BBeta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Kinia napisał(a)::-o:-o Nie wierzę! :-o Może macie tą mniejszą? Tak, mamy tą mniejszą co nie zmienia faktu, że jest wykonana z identycznego materiału ;) Quote
BellaLab Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Kinia napisał(a): Co do naszej zabawki to jest to najlepsza zabawka jaką kiedykolwiek kupiłam! Nie żałuje prawie 20zł, ani chodzenia z nią po mieście bo nie miałam gdzie schować:evil_lol:. Mamy ją już jakieś 2 lata, sznurek cały, piłka też cała, rączka tym bardziej cała. A przecież eM do delikatnych psów nie należy:roll: Także polecam! Jeszcze takie pytanie, jakie funkcje u Was pełni? przeciąganie? aportowanie? U Nas piłki na sznurku za długo nie żyją:roll: Quote
Bzikowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 A skąd wytrzasnęłaś taką zabawkę? Jakiej jest firmy? Może jest do nabycia w necie?:cool3: Quote
BBeta Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Bzikowa napisał(a):A skąd wytrzasnęłaś taką zabawkę? Jakiej jest firmy? Może jest do nabycia w necie?:cool3: Muscat Zabawka Space Wouaf Mars duża Quote
Kinia Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 BellaLab napisał(a):Jeszcze takie pytanie, jakie funkcje u Was pełni? przeciąganie? aportowanie? U Nas piłki na sznurku za długo nie żyją:roll: Generalnie do przeciągania, to jest jedyna zabawka, na której eM jest w stanie się powiesić, a ja go podnosze i obracam do okoła:evil_lol: Quote
BellaLab Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Kinia napisał(a):Generalnie do przeciągania, to jest jedyna zabawka, na której eM jest w stanie się powiesić, a ja go podnosze i obracam do okoła:evil_lol: To ja chyba jednak się na nią skuszę:evil_lol: Quote
gusia1972 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 dziewczyny Wy jakieś siłaczki jesteście :) ja swojej 28 kg Kali nie potrafię podnieść :) Quote
BellaLab Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 gusia1972 napisał(a):dziewczyny Wy jakieś siłaczki jesteście :) ja swojej 28 kg Kali nie potrafię podnieść :) A ja do tego ważę nie tak znowu wiele więcej od Belli:diabloti: Quote
Marzenuś Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Łooo rany, Wy żyjecie jeszcze? :) P.S. Lustrzankę kupiłam :D Quote
Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Marzenuś napisał(a): P.S. Lustrzankę kupiłam :D Ooooooo, szybciutko dawaj info, "co, gdzie, kiedy...":lol: Pzdr. Quote
Kinia Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 BellaLab napisał(a):To ja chyba jednak się na nią skuszę:evil_lol: Tylko, wiesz żeby potem na mnie nie było jak się Wam trafi jakaś felerna:evil_lol: gusia1972 napisał(a):dziewczyny Wy jakieś siłaczki jesteście :) ja swojej 28 kg Kali nie potrafię podnieść :) eM waży tylko troszke więcej-31,5kg i w sumie jak sie podniesie to już idzie łatwo:evil_lol:. Poza tym eM bardzo lubi latać więc sam się do tego ustawia:evil_lol: BellaLab napisał(a):A ja do tego ważę nie tak znowu wiele więcej od Belli:diabloti: Czyli, że ja jestem dużo ciąższa od eM??? :lol::lol::evil_lol::evil_lol: Marzenuś napisał(a):Łooo rany, Wy żyjecie jeszcze? :) P.S. Lustrzankę kupiłam :D Jakoś zyjemy, ale mało czasu mamy... Olka?? Quote
Kinia Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 eM i Gizmo:loveu: Napisałam maila do klubu agility w Trzyńcu i od dwóch dni czekam na odpowiedź;( Mam nadzieję, że w końcu mi odpiszą. Quote
BellaLab Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Kinia napisał(a):Tylko, wiesz żeby potem na mnie nie było jak się Wam trafi jakaś felerna:evil_lol: Przy Belli prawie każda zabawka jest felerna:cool1: chociaż te ostatnie są jakieś trwalsze:diabloti: http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_4977.jpg piękny Marley:loveu: http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_4974.jpg a ten Gizmo jakie fajne miny robi przy bieganiu:loveu::diabloti: Quote
Kinia Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Przy eM też większość zabawek nie daje rady, ale ta jakoś się trzyma:) Quote
Illusion Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wreszcie zdjęć więcej widzę :evil_lol:. Laby robią super miny :lol:. Quote
madzior_ka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ale sie super bawili:) i jakie zdjecia fajne! Mam nadzieje ze ci szybka odpisza bo szkoda jakbyscie nie mieli gdzie cwiczyc bo Marley jest super:) Ja mam nadzieje ze za tydzien uda mi sie przyjechac na trening z Denichem w koncu:) Quote
Izabela124. Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_4974.jpg ha ha ha ha Quote
Kalunia_C Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Cześć! Ostatnio nas nie odwiedzacie - ani w galerii, ani na żywo! :mad: Quote
AjriszZona Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_4977.jpg ale zadowolone miny:) Quote
Kinia Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 RCookie napisał(a):Wreszcie zdjęć więcej widzę :evil_lol:. Laby robią super miny :lol:. :lol: Zgadzam się;) madzior_ka napisał(a):Ale sie super bawili:) i jakie zdjecia fajne! Mam nadzieje ze ci szybka odpisza bo szkoda jakbyscie nie mieli gdzie cwiczyc bo Marley jest super:) Ja mam nadzieje ze za tydzien uda mi sie przyjechac na trening z Denichem w koncu:) Ja też mam nadzieję, że w końcu odpiszą. Jak nie to nie wiem co zrobie, ale raczej nie zadzwonie bo przeraża mnie myśl rozmawiania po czesku:evil_lol: deer_1987 napisał(a):gizmo ma swietnie uszy! Nom:lol: Kalunia_C napisał(a):Cześć! Ostatnio nas nie odwiedzacie - ani w galerii, ani na żywo! :mad: Dzisiaj jedziemy:lol: Poza tym czasu nie mam;( Quote
ewka i haker Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 no jakies zdjecia:) i co z klubem Quote
Recommended Posts