Jagoodkaxd Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Mamusia ma racje :cool3::cool3: ja zjadłam SWOJĄ ! buhahaaaxD kuzyneczko zjadłaś ,a nawet nie pamiętasz tego :evil_lol::lol: Mamo!!! trzeba ją zabrać do psychiatry! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ciocia Martynka, przecież Jagódka nei zjadła twojej tylko zjadła swoją . niet prawda ! zjadla moja :placz: Jagoodkaxd napisał(a):Mamusia ma racje :cool3::cool3: ja zjadłam SWOJĄ ! buhahaaaxD kuzyneczko zjadłaś ,a nawet nie pamiętasz tego :evil_lol::lol: Mamo!!! trzeba ją zabrać do psychiatry! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zjadlas MOJA i sie nie wymiguj ! :mad::placz: Tobie bardziej sie przyda , uwierz! :diabloti: Quote
Rahl Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No dziewczyny, nie kłócić się, koniec sporu! :mad: :loveu: Chceta mioda? No, a do tego chleba co nie ta? :D:D No, herbaty też imo nie zabraknie :razz: W dzbanku macie herbatę :razz: i po jabluszku :p Smacznego! :) Quote
Jagoodkaxd Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ty już sama nie wiesz co robiłaś kuzyneczko :cool3::cool3: Źle z Tobą naprawdę !:cool3::cool3: [SIZE=2]Dziękuje mamuŚko:D Quote
Jagoodkaxd Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nie idę spać (bunt)! Noooo mamoo nierób siary xD tu się dopiero życie zaczyna :haha:! o tej godzinie to ty możesz iść spać :cool3::cool3: Quote
Rahl Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No, a teraz i dla drugiej I do łózia :razz: Quote
Pusiakowa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 chlebek z miodem :loveu::loveu: do tego herbatka :loveu::loveu: EDIT: moja ta druga szczoteczka :lol: . a do lózia? ty chyba ciotka le sie czujesz :diabloti: . Kuzyneczko ty mnie nie przedzezniaj , bo jeszcze niewiesz co ja moge :diabloti::diabloti: Quote
Jagoodkaxd Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 A gdzie mamUsiaaa? Nie jadłam jeszcze śniadania :placz::placz: Quote
Jagoodkaxd Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 baffi2 a ty to co ty jesteś ? :diabloti::diabloti: Quote
baffi2 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ooooj a ja jeszcze nic tutaj nie jadłam:oops: mamuśka dawaj kolacje :D tylko bez mięsa proszę:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Jagoodka - baffi to moja córcia i sobie wypraszam ze to jest 'cos' ! :razz::diabloti: baffi2 napisał(a):ooooj a ja jeszcze nic tutaj nie jadłam:oops: mamuśka dawaj kolacje :D tylko bez mięsa proszę:eviltong: Hej córciu ! :loveu::loveu: prosze kolacja : maselko ;) i soczek jablkowy SMACZNEGO córciu ! Quote
baffi2 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Pusiakowa napisał(a):Jagoodka - baffi to moja córcia i sobie wypraszam ze to jest 'cos' ! :razz::diabloti: Hej córciu ! :loveu::loveu: prosze kolacja : maselko ;) i soczek jablkowy SMACZNEGO córciu ! hej mamuśś :D yh no właśnie.!:eviltong: mamusia zawsze obroni:loveu: smaczne było :D Quote
Rahl Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Mamcia jest :p masz tutaj margerhitte smacznego :) Jagoda, podziel się z Martyną :). Quote
Rahl Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 halo dziewczyny, nie stawiać się mamusi :razz:. Ustalamy godzinę - w weekendy o 23 do łóżka i basta :mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 baffi2 napisał(a):hej mamuśś :D yh no właśnie.!:eviltong: mamusia zawsze obroni:loveu: smaczne było :D widzisz jaka masz wspaniala mamusie ! :loveu: :diabloti: ciesze sie :D . halo dziewczyny, nie stawiać się mamusi . Ustalamy godzinę - w weekendy o 23 do łóżka i basta pizza dobra byla :) . haha! Ciociu nie rozsmieszaj :evil_lol: . jak to Jagódka powiedziala - Tu sie dopiero zycie zaczyna :lol: . basta? basta co to jest ?:hmmmm: :diabloti: to chyba mialo znaczyc: "w weekendy o 23 do lózka , albo jak tam chcecie" :diabloti: :evilbat: Quote
Jagoodkaxd Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Mam nadzieje ,że Pusiakowa zjadła mięsko :D:D ja moge Ser :) Dokładnie : Basta - jak tam chcecie :) A mama nas wygania , bo tam ma jakiegoś kochanka :D i ,ze dzieciaki do łóżka a co oni tam robią :shake::shake::evil_lol::evil_lol: Ale mamuŚ bo ja jutro ja de do Wrocławia na zakupy ii... nie dajesz mi kieszonkowego :mad::mad: baffi2 Przepraszam :oops::oops: :) Quote
Pusiakowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Jagoodkaxd napisał(a):Mam nadzieje ,że Pusiakowa zjadła mięsko :D:D ja moge Ser :) baffi2 Przepraszam :oops::oops: :) ja nie wybrzydzam tak jak ty i zjadlam caly kawalek a nie sam ser czy same miesko czy samo cos tam :razz::diabloti: Wercia przyjmuje przeprosiny .. prawda?! :cool1: Quote
Jagoodkaxd Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ale to nie moja wina ,ze mamcia nie wie co ja lubie :placz::placz: Quote
Rahl Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ale w margericie nie ma mięsa :evil_lol: jako, że jutro jedziesz na zakupy to dam ci duże kiesoznkowe :evil_tong: Ale pamiętaj, że musi starczyć na miesiąc :D:D Oo, córka, to ty jesteś z okkolic Wrocławia, so? Swoją drogą to ja dzisiaj byłam we Wrocku na zakupach :evil_tong:. Kupiłam wam po mam nadzieję, że lubicie :razz:. Quote
Pusiakowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 aaaa uwielbiam :loveu::loveu: . Moja najdrozsza ciociunia :loveu: . a wiesz .. ja jutro tez sie na zakupki wybieram :diabloti: . ale mi wystarczy 50 zl :) . Quote
Rahl Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ah, te dzieci, one to potrafią pieniądze wyciągać :diabloti: masz 70 żebyś już coś gdzieś na mieście zjadła :grins: Dobra, możecie jeszce troche posiedzieć, ale musicie sie ograniczać!:p Quote
Pusiakowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 dziekuje ciociu :loveu: nawet niewiesz jak cie kocham :loveu::diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts