Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']http://images40.fotosik.pl/55/6c2401bb63e0883d.jpg
ale mina :D

Dlatego wstawilam takie;)
[quote name='Maks i Spark']o matko wygląda jak pies Baskervill'ów :-o...super fota ;)

a to zlodowacenie to pierwsze, czy ostatnie :lol:
Aż taki groźny nie jest:diabloti: ostatnie:eviltong:
[quote name='anitaaa i bartis']Słodki wariat :loveu::loveu:
:loveu:
[quote name='Asiaczek']Hej, hej, witajcie!

Pzdr.
Cześć!
[quote name='Ania :)']

krwi nie wysysa:evil_lol:

Posted

[quote name='Isia & Chester']jea kocham takich ludzi ! :loveu:wprost uwielbiam.. jakbym spotkała to bym ich tak wyprzytulała że po powrocie nie mieli by więcej czym gadać takich idiotyzmów..
:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: żal mi tego psa.. i dziecka też..:shake:
u mnie też się połowa rodzina boi psa.. tzn nie jakoś panicznie, ale nie pogłaskają ani, nic na odległość mogą patrzyć. bo 'wielki, a psom nie można ufać'.. od dziadka tylko co chwile słyszę ' nie nachylaj się nad nim bo cie zaraz za nos złapie i bedziesz widziała' kocham to :loveu::roll:

ta Marleykowata mina wymiata :D:loveu:
o u mnie jakiś miesiąc temu róża zakwitła :evil_lol: a potem spadł śnieg i teraz sobie powoli gnije :diabloti:
Taaa babcia mi mówi, że mnie pies ugryzie za to, ze go wykastrowałam:lol:
[quote name='Martunia']No tak, straszą dzieci psami, a potem się dziwią, jak takie dzieci na późniejsze lata boją się psów czy też je unikają, nie lubią etc.
http://images40.fotosik.pl/55/6c2401bb63e0883d.jpg ale mina. :evil_lol:
Fajne te zdjęcia, artystycznie. :D
dzięki
[quote name='halgre58']Cześć... :multi: Wpadłam odwiedzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
cześć!
[quote name='jbk']Fajnie te foty wyszły, na jednej Marley uosobieniem spokoju jest, na następnej - szaleństwa ;)

Co do bania się psów - moja babcia na dwa czy trzy lata zaniemówiła w dzieciństwie, jak na nią wyskoczył pies znienacka, a teraz - sama ma psa i go kocha ;) Różnie się ludziom dzieje.
Bo eM w domu jest spokojny ale poza nim wariat:)
[quote name='Bzikowa']http://images40.fotosik.pl/55/6c2401bb63e0883d.jpg świetna mina! :lol:
co on ma na pysku? pianę czy śnieg?:evil_lol:
I to i to, ale pewnie więcej śliny:evil_lol:
[quote name='Pusiakowa']Hejo! :multi:
[quote name='jbk']Cześć :) Jak się macie?
cześć:multi: A dobrze, zastanawiam się nad tym co by dzisiaj porobić. Ale im więcej myśle tym częściej przypominam sobie, że musze napisać 10 wypracowań na poniedziałek:shake:

Posted

[quote name='Asiaczek']

Ale co z wypracowaniami...?:cool1:

Pzdr.[/quote]

Asiu, wypracowania nie zając....2 dziennie i będzie dobrze:evil_lol:

Posted

wpadlam Marleya zobaczyc i nie widze tego zdjecia:placz:jbk choc jakis krzyzyk widzi,ja nic:roll:nie wiem czemu,pozdrawiamy Was serdecznie!!!!!!!
Mam juz link do zdjecia prosiaczka,wpadnij:)