Margo05 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Fotki będą po relacji DIF :) A dla zniecierpliwionych http://margo05.fotosik.pl/albumy/449125.html nowe zdjęcia Barula od zdjęcia 45. Ta ślicznotka na zdjęciu 58 to nowa przyjacióła Barusia :loveu: Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='patch75']wspaniala wiadomosc, na prawde bardzo sie ciesze:multi::multi::multi:zdejmuje barego z adopcji, a gdzie nowy Pan Barego znalazl go? na jakim portalu ogloszeniowym? musze wiedziec gdzie takie fajne domy sie znajduje Na allegro Genialny pomysł z klonowaniem DIF, DIF klonuje krówki a my klonujemy DIF Quote
ANETTTA Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 DIF zasłuzyłas na odpoczynek ...ukłony w twoja stronę Quote
Margo05 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Się ciotka już wyspowiadała to teraz dokumentacja foto :evil_lol: Oto Bary w róży Nieżle się namęczyłyśmy, żeby go wyjąć :) Mam takie fajne fotki jak go cioteczka, wsunięta do połowy w róże, probowała zwabić parówką, ale wiem, że by mnie zabiła za upublicznienie tychże fotografii, więc możecie sobie wyobrazić :eviltong: Barulo wyjęty (parówka na dowód widoczna :evil_lol:) Quote
Margo05 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Barulo w samochodziku i już u wmarkosa :loveu: Quote
Doda_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Margo05'] Nieżle się namęczyłyśmy, żeby go wyjąć :) Mam takie fajne fotki jak go cioteczka, wsunięta do połowy w róże, probowała zwabić parówką, ale wiem, że by mnie zabiła za upublicznienie tychże fotografii, więc możecie sobie wyobrazić :eviltong: DIF - pozwolisz, zebyśmy zobaczyli te 'tajemnicze' zdjęćie? :modla: A tak, to super, że Bary już w nowym domu. Teraz jest już bezpieczny, a wcześniej tyle zmartwień.. i DIF - nalezy Ci się odpoczynek! :B-fly: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Barul z obrożą z adresówką :loveu: Tekila, piękna przyjaciółka Barusia :) Quote
Hotel KADIF Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Margo05 napisał(a):A może na flaszkę i grilla skoczymy do Barula? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To już ustalone chyba :razz::evil_lol:?! Ania-tygrysiczka napisał(a):i DIF, masz zakaz wychodzenia z domu przez... pół roku. :evil_lol: Jedzenie Ci dowieziemy. zwierzus napisał(a):Słusznie, Anka siedzisz w domu :cool3:. Obiecaj :cool3:. Zakupy ktoś podrzuci :evil_lol:. A ja wpadnę z tą obiecaną meliską i wyrobem własnym wysokoprocentowym :eviltong: Trzymam Was za słowo :evil_lol::mad:! Margo05 napisał(a):Popieram, DIF, masz zakaz wychodzenia i siedzenia przy kompie. Czasem do Ciebie zadzwonimy. Masz się zająć dziećmi i TŻ:loveu: Pamiętaj (może nam się uda :cool3:) Ale wiesz, że to samo dotyczy Ciebie:diabloti:??!! Uda NAM się!!! Zobaczysz!! :loveu: zachary napisał(a):DIF trzeba Cię sklonować:evil_lol:.:lol: Powiedz to mojemu mężowi i moim malutkim dzieciakom!!! :-( Niedługo ja zostanę bezdomna i bezpańska :placz::shake:!! Quote
Erazm Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 trzeba założyć wątek DT lub Ds dla DIF na cito:evil_lol: Quote
Margo05 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='DIF']To już ustalone chyba :razz::evil_lol:?! Oczywiście :evil_lol::eviltong: Ale wiesz, że to samo dotyczy Ciebie:diabloti:??!! Uda NAM się!!! Zobaczysz!! :loveu: TŻ już znacząco stuka pilotem w łóżko :eviltong: Powiedz to mojemu mężowi i moim malutkim dzieciakom!!! :-( Niedługo ja zostanę bezdomna i bezpańska :placz::shake:!! Idę spać :eviltong: DIF, do łóżka :diabloti::eviltong: Quote
