Hotel KADIF Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Doda_ napisał(a):Margo jak zdjęcie nie wstawisz to i tak do Barego nie pojedziesz!!:mad::mad::mad: My dogomanki... Ciebie zaatakujemy!!!! z pięsciami :mad::mad::mad: Nie dacie rady, bo ja ją tak ukryję na halinowskim zad****piu, że w "życiu nigdy" jej nie znajdziecie :eviltong:!!!! Margo! Nie bój nic... damy radę! Jak te ciotki wariatki się na nas zawezmą, to zawsze zostaje nam... wmarkos:loveu: :evil_lol:! Quote
Doda_ Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 DIF napisał(a):Nie dacie rady, bo ja ją tak ukryję na halinowskim zad****piu, że w "życiu nigdy" jej nie znajdziecie :eviltong:!!!! Margo! Nie bój nic... damy radę! Jak te ciotki wariatki się na nas zawezmą, to zawsze zostaje nam... wmarkos:loveu: :evil_lol:! Haha, groziłas Margo a teraz ją bronisz! A ukryj ją, i tak znajdziemy :loveu: Glupie to my nie jestesmy :loveu: Quote
Martunia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Szczęśliwy Bary, wreszcie można go takiego zobaczyć. :loveu: Jej, ale Wy męczycie biedną DIF. :shake: Trzeba było nic o tym zdjęciu nie wspominać, byłby spokój. :eviltong: Quote
Doda_ Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Martunia napisał(a):Szczęśliwy Bary, wreszcie można go takiego zobaczyć. :loveu: Jej, ale Wy męczycie biedną DIF. :shake: Trzeba było nic o tym zdjęciu nie wspominać, byłby spokój. :eviltong: Właśnie, bylby spokój, a o te zdjęcie wspominała MARGO!!!!!!!!!!!:cool3: Więc, nie przestaniemy, MUSIMY zobaczyć te zdjęcie............... DIF jak nie chcesz zeby margo tu wrzućila te zdjecie, to wyslij nam wszystkim na mail :evil_lol: Quote
Cekinka13* Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Bary... :loveu: Nie wiem co mam ze szczęścia powiedzieć! :loveu: Quote
Margo05 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Rany koguta, ja zaczynam się bać :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: DIF, Ty myśl, gdzie mnie ukryć, bo coś mi się zdaje, że ciotki nie odpuszczą :evil_lol: Quote
Łapcia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 gratulacje i strasznie się cieszę, że Baremu się udało i jest taki szczęśliwy!!on wygląda jakby wcale nie tęsknił za Halinowem...może te wredne baby też mu dopiekły?? ;) Quote
Wet-siostra Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Normalnie-SZOK!!!!!:loveu::loveu::loveu: Ale-pozytywny!:evil_lol: Bary w domu,rozłożony...:crazyeye: Wmarkos MUSIAŁ go zaczarować...:evil_lol: dogomania,dogomania smaczne ciacho mamy na niej lecz Margo fotek nie wkleja a w ciotkach gaśnie nadzieja że ciasteczko zobaczymy i choć oczy nacieszymy dogomania dogomania jak możemy zostać na niej jak się wszystkie wycofamy -może fotki otrzymamy??? :diabloti: Quote
Doda_ Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 :evil_lol: Margo - masz rację, nigdy nie przestaniemy..prosić o zdjecia... FOTKI! Quote
Margo05 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Niezmordowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ratunku :placz: Wet, wierszyk bomba :loveu::loveu::loveu: Quote
Wet-siostra Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 A bomba,bomba...:diabloti: Wezwanie do strajku generalnego!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Margo05 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No to się porobiło :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Tigraa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Bo nasza DIF jest delikatną i skromną osóbką. Nie taką jak co poniektóre pseudo-dogomaniaczki (broń Boże nie mam na myśli żadnej z Was, cioteczki), które psiaki wykorzystują tylko i wyłącznie do wykreowania swojego, nieprawdziwego zresztą, nieprawdopodobnie wręcz wyretuszowanego wizerunku.Chyba tylko po to, żeby "zaistnieć". DIF nie przechwala się tym co robi (a znam takie, które chwalą się nawet tym, czego nie robią :roll:), tylko po cichutku, jak aniołek pomaga wszystkim, którzy pomocy potrzebują. Aniu :buzi: za wszystko co robisz i za to jaka jesteś. Niesamowita radość patrzeć na fotki szczęśliwego psiaka :loveu: Bardzo się cieszę szczęściem Barulka. Quote
Margo05 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Wszyscy się weekendują i nie zaglądają :razz: Quote
zwierzus Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Zaglądają, zaglądają :lol:. Tylko pisać za bardzo nie mogą bo z powodu strajku okupacyjnego są trwale połączeni z kabelkiem :evil_lol: Quote
kaja555 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Mama wmarkosa chyba Barulowi przypomina swoją byłą Panią :loveu: Quote
Wet-siostra Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Margo05']Wszyscy się weekendują i nie zaglądają To nie weekend,toSTRAJK STRAJK STRAJK STRAJK OKUPACYJNY!!!!!!! Quote
Doda_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 fotki fotki fotki! ciasteczka ciasteczka ciasteczka! Quote
Margo05 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ratunku :crazyeye::crazyeye::crazyeye: DIF, ratuj ciotko, bo te zwariowane ciotki gotowe sa przypiąć się do... myszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 :zly7: MY CHCEMY FOTKI!!!!! :diabloti: STRAJK STRAJK STRAJK !!!!! Quote
gallegro Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 DIF, zlituj się... Zgódź się w końcu, bo jak tak dalej pójdzie, to będziesz zmuszona zmienić tytuł wątku :eviltong: Od pewnego czasu, na jeden wpis dotyczący Barego, przypada 10 wpisów na temat tej "nieszczęsnej" fotki/fotek :razz: P.S.... i bardzo dobrze ;-) Quote
Tigraa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Barry już w domu, to ciotki mogą pisać co chcą :eviltong: A Ty, wujku od razu, bez bicia lepiej się przyznaj, że chcesz zobaczyć DIF "od tyłu" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts