rwpb Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Pimpek']...Będę mieć tatę? o.OJak nas nie zbanują, to może się uda. Punkt 2 regulaminu: 2. Zabrania się umieszczania na forum postów o treści: - obraźliwej - niecenzuralnej - niezgodnej z prawem - stanowiących reklamę, ofertę kupna–sprzedaży lub ofertę matrymonialnąMoja przyszła Akadna jest bez kompa, netu i na dodatek ma rozbita głowę. Same nieszczęścia w rodzinie. A w ogóle kto jest kim w mojej przyszłej rodzinie? Pozdrawiamy Quote
Akadna Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Kompa mam, net naprawiony, głowa się goi. :) Quote
rwpb Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Akadna']Kompa mam, net naprawiony, głowa się goi. :) :multi::multi::multi:. To kiedy robimy zjazd rodzinny? Quote
Pusiakowa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Uwaga.! Poszukiwany maz dla cocker a zarazem Tatus dla Martynia&Pusio i anmi0 . Quote
gops Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='rwpb']Jak nas nie zbanują, to może się uda. Punkt 2 regulaminu: Moja przyszła Akadna jest bez kompa, netu i na dodatek ma rozbita głowę. Same nieszczęścia w rodzinie. A w ogóle kto jest kim w mojej przyszłej rodzinie? Pozdrawiamy oj mysle ze nie zbanuja :evil_lol: jak to przyszlej? ekhmmm myslalam ze juz terazniejsza..mam nadzieje ze sie tato nie rozmyslisz :diabloti: Quote
DuDziaczek Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 kto wie nie tylko kobiety zmienne sa :diabloti: Quote
Rahl Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Sister... Zrobiłam przelewa ok. 17-18... kiedy wysyłasz portret? Jak upewnisz się, ze jest kasa? Quote
DuDziaczek Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Co ty siostrze nie ufac :diabloti: Portret wyslany juz :razz: Quote
Rahl Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 DuDziaczek napisał(a):Co ty siostrze nie ufac :diabloti: Portret wyslany juz :razz: Ale fajnie, za niedługo do mnie dojdzie :multi: Ufam ufam, tylko kce sie upewnić :diabloti: A wysłałaś na Bielany Wrocławskie, nie? Bo jak do Warszawy na Bielany warszawskie... :diabloti: Quote
DuDziaczek Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 :eviltong: Nie przekminilam a czytalam 3 razy :diabloti::diabloti::diabloti: Ale tak jak mi w adresie podalas wiec wroclawskie xD Polecony prioritet :cool3: A i z wysylki zostaje jeszcze po 40gr na psiaki moge dodac do sumy za wylicytowany obrazek czy odeslac :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
rwpb Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Uwaga.! Poszukiwany maz dla cockera a zarazem Tatus dla Martynia&Pusio i anmi0 . Chyba powinno być dla cocker :diabloti: ? Quote
Rahl Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 DuDziaczek napisał(a)::eviltong: Nie przekminilam a czytalam 3 razy :diabloti::diabloti::diabloti: Ale tak jak mi w adresie podalas wiec wroclawskie xD Polecony prioritet :cool3: A i z wysylki zostaje jeszcze po 40gr na psiaki moge dodac do sumy za wylicytowany obrazek czy odeslac :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: to dobrze;) zostaw na psiaki te 40 groszy :) Quote
gops Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 rwpb napisał(a):Chyba powinno być dla cocker :diabloti: ? no to dziewczyna :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):to dobrze;) zostaw na psiaki te 40 groszy :) Jakas ty mila:loveu: siostrzyczko :razz: Quote
Rahl Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 DuDziaczek napisał(a):Jakas ty mila:loveu: siostrzyczko :razz: miła siostra... bardzo rzadko spotykana :diabloti: Quote
requiem. Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 no to Dud jestes pelnoletnia ? pojdziemy na browca :lol!: Quote
requiem. Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 buahahahahaha ja juz mam dzieci malolato :diabloti: Quote
DuDziaczek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):miła siostra... bardzo rzadko spotykana :diabloti: Haha! :razz: cocker napisał(a):no to Dud jestes pelnoletnia ? pojdziemy na browca :lol!: nie jestem xD Co nie znaczy ze na browca nie moge xD Ej ludziska dzisiaj mam impresske xD Yeeeaaa :evil_lol: Quote
gops Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Akadna']Hejka :hand: hejka mamuska :diabloti: Quote
requiem. Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 buahahahaha ja już mam dzieci małolato :diabloti: Quote
gops Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 cocker napisał(a):buahahahahaha ja juz mam dzieci malolato :diabloti: no tak te dzisiejsze czasy..dzieci maja dzieci :eviltong: to niezmienia faktu ze jestes dzieckiem i ci nunu piwo :diabloti: Quote
Recommended Posts