Bzikowa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 nadrobiłam zaległości w labowych fotkach ;) http://images34.fotosik.pl/405/4d51b19cfd7f987b.jpg super! :loveu: Quote
martitaa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 no i przez wszystkie fotki przebrnelam:)ja i oczywiscie moje dwie labki:)piekny Marley i on i jego imie.Pozdrawiam od Ghany i Andzi przystojniaka z Cieszyna!!! Quote
Kinia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Cześć wszystkim! Dzięki za odwiedziny, przepraszam za brak zdjęć ale z moim czasem kiepsko:( Mamy za to nowe legowisko: Quote
martitaa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 wlasnie wrocilam z waszego bloga:)fajnie tam:multi:a legowisko swietne:)ladnie ci Marley na niam:)pozdrawiamy!!! Quote
Martunia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 O, jakie ładne legowisko! Marleyowi widać, że się podoba. :) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 chyba mu się spodobało :loveu::loveu: Quote
Anka_ZG Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 hej:) Ale Marley ma ładne nowe legowisko:lol: My tez własnie bylismy zmuszeni zamówić nowe, mam nadzieje, że do świąt dojdzie do mnie:mad: Quote
Bewarka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Świetne legowisko zafundowałaś Marleyowi :) :D Pasuje do niego ;) :lol: Quote
Paulina_mickey Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 http://images41.fotosik.pl/36/43e381a98eac0df7.jpg Chyba sie spodobało:loveu: Quote
Dynamique Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Świetnie pasują do siebie :loveu::lol::crazyeye: Quote
Kinia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='deer_1987']Witam sie!!!! Cześć!!! [quote name='Dynamique']Świetnie pasują do siebie :loveu::lol::crazyeye: Ale kto? [quote name='Paulina_mickey']http://images41.fotosik.pl/36/43e381a98eac0df7.jpg Chyba sie spodobało:loveu: No jasne:multi: [quote name='Justys95']Świetne legowisko zafundowałaś Marleyowi :) :D Pasuje do niego ;) :lol: Nom ja też tak myśle. [quote name='Anka_ZG']hej:) Ale Marley ma ładne nowe legowisko:lol: My tez własnie bylismy zmuszeni zamówić nowe, mam nadzieje, że do świąt dojdzie do mnie:mad: dzięki, myśle, że dojdzie a pocztą czy kurierem? [quote name='deer_1987']Duze i wygodne!! W końcu dla laba;) [quote name='anitaaa i bartis']chyba mu się spodobało :loveu::loveu: No jasne:evil_lol: [quote name='Martunia']O, jakie ładne legowisko! Marleyowi widać, że się podoba. :) A jak lubi w nim spać [quote name='martitaa']wlasnie wrocilam z waszego bloga:)fajnie tam:multi:a legowisko swietne:)ladnie ci Marley na niam:)pozdrawiamy!!! Dziękuje;) Pewnie Ci którzy tu zaglądają zauważyli zmianę tytułu. :) Dlaczego częściowo zawieszona? A no dlatego, że mam mało czasu i mało fotek robie. Ale oczywiście rozmowy mile widziane;) Quote
Martunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Hej. :) Ojj tu też mało czasu... Ale i tak będę wpadała do Was. ;) Co słychać? :eviltong: Quote
Bzikowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Fajowe legowisko! :loveu: a gdzie Marley? Quote
Iss Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Dzień doberek :) jakieś plany na weekend? :) Quote
Kinia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Martunia']Hej. :) Ojj tu też mało czasu... Ale i tak będę wpadała do Was. ;) Co słychać? :eviltong: Cześć:multi: Co u nas? Mało czasu bardzo mam. A dzisiaj Mikołaj! :p Prenumerate MP dostałam. Nareszcie nie będe musiała latać do kiosku. :evil_lol: [quote name='Bzikowa']Fajowe legowisko! :loveu: a gdzie Marley? Pisałam, że galeria częściowo zawieszona i że zdjęć raczej nie będzie. [quote name='Iss']Dzień doberek :) jakieś plany na weekend? :) Nie wiem jeszcze, dzisiaj zapowiada się jakiś dłuższy spacer. Tym którzy jeszcze nie wiedzą oznajmiam że: [SIZE="6"]Galeria częściowo zawieszona. Czyli BRAK zdjęć Quote
Martunia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ojj szkoda, ten brak czasu.. :-( Ale nic, poczekamy. Niedługo święta, to i więcej czasu będzie. :) A dziś Mikołajki. :loveu: Quote
Bewarka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Oj no to szkoda, że nie będzie fot :( Ale żeby odkurzać to chętnie będę wpadać :] Quote
agaciaaa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Cześć :) Fajne te nowe legowisko, Marleyowi chyba też się podoba ;) http://images42.fotosik.pl/36/17a1db3682c337f8.jpg :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Szkoda, że przez jakiś czas nie będzie fotek... Pzdr. Quote
taxelina Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 To ja sie przywitam: Sherry, Niunia, Pepparkaka Quote
Olusia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Szkoda, że galeria zawieszona, ale mam nadzieję, że wrzucisz już niedługo jakieś świąteczne zdjęcia :loveu: Quote
Recommended Posts