Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DIF']Ciotki!!! Przypominam, że to jest wątek Barego a nie mój!!! :diabloti:
A poza tym nie wyrażam zgody na upublicznianie mojej buzi!(zupełnie nie wiem czemu, bo ma bardzo ładną :eviltong:)

Ciotka, co Ty tu robisz? Miałyśmy odpoczywać :angryy::loveu:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF napisał(a):
Ciotki!!! Przypominam, że to jest wątek Barego a nie mój!!! :diabloti:

DIF, Ty tak nie mów, bo lada dzień będziesz sama potrzebować wątku. To zdjęcia się jak najbardziej przydadzą. Myślisz, że ktoś Cię weźmie w ciemno? :cool3: :evil_lol:

Posted

No właśnie cioteczki! Zejdźcie już z rewersu DIF,dajcie spokój:mad:.Cieszmy się Barulkiem.Wydaje się,że on czekał na takie zbawienie, nie odnosicie takiego wrażenia? Skoro macha ogonkiem, gdy podchodzi do kojca jego nowy pan! Myślę, że będzie szczęśliwy u wmarkosa:lol:.

Posted

[quote name='zachary']No właśnie cioteczki! Zejdźcie już z rewersu DIF,dajcie spokój:mad:.Cieszmy się Barulkiem.Wydaje się,że on czekał na takie zbawienie, nie odnosicie takiego wrażenia? Skoro macha ogonkiem, gdy podchodzi do kojca jego nowy pan! Myślę, że będzie szczęśliwy u wmarkosa:lol:.
Właśnie!!! :mad: Sie odczepcie :diabloti::eviltong:!

Wmarkos! Wypowiedź Margo doskonale oddaje klimat nowego domu Barego! Nic dodać nic ująć! :p
Tworzycie z Mamą wspaniały duet i Wasze psy są z Wami szczęśliwe, co widać po uśmiechu Tekilki::loveu:

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
DIF, Ty tak nie mów, bo lada dzień będziesz sama potrzebować wątku. Myślisz, że ktoś Cię weźmie w ciemno? :cool3: :evil_lol:

Anuś! No przecież Ty mnie weźmiesz!!! W ciemno, bez zdjęcia ....Jestem pewna!!! :loveu:
Daj mi tylko budę w tym Raju w którym mieszkacie...
Nie musi być ocieplona, nie jestem wymagająca!! :eviltong:

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
DIF, Ty tak nie mów, bo lada dzień będziesz sama potrzebować wątku. To zdjęcia się jak najbardziej przydadzą. Myślisz, że ktoś Cię weźmie w ciemno? :cool3: :evil_lol:

Ja wezmę DIF w ciemno :eviltong:. Przynajmniej się nudzić nie będę :eviltong:

Posted

zwierzus napisał(a):
Ja wezmę DIF w ciemno :eviltong:. Przynajmniej się nudzić nie będę :eviltong:

Ale, zwierzusiu, Ty nie możesz mnie wziąć w tzw "ciemno" bo widziałyśmy się już kilkakrotnie!:megagrin::eviltong:

Posted

Margo05 napisał(a):
A czy mnie też ktoś adoptuje? Bo coś mi się widzi, że razem z DIS stracimy DS :cool3:

I to nie są żarty!! :shake::-(
Lepiej spadajmy z dogo i zajmijmy się swoimi... sprawami ;)!
Ale moja "sprawa" już śpi a Twoja?

Posted

DIF napisał(a):
Ale, zwierzusiu, Ty nie możesz mnie wziąć w tzw "ciemno" bo widziałyśmy się już kilkakrotnie!:megagrin::eviltong:

Muszę się z Tobą nie zgodzić :cool3:. Ślepa jestem, przecież widziaŁaś :cool3:.

Posted

[quote name='Margo05']A czy mnie też ktoś adoptuje? Bo coś mi się widzi, że razem z DIS stracimy DS :cool3:

Daj znać, założę wam wątek.

"DIF i MARGO05 straciły DS!!! DT na CITO bo grozi im schron!!" :evil_lol::diabloti:

Jeśli wstawisz te tajemnicze zdjećie, to z DT problemu nie będzie - przyjme Ciebie pod swoj dach :diabloti:

Posted

zwierzus napisał(a):
Muszę się z Tobą nie zgodzić :cool3:. Ślepa jestem, przecież widziaŁaś :cool3:.

Qrde!! Oplułam monitor kanapką!!!
Do "ślepej" to jeszcze masz kawał drogi!!!!!!!!!!!!!!
Ale żeś mnie rozbawiła tym tekstem ....:roflt::roflt::roflt:

A jeśli chodzi o adopcję Margo to ja z nią bardzo chętnie się zaadoptuję!!!!

Posted

DIF napisał(a):
I to nie są żarty!! :shake::-(
Lepiej spadajmy z dogo i zajmijmy się swoimi... sprawami ;)!
Ale moja "sprawa" już śpi a Twoja?

Moja ogląda mecz :evil_lol:

Doda_ napisał(a):
Daj znać, założę wam wątek.

"DIF i MARGO05 straciły DS!!! DT na CITO bo grozi im schron!!" :evil_lol::diabloti:

Jeśli wstawisz te tajemnicze zdjećie, to z DT problemu nie będzie - przyjme Ciebie pod swoj dach

Dzięki Doda :loveu: Będziesz miała z nami wesoło :evil_lol: I na wątku i na DT, bo ja razem z DIF tylko :loveu:

DIF napisał(a):
A jeśli chodzi o adopcję Margo to ja z nią bardzo chętnie się zaadoptuję!!!!

Zagadam Was całkowicie :evil_lol:Trzymajcie kciuki, ostatnie minuty meczu, strzelili nam karnego

Posted

To co zrobił padalec arbiter w ostatnich minutach to :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: jest remis, ale całkowicie niezasłużony :placz::placz::placz::placz:
Idę spać. Padam.
Aniu, jutro wrzucę zdjęcia Fliperka i Kamy, dobrze?

Posted

Kaju555-dołączysz do klubu???:diabloti:
Ja tam meczu nie oglądałam,marny ze mnie kibic,piłki nożnej nie lubię...Więc nie jestem w temacie...
Ale zaczynam kolejny dzień od dwóch zdań:
Bary-pozdrowienia dla Ciebie i Twojego Pańcia!
FOTKI...FOTKI...FOTKI...:evil_lol:

Posted

[quote name='Wet-siostra']Kaju555-dołączysz do klubu???:diabloti:
Ja tam meczu nie oglądałam,marny ze mnie kibic,piłki nożnej nie lubię...Więc nie jestem w temacie...
Ale zaczynam kolejny dzień od dwóch zdań:
Bary-pozdrowienia dla Ciebie i Twojego Pańcia!
FOTKI...FOTKI...FOTKI...:evil_lol:

Jasne! Przecież ja jestem w klubie :diabloti:

DAWAĆ FOTY!