BellaLab Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Kinia napisał(a):Ale nie przez cały dzień:roll: Nie da się nic nie robić... zawsze się coś robi... no chociażby siedzi:eviltong: Quote
Kinia Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 BellaLab napisał(a):Nie da się nic nie robić... zawsze się coś robi... no chociażby siedzi:eviltong: I jeszcze się oddycha:eviltong: Bylismy na spacerku, poszaliliśmy troszke. Grubego oblazły mrówki i musiałam go ratować:evil_lol: Na szczęście nie pogryzły go Quote
BellaLab Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Kinia napisał(a):I jeszcze się oddycha:eviltong: Bylismy na spacerku, poszaliliśmy troszke. Grubego oblazły mrówki i musiałam go ratować:evil_lol: Na szczęście nie pogryzły go :evil_lol: U mnie non stop leje, a jak nie leje to pada i grzmi :shake: Wychodzimy na spacery jak tylko zaczyna troszkę mniej padać:shake: Dziś dzień mi mija na myciu i wycieraniu psicy:p Quote
taxelina Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Za goraco.. krotki spacer i psy juz dysza... a co dopiero isc na dluzszy.. Quote
Kinia Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 BellaLab napisał(a)::evil_lol: U mnie non stop leje, a jak nie leje to pada i grzmi :shake: Wychodzimy na spacery jak tylko zaczyna troszkę mniej padać:shake: Dziś dzień mi mija na myciu i wycieraniu psicy:p U nas też teraz pada, na spacer poszliśmy między jednym deszczem, a drugim:) deer_1987 napisał(a):Za goraco.. krotki spacer i psy juz dysza... a co dopiero isc na dluzszy.. u nas, mimo że pada jest strasznie duszno:shake: Quote
M&S Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Kinia napisał(a):u nas, mimo że pada jest strasznie duszno:shake: u nas nie pada, ale parno.... A. Quote
M&S Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Bzikowa napisał(a):A tu ciągle o pogodzie! :eviltong: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
Kinia Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 I będzie dalej o pogodzie bo ciągle pada :( bleee już nie moge patrzeć na ten deszcz. :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Hej! :multi: http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3962.jpg slicznioch :loveu:. Ucaluj go ode mnie :) . u nas nowe fotki ;] Quote
Kinia Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Pusiakowa']Hej! :multi: [URL]http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3962.jpg[/URL] slicznioch :loveu:. Ucaluj go ode mnie :) . u nas nowe fotki ;][/QUOTE] dzięki:loveu::loveu::loveu: Coś mi się z mnitorem dzieje, bo mam nieostry obraz przez jakieś 5 minut po włączeniu:shake: Mam nadzieję, że się nie zepsuje całkiem:roll: Quote
BellaLab Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Kinia']dzięki:loveu::loveu::loveu: Coś mi się z mnitorem dzieje, bo mam nieostry obraz przez jakieś 5 minut po włączeniu:shake: Mam nadzieję, że się nie zepsuje całkiem:roll:[/quote] Ja nie wyrażam zgody na jego całkowite zepsucie się:evil_lol: Quote
gosiulaa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Kinia']I będzie dalej o pogodzie bo ciągle pada :( bleee już nie moge patrzeć na ten deszcz. :evil_lol:[/QUOTE] ja to samo...:placz: u mnie się niby wypogodzio teraz ale znowu parnota straszna... nie da się wytrzymać!! A jeszcze twój Marley czarny do tego... przyciąga słońce :evil_lol:przewalone te wakacje:placz: Quote
gosiulaa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='BellaLab']Ja nie wyrażam zgody na jego całkowite zepsucie się:evil_lol:[/QUOTE] Ja też nie!!... bez fotek Marley'a się nie obejdzie :diabloti: Quote
BellaLab Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='gosiulaa']ja to samo...:placz: u mnie się niby wypogodzio teraz ale znowu parnota straszna... nie da się wytrzymać!! A jeszcze twój Marley czarny do tego... przyciąga słońce :evil_lol:przewalone te wakacje:placz:[/quote] To ja tez sobie ponarzekam na tą pogodę:diabloti: U mnie nie dość ze gorąco(26 stopnie, a to już dla psicy upał) to dalej prawie ciągle pada :placz: nie pada przez całą noc:shake: a rano znów się zaczyna, na szczęście są już coraz dłuższe przerwy w tym deszczu Quote
Kinia Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Cześć, widze że nadal tematem jest pogoda:evil_lol: U nas w nocy padało ale teraz na szczęście wyszło słoneczko! :multi: Jest bardzo duszno, ale lepsze to niż deszcz:roll: Wyczesałam dzisiaj Pana eM, myślałam, że więcej z niego wyczesze. Może przestał się osypywać... Co do zdjęć to może wieczorem będą Quote
Bartiśkowa_ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Czesc :multi: [URL]http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Landscape/IMG_3964.jpg[/URL] jak pięknie :loveu: ja też muszę sie wziąść za wyczesywanie mojego :roll: trochu mi sie niechce ale trzeba się wkońcu pozbyc tego rudego podszerwstka :diabloti: Quote
Ania :) Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Andy już na szczęście przestaje liniec. :lol: No to czekamy na fotki :razz: Quote
Kinia Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Marleyowych nie mam:( Ale róża się znalazła: Quote
BellaLab Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Belcia na szczęście tez już przestaje się sypać:lol: A róża bardzo mi się podoba:loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Witam sie po raz pierwszy.! ;):loveu: Marley jest pięknym psioorkiem.! Mam słabosc do czarnych retrieverów [mam tu jeszcze flaty na myśli :razz:], więc na pewno będę zaglądac...:lol: Pozdrawiam :loveu: Quote
Dynamique Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Sliczna róża :cool3: Fajne fotki robisz. :cool3: Quote
halgre Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 :hand::hand::hand: http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Kwiaty/IMG_3992.jpg Piękne zdjęcie ... :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts