Kalunia_C Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Pokaż chociaż jakieś pojedyncze fotki z wczoraj, bo mi wszystkie wyszły z białą poświatą. :( Quote
sandrulka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ja wrzuciłam u siebie parę fotek:) pozdrawiamy! Quote
.Labradore. Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Witanko ;) Widzę tu zgromadzenie fanów labków :crazyeye: piękna rasa! Jak ja wam zazdroszczę :placz: kiedyś sama miałam labka.... hmm ale niestety zachorował :-( Quote
Kalunia_C Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Hej! Nie wstawiasz żadnych zdjęć, to ja wstawię. :) Superman :D Quote
taxelina Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 http://img227.imageshack.us/img227/793/p1060315w.jpg rozne uszka maja to roznie im lataja :D Quote
Kinia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Mqrtynq']Hej :D Witamy się pierwszy raz :) Witamy i zapraszamy częściej:multi: [quote name='Kalunia_C']Pokaż chociaż jakieś pojedyncze fotki z wczoraj, bo mi wszystkie wyszły z białą poświatą. :( Nie posiadam:-( [quote name='Asiqs']Witanko ;) Widzę tu zgromadzenie fanów labków :crazyeye: piękna rasa! Jak ja wam zazdroszczę :placz: kiedyś sama miałam labka.... hmm ale niestety zachorował :-( A co się stało? [quote name='deer_1987']http://img227.imageshack.us/img227/793/p1060315w.jpg rozne uszka maja to roznie im lataja :D ;) U nas piękna pogoda! Wyciągnęłam wczoraj slalom i wracamy do nauki, bo zima nam przeszkodziła... Quote
.Labradore. Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Było coraz gorzej no i trzeba było go uśpić:placz: ale co tam ;) teraz się zadowalam kundelkiem! Maxio to taki nie rasowy labrador :cool3: :cool3: :cool3: Jakich komend się uczycie? :razz: Quote
Kinia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Asiqs napisał(a):Było coraz gorzej no i trzeba było go uśpić:placz: ale co tam ;) teraz się zadowalam kundelkiem! Maxio to taki nie rasowy labrador :cool3: :cool3: :cool3: Jakich komend się uczycie? :razz: Rozumiem Teraz dopracowujemy tylne łapy na ścianie i w sumie nic nowego nie robimy. Quote
Tequila1017 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ostatnio oglądałam nk różnych psów .. Znalazłam Marleya, tylko z imieniem Mobby . Doczytałam się też, że ten pies wrócił dla jakieś tam suczki :roll: żenada .. Zgłosiłam z kumpelkami nadużycie i na priv pisaliśmy . Konto zostało usuniete, ale jak znowu ten pies wróci ?! Dam wam znać ; )) Tzn. moja kuzynka mi da znać, bo ona się bawi w takie konta na nk .. ja kiedys też, ale już przestałam, bo to dziecinne . Pozdr. Quote
taxelina Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 My sie wybieramy na agility slalom i hustawka podobno juz jest spowrotem a tego jeszcze nie cwiczyly.. Quote
jbk Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Co tam?? My już jesteśmy nastawieni na przyszłą sobotę ;) Quote
Kalunia_C Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 jbk napisał(a):Co tam?? My już jesteśmy nastawieni na przyszłą sobotę ;) My tez 18.04. chętnie się przespacerujemy jesli nie będzie nam godzina kolidowała, bo jesteśmy zaproszeni na ślub do Cieszyna na 15:00. Quote
Kinia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Mqrtynq napisał(a):Ostatnio oglądałam nk różnych psów .. Znalazłam Marleya, tylko z imieniem Mobby . Doczytałam się też, że ten pies wrócił dla jakieś tam suczki :roll: żenada .. Zgłosiłam z kumpelkami nadużycie i na priv pisaliśmy . Konto zostało usuniete, ale jak znowu ten pies wróci ?! Dam wam znać ; )) Tzn. moja kuzynka mi da znać, bo ona się bawi w takie konta na nk .. ja kiedys też, ale już przestałam, bo to dziecinne . Pozdr. eh to już nie pierwszy raz z tą nk, gdybyś znowu zauważyła to podaj mi linka do profilu:) Na przyszła sobote też jestem już nastawiona i mam nadzieję, że się uda. Tylko tym razem trzeba zabrać więcej wody:D Quote
Kinia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Zamiast zdjęć mam filmik: YouTube - 09.04.2009 - "trening" agility Quote
jbk Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Kalunia_C napisał(a):My tez 18.04. chętnie się przespacerujemy jesli nie będzie nam godzina kolidowała, bo jesteśmy zaproszeni na ślub do Cieszyna na 15:00. Wszystko ustalimy ;) A teraz idę filmik oglądać ;) Quote
taxelina Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Nie moge sie doczekac az my sie zaczniemy uczyc slalomu :P Quote
Kalunia_C Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ale masz zdolnego psiaka :) Super Wam to idzie!!! Quote
Tequila1017 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Hej :loveu: Pogody, słońca, radości. W niedzielę dużo gości. W poniedziałek dużo wody. Dużo jajek kolorowych świąt wesołych no i zdrowych życzy... Quote
Luzia15 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Świetny Marley! A pocztówka jeszcze lepsza! :) Również życzymy Wesołych Świąt! :) Quote
Recommended Posts