Kaya93 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Hej:loveu: śliczna różyczka;):loveu: ...miziadełko dla Marlejka:loveu: Quote
Inkaa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Kinia napisał(a): Piątego lipca jedziemy;) O, to już bardzo niedługo. I kiedy wracacie? PS. Oczywiście po obozie, jak już pisałam, liczę na ogromne sprawozdanie z wyjazdu. :loveu: Quote
Kinia Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 BellaLab napisał(a):Belcia na szczęście tez już przestaje się sypać:lol: A róża bardzo mi się podoba:loveu: Dynamique napisał(a):Sliczna róża :cool3: Fajne fotki robisz. :cool3: halgre58 napisał(a)::hand::hand::hand: http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Kwiaty/IMG_3992.jpg Piękne zdjęcie ... :loveu::loveu::loveu: cuciola napisał(a):piekna roza!!! zapraszamy do nas!!! deer_1987 napisał(a):Ladnie uchwycona roza :D Kaya93 napisał(a):Hej:loveu: śliczna różyczka;):loveu: ...miziadełko dla Marlejka:loveu: Dziękuje Wam:loveu: Justy$ka napisał(a):Witam sie po raz pierwszy.! ;):loveu: Marley jest pięknym psioorkiem.! Mam słabosc do czarnych retrieverów [mam tu jeszcze flaty na myśli :razz:], więc na pewno będę zaglądac...:lol: Pozdrawiam :loveu: Dzięki i zapraszam ponownie!!! Inkaa napisał(a):O, to już bardzo niedługo. I kiedy wracacie? PS. Oczywiście po obozie, jak już pisałam, liczę na ogromne sprawozdanie z wyjazdu. :loveu: Wracamy dwunastego:) Postaram się Quote
BellaLab Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Kinia napisał(a): Wracamy dwunastego:) Postaram się Postaram się?? :mad: Quote
bianka19 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Heeej wam!:eviltong: Marleyek śliczny :loveu::loveu::loveu: Zapraszamy do nas Quote
Kinia Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 BellaLab napisał(a):Postaram się?? :mad: Wszystko zależy od humoru starego aparatu:evil_lol: Maks i Spark napisał(a):Cześć, ładna róża :p A. dzięki bianka19 napisał(a):Heeej wam!:eviltong: Marleyek śliczny :loveu::loveu::loveu: Zapraszamy do nas Na pewno wpadne!!! Dzisiaj na spacerku dopadła nas sucha burza, raz walnęło w blok obok którego szliśmy i myślałam, że to koniec świata:evil_lol: Może coś dla Was wygrzebie... Quote
Kinia Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Dwa zdjęcia mi dziś wyszły... testowałam 200mm:) Najpierw ta sama róża, ale inaczej zrobiona i ślimak, króego mi photobucket troszke popsuł bo jakoś inaczej wygląda... Quote
BellaLab Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jak tylko skończyłam pisać ze nie padało dziś, zaczęło grzmieć, a po chwili lać, skończyło dopiero jakieś 40 minut temu:shake: Już sama nie wiem co lepsze, czy deszcz, czy upał :shake: A ślimak i róża bardzo ładne :loveu: Co nie zmienia faktu ze Marley by się przydał:cool3::mad: Quote
bianka19 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Kwiaty/IMG_4024.jpg :loveu: Ładne , ale wolałabym fotoski Marleyka:shake: Dodaj , jak będziesz mieć czas , bo chcemy go zobacyć:loveu: Quote
M&S Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ...ale się ślimaczy :evil_lol: http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Makro/IMG_4031.jpg A. Quote
Ania&Fibi Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Witamy. :) Ładne te róże. :p Pozdrawiamy. ;) Quote
Kinia Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='BellaLab']Jak tylko skończyłam pisać ze nie padało dziś, zaczęło grzmieć, a po chwili lać, skończyło dopiero jakieś 40 minut temu:shake: Już sama nie wiem co lepsze, czy deszcz, czy upał :shake: A ślimak i róża bardzo ładne :loveu: Co nie zmienia faktu ze Marley by się przydał:cool3::mad: [quote name='bianka19']http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Kwiaty/IMG_4024.jpg :loveu: Ładne , ale wolałabym fotoski Marleyka:shake: Dodaj , jak będziesz mieć czas , bo chcemy go zobacyć:loveu: [quote name='Maks i Spark']...ale się ślimaczy :evil_lol: http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Makro/IMG_4031.jpg A. [quote name='Ania&Fibi']Witamy. :) Ładne te róże. :p Pozdrawiamy. ;) [quote name='Ania :)']A gdzie pan eM ? Dzięki za komentarze. Chwilowo nie mam zdjęć Pana eM, może się pojawią ale nie obiecuje:oops: Ale za to mam www:lol: Narazie jest w trakcie robienia, więc w sumie nie ma co oglądać, ale gdyby ktoś miał jakieś opinie na temat www to bardzo proszę o napisanie;) Aaaa no i ktoś chce jeszcze być w linkach?? Marley czyli Pan eM Aaaa i jeszcze jedno: macie polskie znaki na www? Quote
taxelina Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Kinia'] Aaaa no i ktoś chce jeszcze być w linkach?? widze ze my jestesmy :D Quote
Kinia Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 deer_1987 napisał(a):widze ze my jestesmy :D Oczywiście, że jesteście. Marta przecież dzięki Tobie stronka jest:loveu: Quote
Dynamique Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Aaaa i jeszcze jedno: macie polskie znaki na www? Ja chyba mam. :lol: Quote
Kinia Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Dynamique napisał(a):Ja chyba mam. :lol: Wszystkie? :lol: Quote
Dynamique Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Kinia napisał(a):Wszystkie? :lol: No własnie chyba połowe :lol: Nie wiem tylko czemu tak mało :lol: Quote
Kinia Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Dynamique napisał(a):No własnie chyba połowe :lol: Nie wiem tylko czemu tak mało :lol: No właśnie, problem w tym, że ja też nie wiem.... Quote
BellaLab Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Oglądam stronkę, podoba mi się:lol: Też planuje zrobić WWW, ale znając siebie, to może mi coś wyjdzie we wrześniu :diabloti: Puki co mam tylko bloga. Nadal czekam na fotki pana eM. Quote
Kinia Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 BellaLab napisał(a):Oglądam stronkę, podoba mi się:lol: Też planuje zrobić WWW, ale znając siebie, to może mi coś wyjdzie we wrześniu :diabloti: Puki co mam tylko bloga. Nadal czekam na fotki pana eM. Taaa ja to odkładałam chyba od stycznia... Daj adres bloga:p Fotek nie mam, musimy czekać w domu aż karme przywiozą Quote
Recommended Posts