Margo05 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Isadora7']O Q~~~! laxigen genialny pomysł i wykupić papier toaletowy w Halinowie niech w kiecki wycierają O Q~~~! :mdleje::klacz: Strzelili nam golaaaa :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Hotel KADIF Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Margo05 napisał(a):Nie macie jakiejś legitymacji na zbyciu? Takiej co to postraszy nieco? Ja miałam...Nie na zbyciu, ale miałam!! I pogubiłam!!!! :oops::placz: Quote
Isadora7 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Może jakiś skanik a ja to obrobię i "drukniecie"? :loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Margo05 napisał(a):Ciotka szukaj :mad::evil_lol: Szukałam wszędzie!!! :placz: Chyba ją wywaliłam ze starą torebką! :stupid: Quote
Margo05 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Isadora7 napisał(a):Może jakiś skanik a ja to obrobię i "drukniecie"? :loveu::loveu: Isadorka, dawaj, będziem drukować :evil_lol: DIF napisał(a):Szukałam wszędzie!!! :placz: Chyba ją wywaliłam ze starą torebką! :stupid: Ciotka, zakręcona jesteś jak barani róg :evil_lol: Quote
Erazm Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Kurka, blaszka jak mówią w Łodzi, spokój na planie. Byłem, widziałem , dokonałem... Emocje na później... Quote
Cekinka13* Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Dziś lub jutro Bary ma być złapany, trzymajcie kciuki za udaną akcję!!! Quote
Edi100 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cekinka13* napisał(a):Dziś lub jutro Bary ma być złapany, trzymajcie kciuki za udaną akcję!!! Trzymamy z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Hotel KADIF Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Bary złapany!!!!!!!!!!!!!!!! Jest u mnie w ogrodzie!!!!!!!! Jutro jedziemy do Dęblina!!!!! Margo! Dzięki za wsparcie!! Jesteś boska!!!! :iloveyou::buzi: Wieczorem Margo wklei zdjęcia z całej akcji i wszystko opowie!!!!!! :multi::multi: Quote
Erazm Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 A ja już nawet sprzęt przygotowałam. Super nowina Quote
Doda_ Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 DIF!!! Cooooooooo???!!!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool: DOCZEKAĆ sie nie moge, kiedy zobaczę zdjęćia!!!:cunao::cunao: Cioteczki, zorganizujcie impke :drinka::evil_lol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Wet-siostra Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No w końcu...UUUUUUFFFFFFFFFFFFFFF..... Najtrudniejsze za nami!!! Czekam na fotki i relację z tajnej i niebezpiecznej akcji... Quote
Hotel KADIF Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Wet-siostra']No w końcu...UUUUUUFFFFFFFFFFFFFFF..... Najtrudniejsze za nami!!! Czekam na fotki i relację z tajnej i niebezpiecznej akcji... Margo przed chwilą pojechała! Fotorelacja będzie wieczorkiem :loveu:!!! Czekajcie cierpliwie!! :eviltong: Quote
zachary Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Agentko DIF jesteś boska! James Bond przy Tobie to mały pikuś:evil_lol: Quote
Doda_ Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 wrrr, zapomnialam napisac o tym :oops: DIF, Margo - wielkie gratulacje dla was!!! Bijemy brawa :evil_lol: Quote
majqa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='DIF']Bary złapany!!!!!!!!!!!!!!!! Jest u mnie w ogrodzie!!!!!!!! Jutro jedziemy do Dęblina!!!!! Wspaniale Dziewczyny!!!:loveu: DIF, sprawdź, czy w ogrodzie nie masz już też "obrończyń" Barego!;) Jeśli - je też ładuj w bagażnik i do Dęblina!:evil_lol: Quote
Cekinka13* Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 :loveu::loveu::loveu: Wreszcie!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
zachary Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Teraz już będzie tylko lepiej, prawda?. DIF, a jak z kosztami podróży, potrzebna pomoc? Quote
Recommended Posts