Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale ja jeszcze nigdzie nie napisałam, że uda nam się spotkać... Wiem narazie tylko, że jade sobie do Skoczowa/Pierścca z tatą i grubym, nie wiem tylko czy będe wolna:) Ale jeżeli będe to postaram się gdzieś w Skoczowie wysiąść np. przy sparze? Chodzi mi o ten sklep co jest przy rondzie i koło delfina. Nigdzie indziej tata mnie nie wywali bo jedziemy nową drogą. Aaaa i nie róbcie sobie dużej nadziei bo z tatą jeszcze nie gadałam...

Posted

[quote name='jbk']Czyli umawiamy się koło Delfina, 11:30 może być??

Wiedziałam, że będzie jakiś problem z nami... Tata wysadzi nas jednak koło kina, wydaje mi się, że będzie łatwiejsze dojście. Jeżeli nie da się później to może być 11.30. A czy mogłabym prosić u numer telefonu od kogoś? Wrazie gdyby coś to napisałabym smsa.

Posted

Właśnie wysłałam Ci fotki na maila ;)) Wrzucę do galerii, ale chronologicznie, więc jak chcesz coś już użyć, to proszę bardzo :)

Posted

Dziewczyny dzięki za spacerek! Wstępnie moge napisac, że w sobote 18 też będziemy:multi:

Zdjęć nie mam, nie wiem jak to możliwe ale na spacerze było tylu zapalonych fotografów, że zrezygnowałam z robienia, a tak naprawde to mi się nie chciało...