Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BellaLab napisał(a):
Nie da się nic nie robić... zawsze się coś robi... no chociażby siedzi:eviltong:

I jeszcze się oddycha:eviltong:
Bylismy na spacerku, poszaliliśmy troszke. Grubego oblazły mrówki i musiałam go ratować:evil_lol: Na szczęście nie pogryzły go

Posted

Kinia napisał(a):
I jeszcze się oddycha:eviltong:
Bylismy na spacerku, poszaliliśmy troszke. Grubego oblazły mrówki i musiałam go ratować:evil_lol: Na szczęście nie pogryzły go

:evil_lol: U mnie non stop leje, a jak nie leje to pada i grzmi :shake: Wychodzimy na spacery jak tylko zaczyna troszkę mniej padać:shake: Dziś dzień mi mija na myciu i wycieraniu psicy:p

Posted

BellaLab napisał(a):
:evil_lol: U mnie non stop leje, a jak nie leje to pada i grzmi :shake: Wychodzimy na spacery jak tylko zaczyna troszkę mniej padać:shake: Dziś dzień mi mija na myciu i wycieraniu psicy:p

U nas też teraz pada, na spacer poszliśmy między jednym deszczem, a drugim:)
deer_1987 napisał(a):
Za goraco.. krotki spacer i psy juz dysza... a co dopiero isc na dluzszy..

u nas, mimo że pada jest strasznie duszno:shake:

Posted

Bzikowa napisał(a):
A tu ciągle o pogodzie! :eviltong:

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A.

Posted

[quote name='Pusiakowa']Hej! :multi:
[URL]http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_3962.jpg[/URL] slicznioch :loveu:.
Ucaluj go ode mnie :) .
u nas nowe fotki ;][/QUOTE]

dzięki:loveu::loveu::loveu:

Coś mi się z mnitorem dzieje, bo mam nieostry obraz przez jakieś 5 minut po włączeniu:shake: Mam nadzieję, że się nie zepsuje całkiem:roll:

Posted

[quote name='Kinia']dzięki:loveu::loveu::loveu:

Coś mi się z mnitorem dzieje, bo mam nieostry obraz przez jakieś 5 minut po włączeniu:shake: Mam nadzieję, że się nie zepsuje całkiem:roll:[/quote]

Ja nie wyrażam zgody na jego całkowite zepsucie się:evil_lol:

Posted

[quote name='Kinia']I będzie dalej o pogodzie bo ciągle pada :( bleee już nie moge patrzeć na ten deszcz.
:evil_lol:[/QUOTE]

ja to samo...:placz: u mnie się niby wypogodzio teraz ale znowu parnota straszna... nie da się wytrzymać!! A jeszcze twój Marley czarny do tego... przyciąga słońce :evil_lol:przewalone te wakacje:placz:

Posted

[quote name='gosiulaa']ja to samo...:placz: u mnie się niby wypogodzio teraz ale znowu parnota straszna... nie da się wytrzymać!! A jeszcze twój Marley czarny do tego... przyciąga słońce :evil_lol:przewalone te wakacje:placz:[/quote]

To ja tez sobie ponarzekam na tą pogodę:diabloti: U mnie nie dość ze gorąco(26 stopnie, a to już dla psicy upał) to dalej prawie ciągle pada :placz: nie pada przez całą noc:shake: a rano znów się zaczyna, na szczęście są już coraz dłuższe przerwy w tym deszczu

Posted

Cześć, widze że nadal tematem jest pogoda:evil_lol:
U nas w nocy padało ale teraz na szczęście wyszło słoneczko! :multi:
Jest bardzo duszno, ale lepsze to niż deszcz:roll:
Wyczesałam dzisiaj Pana eM, myślałam, że więcej z niego wyczesze. Może przestał się osypywać...

Co do zdjęć to może wieczorem będą

Posted

Czesc :multi:

[URL]http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Landscape/IMG_3964.jpg[/URL] jak pięknie :loveu:

ja też muszę sie wziąść za wyczesywanie mojego :roll: trochu mi sie niechce ale trzeba się wkońcu pozbyc tego rudego podszerwstka :diabloti:

Posted

Witam sie po raz pierwszy.! ;):loveu:

Marley jest pięknym psioorkiem.!
Mam słabosc do czarnych retrieverów [mam tu jeszcze flaty na myśli :razz:], więc na pewno będę zaglądac...:lol:

Pozdrawiam :loveu: