Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinia napisał(a):
:-o:-o Nie wierzę! :-o Może macie tą mniejszą?

Tak, mamy tą mniejszą co nie zmienia faktu, że jest wykonana z identycznego materiału ;)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia napisał(a):

Co do naszej zabawki to jest to najlepsza zabawka jaką kiedykolwiek kupiłam! Nie żałuje prawie 20zł, ani chodzenia z nią po mieście bo nie miałam gdzie schować:evil_lol:. Mamy ją już jakieś 2 lata, sznurek cały, piłka też cała, rączka tym bardziej cała. A przecież eM do delikatnych psów nie należy:roll:
Także polecam!

Jeszcze takie pytanie, jakie funkcje u Was pełni? przeciąganie? aportowanie?
U Nas piłki na sznurku za długo nie żyją:roll:

Posted

BellaLab napisał(a):
Jeszcze takie pytanie, jakie funkcje u Was pełni? przeciąganie? aportowanie?
U Nas piłki na sznurku za długo nie żyją:roll:

Generalnie do przeciągania, to jest jedyna zabawka, na której eM jest w stanie się powiesić, a ja go podnosze i obracam do okoła:evil_lol:

Posted

Kinia napisał(a):
Generalnie do przeciągania, to jest jedyna zabawka, na której eM jest w stanie się powiesić, a ja go podnosze i obracam do okoła:evil_lol:

To ja chyba jednak się na nią skuszę:evil_lol:

Posted

gusia1972 napisał(a):
dziewczyny Wy jakieś siłaczki jesteście :) ja swojej 28 kg Kali nie potrafię podnieść :)

A ja do tego ważę nie tak znowu wiele więcej od Belli:diabloti:

Posted

BellaLab napisał(a):
To ja chyba jednak się na nią skuszę:evil_lol:

Tylko, wiesz żeby potem na mnie nie było jak się Wam trafi jakaś felerna:evil_lol:
gusia1972 napisał(a):
dziewczyny Wy jakieś siłaczki jesteście :) ja swojej 28 kg Kali nie potrafię podnieść :)

eM waży tylko troszke więcej-31,5kg i w sumie jak sie podniesie to już idzie łatwo:evil_lol:. Poza tym eM bardzo lubi latać więc sam się do tego ustawia:evil_lol:
BellaLab napisał(a):
A ja do tego ważę nie tak znowu wiele więcej od Belli:diabloti:

Czyli, że ja jestem dużo ciąższa od eM??? :lol::lol::evil_lol::evil_lol:
Marzenuś napisał(a):
Łooo rany, Wy żyjecie jeszcze? :)

P.S. Lustrzankę kupiłam :D

Jakoś zyjemy, ale mało czasu mamy...
Olka??

Posted

Kinia napisał(a):
Tylko, wiesz żeby potem na mnie nie było jak się Wam trafi jakaś felerna:evil_lol:

Przy Belli prawie każda zabawka jest felerna:cool1: chociaż te ostatnie są jakieś trwalsze:diabloti:

http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_4977.jpg piękny Marley:loveu:

http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_4974.jpg a ten Gizmo jakie fajne miny robi przy bieganiu:loveu::diabloti:

Posted

Ale sie super bawili:) i jakie zdjecia fajne! Mam nadzieje ze ci szybka odpisza bo szkoda jakbyscie nie mieli gdzie cwiczyc bo Marley jest super:) Ja mam nadzieje ze za tydzien uda mi sie przyjechac na trening z Denichem w koncu:)

Posted

RCookie napisał(a):
Wreszcie zdjęć więcej widzę :evil_lol:.
Laby robią super miny :lol:.

:lol:
Zgadzam się;)
madzior_ka napisał(a):
Ale sie super bawili:) i jakie zdjecia fajne! Mam nadzieje ze ci szybka odpisza bo szkoda jakbyscie nie mieli gdzie cwiczyc bo Marley jest super:) Ja mam nadzieje ze za tydzien uda mi sie przyjechac na trening z Denichem w koncu:)

Ja też mam nadzieję, że w końcu odpiszą. Jak nie to nie wiem co zrobie, ale raczej nie zadzwonie bo przeraża mnie myśl rozmawiania po czesku:evil_lol:
deer_1987 napisał(a):
gizmo ma swietnie uszy!

Nom:lol:
Kalunia_C napisał(a):
Cześć!
Ostatnio nas nie odwiedzacie - ani w galerii, ani na żywo! :mad:

Dzisiaj jedziemy:lol: Poza tym czasu nie mam;(