegowego księcie:evil_lol::loveu:

oj śniegu już na szczęście nie ma, więc się szybko nie doczekasz.
deer_1987 napisał(a):
eh szkoda ze fot nie ma:( za to sa u nas ale Ciebie dawno tam nie bylo.. pewnie brak czasu

Muszę się zabrać za nadrabianie zaległości:)
Od-Nowa napisał(a):
ale wiesz, będziesz mogła powiedzieć,że Twój pies szkolony na zagranicznych uniwersytetach :evil_lol::evil_lol::cool3:

:evil_lol::evil_lol::lol::lol:
Kalunia_C napisał(a):
W Cieszynie też już po śniegu nawet śladu nie ma, więc śniegowych fotek raczej się nie doczekacie :-)

Hej! Kasiu, a może Ty byś chciała na agility z Arminem jeździć?
madzior_ka napisał(a):
o no to trrzymam kciuki za wasze frisbee:) Ja sie nie mogłam w Czechach napatrzeć jak eM super za nimi biegał - naprawdę!:) Denisa w ogóle to nie rusza, a ja bym sobie chętnie porzucała, no nic narazie zostaje nam agility, a to tez super:)

Taaa ja to się nie mogłam napatrzyć na pasiaka, który jak złapał to już nie puścił:evil_lol: