Kinia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 W imieniu Marleya bardzo dziękuję;) Herspri może spacer między świętami? Quote
Izabela124. Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 I ode mnie 100 lat:multi::multi::multi::multi: Quote
Sweet Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :multi::multi::multi: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARLEYA :multi::multi::multi: Quote
Iss Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 ale przystojniak , Marley w tym łańcuszku wygląda cudownie :) mizianeczko Quote
BooBC Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Wszystkiego naj naj najlepsiego :loveu: ;) . Quote
Pimpek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :loveu:Nieco spóźnione WSZYSTKIEGO NAJ dla Marleyka!:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 O, spóźnione ale baaaardzo ciepłe życzonka - Pzdr. Quote
Avaloth Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 czy ja zawsze muszę się spóźniać ? :shake: Spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego, grzecznej panci i dużo kości ślicznemu Marleykowi :loveu: życzy Iśka z Chesterem :eviltong::eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Co tam u wczorajszego solenizanta ? Quote
Kinia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='BBeta']Wszystkiego najlepszego! ;) [quote name='Izabela124.']I ode mnie 100 lat:multi::multi::multi::multi: [quote name='Domka_Czika']Marleyku wszystkiego najlePISEGO :loveu: http://www.steki.pl/images/zdjecia_jagnieciny/stek_z_udzca.jpg http://www.sklep4lapy.pl/_files/zdjecia_produktow/576/1.jpg [quote name='Sweetaśna']:multi::multi::multi: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARLEYA :multi::multi::multi: [quote name='Iss']ale przystojniak , Marley w tym łańcuszku wygląda cudownie :) mizianeczko [quote name='palma']Wszystkiego naj naj najlepsiego :loveu: ;) . [quote name='Pimpek']:loveu:Nieco spóźnione WSZYSTKIEGO NAJ dla Marleyka!:loveu: [quote name='kaskaSz']Wszystkiego najjjjjjjjjjjj!! :loveu: [quote name='Asiaczek']O, spóźnione ale baaaardzo ciepłe życzonka - http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_10_13.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_10_14.gif Pzdr. [quote name='agaciaaa']Wszystkiego NAAAJ Marleyku :loveu: [quote name='Isia & Chester']czy ja zawsze muszę się spóźniać ? :shake: Spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego, grzecznej panci i dużo kości ślicznemu Marleykowi :loveu: życzy Iśka z Chesterem :eviltong::eviltong: http://dev.3wdt.com/naukazabawa/aukcje/annantonina_prezencik.jpg Dziękuje Wam wszystkim za pamięć:loveu::loveu::loveu: [quote name='Izabela124.']Jak dziś się miewa Marley? [quote name='anitaaa i bartis']Co tam u wczorajszego solenizanta ? Marley ma się całkiem dobrze, chyba jeszcze nie strawił prasowanej kości. A nowa zabawka troszke ucierpiała. Czyli wszystko jest wporządku:) Śnieg stopniał:( A do mnie nie dotarło jeszcze, że mam 2 tygodnie wolnego:diabloti: Quote
Pusiakowa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Hej po raz pierwszy! :multi: super psinka! :loveu::loveu: Bede zagladac! :) i oczywiscie :multi::multi: :multi:WSZYSTKIEGO:multi: :multi: :multi::multi: NAJLEPSZEGO :multi::multi: :loveu: MARLEY! :loveu: :multi::multi: Quote
Kinia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Dziękujemy i zapraszam częściej! Quote
Kinia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 A tak w ogóle to zapraszam na bloga: Marley & Ja - Onet.pl Blog Quote
Mysia222 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Witam :) Również będę was odwiedzać bardzo lubię labradory :)! Pozdrowienia dla słodziaka :loveu::loveu::loveu: Quote
Coffee&Nera Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Witamy poraz pierwszy :loveu::loveu::loveu: Marley jest poprostu cudowny naprawde a jakiego macie ślicznego bloga- my też planujemy zalozyc ;) Przepraszam że tak późno nieznalazlam waszej galeri... WSZYSTKIEGO NAJ!!! Quote
Kinia Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Mysia222 napisał(a):Witam :) Również będę was odwiedzać bardzo lubię labradory :)! Pozdrowienia dla słodziaka :loveu::loveu::loveu: Cześć! Zapraszam ponownie! Nera- napisał(a):Witamy poraz pierwszy :loveu::loveu::loveu: Marley jest poprostu cudowny naprawde a jakiego macie ślicznego bloga- my też planujemy zalozyc ;) Przepraszam że tak późno nieznalazlam waszej galeri... WSZYSTKIEGO NAJ!!! Witam! Zapraszam częściej! Dziękuje;) Quote
Kinia Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 A tak w ogóle to chciałam iść dzisiaj na jakiś dłuzszy spacer ale nic z tego! Pada, pada i pada... I zdjęć chyba też nie będzie. Chyba, że chcecie jakieś nie psie? Quote
Coffee&Nera Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kinia napisał(a):A tak w ogóle to chciałam iść dzisiaj na jakiś dłuzszy spacer ale nic z tego! Pada, pada i pada... I zdjęć chyba też nie będzie. Chyba, że chcecie jakieś nie psie? U was też leje? No u mnie też- jedynie u nas fotki jak widzialas z agresywnego zwierza. Daj psie ale domowe;) Quote
Kinia Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Ja w domu nie lubie robić zdjęć:( Quote
Coffee&Nera Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kinia napisał(a):Ja w domu nie lubie robić zdjęć:( czemu? źle wychodza czy co ;) Quote
Recommended Posts