gops Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 rwpb napisał(a):Akadna, co robisz wieczorem? Może gdzieś pójdziemy? oooo bede miala tate :diabloti: rwpb napisał(a):Młodzież dostała na kino, więc wieczór będzie nasz. Gdzie pójdziemy? ale niechce juz rodzenstwa :roll: Quote
requiem. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 DuDziaczek napisał(a):Do rwpb do domu :roll: dud nie wnikaj w szczegóły :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 rwpb napisał(a):Młodzież dostała na kino, więc wieczór będzie nasz. Gdzie pójdziemy? Ale my nie mamy ochoty isc do kina Prawda .? :diabloti: Quote
gops Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 no ja mam nadzieje chyba ze tatus duzo zarabia i da wiecej kieszonkowego :diabloti: Quote
Dinka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 /Hehe... Dobijacie.. Dzieci- To jest sprawa Akadny.. Dajcie spokoj... :mad::mad: Bo nie dostaniecie obiadu Quote
Pusiakowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dinka napisał(a):/Hehe... Dobijacie.. Dzieci- To jest sprawa Akadny.. Dajcie spokoj... :mad::mad: Bo nie dostaniecie obiadu :eviltong: . Nie glódz nas ... My tylko zartujemy :lol: . Quote
rwpb Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Albo pójdziecie do kina, albo będzie wielkie sprzątanie w domu. Więc? Quote
Rahl Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dinka napisał(a):/Hehe... Dobijacie.. Dzieci- To jest sprawa Akadny.. Dajcie spokoj... :mad::mad: Bo nie dostaniecie obiadu Ale ja się nie wtrącałam ... Quote
Dinka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ej, P. rwpb Tylko ja moge rozkazywac moim dzieciom:p:eviltong::eviltong: Dzieci idziecie do kina za pieniadze p. rwpb.. x) PAPA Quote
gops Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 rwpb napisał(a):Albo pójdziecie do kina, albo będzie wielkie sprzątanie w domu. Więc? taaaaa tylko posprzataj mi pokoj tato :evil_lol: Quote
Akadna Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='gops']no ja mam nadzieje chyba ze tatus duzo zarabia i da wiecej kieszonkowego :diabloti: Ty materialistko! nie tak cię matka wyhowywała:diabloti: [quote name='rwpb']Albo pójdziecie do kina, albo będzie wielkie sprzątanie w domu. Więc? mądrze gadasz:loveu: [quote name='Dinka']Ej, P. rwpb Tylko ja moge rozkazywac moim dzieciom:p:eviltong::eviltong: Dzieci idziecie do kina za pieniadze p. rwpb.. x) PAPA Dzie ty mi się tu do mojego ten no pieniądze wyciągasz?!:evil_lol: Quote
Dinka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Na poprzednich stronach dal kase to mowie do dzieci bierzcie.. :evil_lol::evil_lol: Quote
rwpb Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Akadna']...Dzie ty mi się tu do mojego... Czyli to już pewne? Quote
Akadna Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dzieci by się uczieszyły, Rwpb ;) i ja z resztą tysh :cool3: mojego ten no bo nawet nie wiem jak cię nazwać :eviltong: Quote
DuDziaczek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Janie bylam w kinie tylko ze schroniskowcami na spacerq :diabloti: Quote
requiem. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dinka napisał(a):a co ty moje dziecko?:razz::razz: Jestes jej babką matka! :evil_lol::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='cocker']Jestes jej babką matka! :evil_lol::diabloti: No wlasnie :eviltong: . Babcia nawet niewie jaka ma wnuczke . :evil_lol: Mamusiu mam cos dla Ciebie :oops: . Mam serduszko :oops: . Tylko ono nie bedzie za piekne bo nie mam wilekich zdolnosci artystycznych . :oops: O to serduszko dla Ciebie :loveu: . :oops: Quote
requiem. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 o jaaa! ale mi miło! :loveu: Buzi! :loveu: Quote
rwpb Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Mieliście być w kinie i wrócić przed jedenastą rano Quote
Pusiakowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='cocker']o jaaa! ale mi miło! :loveu: Buzi! :loveu: Mi tez milo :lol: . Dziekuje mamusiu :loveu: . Buuzi [quote name='rwpb']Mieliście być w kinie i wrócić przed jedenastą rano A co ty myslisz .. ze film trwa 10 godzin.? :diabloti: Twoich pieniedzy wystarczylo tylko na jeden film 30minutowy :diabloti: .:evil_lol: A zreszta jutro do szkoly :razz: . Pozdorwienia dla mej rodzinki :loveu: . Ja juz lece .. Dobranoc ;) . Quote
Recommended Posts