Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="2"]Witam wszystkich w galerii psa w typie czarnego labradora MARLEYA,
który od pewnego czasu zwany jest eMosławem:)
Kilka słów o nim:
Imię: Marley
Przezwiska: Pan eM, eMosław, eMo, Gruby, Grubcio, Kluska i wiele innych
Rasa: w typie labradora
Kolor: Czarny
Kocha: jedzenie, przeciąganie się sznurami i pływać
Lubi: kraść, niszczyć i robić głupie miny
Urodzony: 20.12.2006

"Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy go nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies... Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie" - George G. Vest

"Dla swojego psa jesteś najwspanialszym, najmądrzejszym i najmilszym człowiekiem, jakikolwiek chodził po ziemi."- Louis Sabin

"Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą, twoim psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie" - Anonim

ZAPRASZAM NA NASZEGO BLOGA!

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chodziło mi oto, że w dzisiajszych czsach psy pseudo rasowe są sprzedawane zazwyczaj przez pseudohodowców drogo. A ja kupiłam Marleya płacąc ca koszty wyżywienia, szczepień itd...

Posted

Witamy się :) Ah, chciałbym spotkać ciebie i Marleya :) Szkoda, że nie mieszkasz w Zagłębiu, pospacerowałybyśmy razem - ja, Sylwia, Ty i nasz psiury :)