Doda_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 DIF - nie martw się, w minutę znajdziesz DS :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Doda_']DIF - pozwolisz, zebyśmy zobaczyli te 'tajemnicze' zdjęćie? :modla: Nie!!! :diabloti: Zresztą nie ma co oglądać, a poza tym i tak byście mnie nie poznali "od tyłu" :eviltong::evil_lol:!! Ps. Margo... tylko spróbuj :mad:! Quote
Hotel KADIF Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Erazm napisał(a):trzeba założyć wątek DT lub Ds dla DIF na cito:evil_lol: Nie no... wstrzymajcie się chwilkę!!! :diabloti: NIech mój TZ zadecyduje czy to już... czy jeszcze da radę ... :oops::-(:placz: Quote
Tigraa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='DIF']Nie!!! :diabloti: Zresztą nie ma co oglądać, a poza tym i tak byście mnie nie poznali "od tyłu" :eviltong::evil_lol:!! Ps. Margo... tylko spróbuj :mad:! od przodu też nie. Bo w ogóle Cię nie widzieliśmy :cool3:. Super akcja, dziewczyny. Cieszymy się razem z Wami. Quote
Hotel KADIF Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Oto zdjęcia, które ja zrobiłam u wmarkosa: Quote
Hotel KADIF Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Ania-tygrysiczka napisał(a):od przodu też nie. Bo w ogóle Cię nie widzieliśmy :cool3:. Pragnę zwrócić delikatną uwagę na mój awatar :cool3:! JA na nim jestem... z Ronią!! ;) Quote
Doda_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Margo - poprosimy o te tajemnicze zdjecie :cool3::evil_lol: DIF - a co jej zrobisz, jeśli wstawi??:scared::olympic: :huh: Quote
Hotel KADIF Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Doda_ napisał(a): DIF - a co jej zrobisz, jeśli wstawi??:scared::olympic: :huh: O żesz Ty ...... :x:bad-word::mad:!!!! Agitatorze jeden!! :diabloti: :oops:Chcesz zejść na zawał? Z wrażenia oczywiście .... Isadorka!! Przyjaciółka jest prze-piękna!!! Po prostu śliczny zadbany pies!!!!! Quote
Doda_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Przyjaciółkę? Jeśli bedzie ślub to przyjdę napewno :loveu::cool3::evil_lol: DIF - będę oglądać co jej zrobisz :turn-l: Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Doda_']Margo - poprosimy o te tajemnicze zdjecie :cool3::evil_lol: DIF - a co jej zrobisz, jeśli wstawi??:scared::olympic: :huh: [quote name='DIF']O żesz Ty ...... :x:bad-word::mad:!!!! Agitatorze jeden!! :diabloti: :oops:Chcesz zejść na zawał? Z wrażenia oczywiście .... Isadorka!! Przyjaciółka jest prze-piękna!!! Po prostu śliczny zadbany pies!!!!! Popieram Dode i będę agitować Margo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Barulek tez dojdzie do formy. Quote
gallegro Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 DIF napisał(a): (...) Przyjaciółka jest prze-piękna!!! Po prostu śliczny zadbany pies!!!!! Jest trochę podobna do mojej Dorki, tylko mniej "puszysta" ;) Dobrze, że Bary będzie mieć towarzystwo... szczególnie na początku. Quote
majqa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='DIF']O żesz Ty ...... :x:bad-word::mad:!!!! Agitatorze jeden!! :diabloti: :oops:Chcesz zejść na zawał? Z wrażenia oczywiście ....(...) Z wielką przyjemnością i dreszczykiem emocji zaryzykuję!!! Domagam się wręcz upublicznienia tyłu DIF !!! :megagrin::megagrin::megagrin::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts