Margo05 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='DIF']Ciotki!!! Przypominam, że to jest wątek Barego a nie mój!!! :diabloti: A poza tym nie wyrażam zgody na upublicznianie mojej buzi!(zupełnie nie wiem czemu, bo ma bardzo ładną :eviltong:) Ciotka, co Ty tu robisz? Miałyśmy odpoczywać :angryy::loveu: Quote
Tigraa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 DIF napisał(a):Ciotki!!! Przypominam, że to jest wątek Barego a nie mój!!! :diabloti: DIF, Ty tak nie mów, bo lada dzień będziesz sama potrzebować wątku. To zdjęcia się jak najbardziej przydadzą. Myślisz, że ktoś Cię weźmie w ciemno? :cool3: :evil_lol: Quote
zachary Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 No właśnie cioteczki! Zejdźcie już z rewersu DIF,dajcie spokój:mad:.Cieszmy się Barulkiem.Wydaje się,że on czekał na takie zbawienie, nie odnosicie takiego wrażenia? Skoro macha ogonkiem, gdy podchodzi do kojca jego nowy pan! Myślę, że będzie szczęśliwy u wmarkosa:lol:. Quote
Gosiapk Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Skoro Barulek wylądował u DogoCiacha WMarco, to ja chcę zobaczyć zdjęcie Barulka z WMarco vel DogoCiacho.:evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='zachary']No właśnie cioteczki! Zejdźcie już z rewersu DIF,dajcie spokój:mad:.Cieszmy się Barulkiem.Wydaje się,że on czekał na takie zbawienie, nie odnosicie takiego wrażenia? Skoro macha ogonkiem, gdy podchodzi do kojca jego nowy pan! Myślę, że będzie szczęśliwy u wmarkosa:lol:. Właśnie!!! :mad: Sie odczepcie :diabloti::eviltong:! Wmarkos! Wypowiedź Margo doskonale oddaje klimat nowego domu Barego! Nic dodać nic ująć! :p Tworzycie z Mamą wspaniały duet i Wasze psy są z Wami szczęśliwe, co widać po uśmiechu Tekilki::loveu: Quote
zwierzus Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Gosiapk napisał(a):Skoro Barulek wylądował u DogoCiacha WMarco, to ja chcę zobaczyć zdjęcie Barulka z WMarco vel DogoCiacho.:evil_lol: POPIERAM :cool3: Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Ania-tygrysiczka napisał(a):DIF, Ty tak nie mów, bo lada dzień będziesz sama potrzebować wątku. Myślisz, że ktoś Cię weźmie w ciemno? :cool3: :evil_lol: Anuś! No przecież Ty mnie weźmiesz!!! W ciemno, bez zdjęcia ....Jestem pewna!!! :loveu: Daj mi tylko budę w tym Raju w którym mieszkacie... Nie musi być ocieplona, nie jestem wymagająca!! :eviltong: Quote
zwierzus Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ania-tygrysiczka napisał(a):DIF, Ty tak nie mów, bo lada dzień będziesz sama potrzebować wątku. To zdjęcia się jak najbardziej przydadzą. Myślisz, że ktoś Cię weźmie w ciemno? :cool3: :evil_lol: Ja wezmę DIF w ciemno :eviltong:. Przynajmniej się nudzić nie będę :eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 zwierzus napisał(a):Ja wezmę DIF w ciemno :eviltong:. Przynajmniej się nudzić nie będę :eviltong: Ale, zwierzusiu, Ty nie możesz mnie wziąć w tzw "ciemno" bo widziałyśmy się już kilkakrotnie!:megagrin::eviltong: Quote
Margo05 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A czy mnie też ktoś adoptuje? Bo coś mi się widzi, że razem z DIS stracimy DS :cool3: Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Margo05 napisał(a):A czy mnie też ktoś adoptuje? Bo coś mi się widzi, że razem z DIS stracimy DS :cool3: I to nie są żarty!! :shake::-( Lepiej spadajmy z dogo i zajmijmy się swoimi... sprawami ;)! Ale moja "sprawa" już śpi a Twoja? Quote
zwierzus Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 DIF napisał(a):Ale, zwierzusiu, Ty nie możesz mnie wziąć w tzw "ciemno" bo widziałyśmy się już kilkakrotnie!:megagrin::eviltong: Muszę się z Tobą nie zgodzić :cool3:. Ślepa jestem, przecież widziaŁaś :cool3:. Quote
zwierzus Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Margo05 napisał(a):A czy mnie też ktoś adoptuje? Bo coś mi się widzi, że razem z DIS stracimy DS :cool3: Margo możesz załapać się razem z DIF :evil_lol: Quote
Doda_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Margo05']A czy mnie też ktoś adoptuje? Bo coś mi się widzi, że razem z DIS stracimy DS :cool3: Daj znać, założę wam wątek. "DIF i MARGO05 straciły DS!!! DT na CITO bo grozi im schron!!" :evil_lol::diabloti: Jeśli wstawisz te tajemnicze zdjećie, to z DT problemu nie będzie - przyjme Ciebie pod swoj dach :diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 zwierzus napisał(a):Muszę się z Tobą nie zgodzić :cool3:. Ślepa jestem, przecież widziaŁaś :cool3:. Qrde!! Oplułam monitor kanapką!!! Do "ślepej" to jeszcze masz kawał drogi!!!!!!!!!!!!!! Ale żeś mnie rozbawiła tym tekstem ....:roflt::roflt::roflt: A jeśli chodzi o adopcję Margo to ja z nią bardzo chętnie się zaadoptuję!!!! Quote
Margo05 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 DIF napisał(a):I to nie są żarty!! :shake::-( Lepiej spadajmy z dogo i zajmijmy się swoimi... sprawami ;)! Ale moja "sprawa" już śpi a Twoja? Moja ogląda mecz :evil_lol: Doda_ napisał(a):Daj znać, założę wam wątek. "DIF i MARGO05 straciły DS!!! DT na CITO bo grozi im schron!!" :evil_lol::diabloti: Jeśli wstawisz te tajemnicze zdjećie, to z DT problemu nie będzie - przyjme Ciebie pod swoj dach Dzięki Doda :loveu: Będziesz miała z nami wesoło :evil_lol: I na wątku i na DT, bo ja razem z DIF tylko :loveu: DIF napisał(a):A jeśli chodzi o adopcję Margo to ja z nią bardzo chętnie się zaadoptuję!!!! Zagadam Was całkowicie :evil_lol:Trzymajcie kciuki, ostatnie minuty meczu, strzelili nam karnego Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Margo05 napisał(a):Moja ogląda mecz :evil_lol: Trzymajcie kciuki, ostatnie minuty meczu, strzelili nam karnego Jaki mecz i czy już wygraliśmy?! :evil_lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 oOo Bary juz w domku!! co to sie porobilo!! :multi::multi: Quote
Margo05 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 To co zrobił padalec arbiter w ostatnich minutach to :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: jest remis, ale całkowicie niezasłużony :placz::placz::placz::placz: Idę spać. Padam. Aniu, jutro wrzucę zdjęcia Fliperka i Kamy, dobrze? Quote
Cekinka13* Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Kurna, za takie coś w ogóle nie powinno być karnego!! :angryy: :angryy: Jest remis, jedziemy do domu. :shake: :angryy: Zdejmuję bannerek Barulka z podpisu. :) Quote
kaja555 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Normalnie czytam co tu sie wczoraj działo i stwierdziłam ze tu wszystkie ciotki bardziej szalone niż "wczorajszy arbiter"! :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Kaju555-dołączysz do klubu???:diabloti: Ja tam meczu nie oglądałam,marny ze mnie kibic,piłki nożnej nie lubię...Więc nie jestem w temacie... Ale zaczynam kolejny dzień od dwóch zdań: Bary-pozdrowienia dla Ciebie i Twojego Pańcia! FOTKI...FOTKI...FOTKI...:evil_lol: Quote
kaja555 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Wet-siostra']Kaju555-dołączysz do klubu???:diabloti: Ja tam meczu nie oglądałam,marny ze mnie kibic,piłki nożnej nie lubię...Więc nie jestem w temacie... Ale zaczynam kolejny dzień od dwóch zdań: Bary-pozdrowienia dla Ciebie i Twojego Pańcia! FOTKI...FOTKI...FOTKI...:evil_lol: Jasne! Przecież ja jestem w klubie :diabloti: DAWAĆ FOTY! Quote
Recommended Posts