Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye: Ale tutaj ruch :crazyeye::crazyeye:
Dziękujemy za komentarze:p
Wczoraj zrobiłam małe zakupy w krak-vecie (karma i zabawka) i dzisiaj Pan mi zadzwonił, że nie ma "zwierzątka z ogonkiem" :placz:. Powiedziałam mu, że w takim razie chce takie zwierzątko ale bez ogonka:evil_lol:. Wchodze przed chwilą na krak-vet i w zamówieniach mam żyrafe z piłką:angryy:...

Posted

Kinia napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: Ale tutaj ruch :crazyeye::crazyeye:
Dziękujemy za komentarze:p
Wczoraj zrobiłam małe zakupy w krak-vecie (karma i zabawka) i dzisiaj Pan mi zadzwonił, że nie ma "zwierzątka z ogonkiem" :placz:. Powiedziałam mu, że w takim razie chce takie zwierzątko ale bez ogonka:evil_lol:. Wchodze przed chwilą na krak-vet i w zamówieniach mam żyrafe z piłką:angryy:...

Ja tez ostatnio robiłam małe zakupy tam... karma i obroża, Pan mi zadzwonił ze nie mają obroży o tym wzorku, to pytam jakie są... była tylko jedna(na 14?) z okropnym wzorkiem(tzn. nie pasującym mi do biszkopta;) )...

Posted

BellaLab napisał(a):
Ja tez ostatnio robiłam małe zakupy tam... karma i obroża, Pan mi zadzwonił ze nie mają obroży o tym wzorku, to pytam jakie są... była tylko jedna(na 14?) z okropnym wzorkiem(tzn. nie pasującym mi do biszkopta;) )...

Mogliby wpisywać na stronie, że tego nie ma i nie byłoby problemu. Teraz ja dostane jakąś żyrafe, której nie chce zamiast piszczącej piłeczki:angryy:. I znowu nie nakręce porządnie psa:angryy:

Posted

Kinia napisał(a):
Mogliby wpisywać na stronie, że tego nie ma i nie byłoby problemu. Teraz ja dostane jakąś żyrafe, której nie chce zamiast piszczącej piłeczki:angryy:. I znowu nie nakręce porządnie psa:angryy:

Mogliby ale tego nie robią, chociaż ludzie ich proszą.

Odeślij piłkę i powiedz że tego nie zamawiałaś i prosisz o zwrot kasy. A na przyszłość to w krakvet sie nie robi zakupów... ten sklep szedł na psy.

Kinia, ziewający Marley fenomenalny :cool3:

Posted

http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_4526.jpg nie no, to jest fenomenalne :loveu: wygląda jakby się uśmiał z jakiegoś żartu :lol:

co do Krakvetu - ja zawsze tam zamawiałam i nigdy nie miałam złych doświadczeń... A ostatnio wysłali mi nie moją paczkę , tzn jakąś tonę kociego żwirku dostałam i musiałam trzymać to w domu aż skompletują moje zamówienie bo okazało się, że jednak wszystkiego nie mają...
Ale oprócz tego to zawsze było ok.

Posted

Witam po raz pierwszy :multi: Wpadłam wreszcie z rewizytą :loveu:

http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_4522.jpg
piękne psisko z Marleya:loveu:

Co do Krakvetu-ja tam tylko raz zamawiałam, karmę, szła dwa tygodnie i nie doszła, bo Krakvet współpracuje z kurierem GLS :angryy: a kurier ani nie dzwonił ani awiza nie zostawiał, nic po prostu. No więc skontaktowałam się z kurierem, powiedziałam mu co o nim myślę wcale nie przebierając w słowach, potem tel do krakvetu .A karmę zamówiłam z telekarmy i za dwa dni była u mnie. Raz się nacięłam i wystarczy, więcej nie zamówię nic z Krak-vetu ani też nic co GLS-em wysylają ;)

Posted

[quote name='Agniecha93']Odesłać i powiedzieć, że albo zwrot pieniędzy albo zamówiona rzecz :p

Bez przesady, najwyżej zamówie zwierzątko z ogonkiem następnym razem albo w innym sklepie. Ale będe musiała płacić za przesyłke:angryy:
[quote name='madziulik_13']Dobranoc :loveu:

Czy ta zabawka którą chciałaś kupić to z trixie ? ta z ogonkiem?
Ponoć są niebezpieczne.

Dlaczego?
[quote name='Magda25']Mogliby ale tego nie robią, chociaż ludzie ich proszą.

Odeślij piłkę i powiedz że tego nie zamawiałaś i prosisz o zwrot kasy. A na przyszłość to w krakvet sie nie robi zakupów... ten sklep szedł na psy.

Kinia, ziewający Marley fenomenalny :cool3:
Nie będe tego odsyłać skoro powiedziałam facetowi, że chce coś innego, a nie kase. Zresztą ja płaciłam 50% za zakupy, co innego grybym płaciła całość wtedy bym się wkurzyła:evil_lol:.

dzięki:loveu:

[quote name='Bzikowa']http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_4526.jpg nie no, to jest fenomenalne :loveu: wygląda jakby się uśmiał z jakiegoś żartu :lol:

co do Krakvetu - ja zawsze tam zamawiałam i nigdy nie miałam złych doświadczeń... A ostatnio wysłali mi nie moją paczkę , tzn jakąś tonę kociego żwirku dostałam i musiałam trzymać to w domu aż skompletują moje zamówienie bo okazało się, że jednak wszystkiego nie mają...
Ale oprócz tego to zawsze było ok.

Mam nadzieję, że do nas dojdzie to co powinno;)
[quote name='halgre58']Witam ...

http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_4526.jpg
ale się uśmiałem ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cześć!
:lol:

[quote name='eria']Witam po raz pierwszy :multi: Wpadłam wreszcie z rewizytą :loveu:

http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_4522.jpg
piękne psisko z Marleya:loveu:

Co do Krakvetu-ja tam tylko raz zamawiałam, karmę, szła dwa tygodnie i nie doszła, bo Krakvet współpracuje z kurierem GLS :angryy: a kurier ani nie dzwonił ani awiza nie zostawiał, nic po prostu. No więc skontaktowałam się z kurierem, powiedziałam mu co o nim myślę wcale nie przebierając w słowach, potem tel do krakvetu .A karmę zamówiłam z telekarmy i za dwa dni była u mnie. Raz się nacięłam i wystarczy, więcej nie zamówię nic z Krak-vetu ani też nic co GLS-em wysylają ;)
Hej! Zapraszam ponownie!:p

Krak-vet to jedyny sklep który miał tanio karme i tą zabawke z ogonkiem dlatego tam zamówiłam. A tak to zawsze w telekarmie bo jest najszybsza wysyłka.
I oczywiście, ponieważ mam życiowego pecha zabawki nie ma:angryy:
[quote name='Klaudysiaczek']To my się tylko przywitamy i napiszemy, że cudowne zdjęcia ;).
Cześć! dzięki!
[quote name='Agniecha93']Bry :)
Jakie plany na dziś? :cool3:
Hejo!
Dziś pojedziemy na działke obejrzeć dom bo już początek dachu jest zrobiony:multi:.