Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Ania-tygrysiczka napisał(a):Aniu, nie nagłaśniaj sprawy, niech te babsztyle nie wiedzą, że go szukasz!!! Jak się pojawi, daj mu sedalin, jak zacznie się słaniać, narzuć kurtkę czy koc na niego, na ręce i do samochodu. Nie nagłaśniam!!! Już nie proszę o pomoc żadnej laski z metalowego!! Z Wiesiem jestem umówiona w ten sposób, że jak będe miałą Barego u siebie to dzwonię do niego i wtedy się umawiamy!! Was będę informować na bieżąco o rozwoju sytuacji!!!! Na razie proszę o ciepłe myśli i wsparcie psychiczne!! Cekinka!!!! Dr. M. jest w gotowości do pomocy w odłowieniu Barego!! Quote
Margo05 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Bary się znajdzie na pewno. DIF, Fliperek jest w papierowym wydaniu matra :multi::multi:. Nie mam skanera, bo bym wkleiła. Edit: wklejone na Fliperowym wątku :) Quote
kaja555 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Barul dzisiaj masz być, słyszysz?! I masz sie dac złapać chłopie ;) Quote
Isadora7 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 kaja555 napisał(a):Barul dzisiaj masz być, słyszysz?! I masz sie dac złapać chłopie ;) Koniecznie. Barulku kochamy ciebie i chcemy twojego dobra. Quote
Wet-siostra Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Cioteczki,kurcze...Martwię się...Śnił mi się Bary,ze skrzydłami... Quote
Doda_ Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Wet-siostra napisał(a):Cioteczki,kurcze...Martwię się...Śnił mi się Bary,ze skrzydłami... A we śnie - jaki dzień był ? tzn jasno czy ciemno? Quote
Doda_ Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 To nie jest zart, kurcze, DIF, musisz wejsc do mieszkania tych babek!!!!! Jesli barego dlugo nie bedzie, z fundacjami musicie z tymi babami pogadac musza sie przyznac co zrobily! Wet - twój sen mnie bardzo zmartwil :shake: Quote
Margo05 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Dziewczyny, przestańcie być takie pesymistyczne :mad: Dobrze będzie. Musi być. I nie ma innej opcji. Quote
kaja555 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Już kilka razy zniknął ale wrócił, więc znowu ma wrócić! Quote
Wet-siostra Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Cioteczki,to był tylko sen...Taki dziwny...Był śliczny,pogodny,słoneczny dzień,bezchmurny.A Bary miał skrzydła jak gołębie-takie duuuże,śliczne,białe...I latał razem z moimi gołębiami dookoła działki... :lilangel::lilangel::lilangel: BAREMU NIE MOŻE SIĘ NIC STAĆ...:placz: ON SIĘ NA PEWNO ZNAJDZIE...:p MUSI...:mad::mad: Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Sny należy tłumaczyć odwrotnie. Elżbieta Quote
Doda_ Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 też myśle ze musi byc dobrze :shake: kto dzis tam jedzie sprawdzić ? Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Wracając z pracy zajrzałam do Barego i nie było go! Ale rozmawiałam z jedną babką ze sklepu o nim i twierdzi, że widziała go wczoraj rano!!! Latał z chmarą psów za suką!! Teraz będzie go trudno namierzyć! I dowiedziałam się, że te durne baby latały po Halinowie i zrywały ogłoszenia o Barym. :stupid: Dziwne, że nie zerwały tego ze sklepu zoologicznego.... !! Może Cekinka namierzy jeszcze dzisiaj Barego!! kaja555 napisał(a):Już kilka razy zniknął ale wrócił, więc znowu ma wrócić! Dobrze gadasz!!! Nie raz tak było.... Bądźmy dobrej myśli!! Wet-siostra napisał(a):Cioteczki,to był tylko sen...Taki dziwny...Był śliczny,pogodny,słoneczny dzień,bezchmurny.A Bary miał skrzydła jak gołębie-takie duuuże,śliczne,białe...I latał razem z moimi gołębiami dookoła działki... :lilangel::lilangel::lilangel: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Ale miałaś jazdę senną!!!! Quote
Cekinka13* Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 DIF!! Pół godziny temu Bary był na swoim podwórku!! Quote
Doda_ Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ufffffffffff.........dac mu sedalin i wsadzić do autka! Quote
Wet-siostra Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 DIF,Psiapsiółko-pakuj się do samochodu i jazda po Barego!!!! Trzeba wykorzystać moment,że jest!!! Trzymam mocno kciuki... Quote
Tigraa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Wet-siostra napisał(a):...Był śliczny,pogodny,słoneczny dzień,bezchmurny.A Bary miał skrzydła jak gołębie-takie duuuże,śliczne,białe...I latał razem z moimi gołębiami dookoła działki... :lilangel::lilangel::lilangel: Nadziejka, co Ty bierzesz przed snem? :-o bo ja też chcę spróbować :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ania-tygrysiczka napisał(a):Nadziejka, co Ty bierzesz przed snem? :-o bo ja też chcę spróbować :evil_lol: NIC nie biorę,cioteczko...Ale nie radzę Ci próbować,bo ja nie zawsze mam takie fajne sny...Są i inne...Raz mi się śniło,że ksiądz mnie dookoła cerkwii z kadzidłem gonił,a ja mu uciekałam...Kiedyś,że był facet,miał gołębia,a potem było koło niego pełno pourywanych,ociekających krwią gołębich główek... Ale są i takie sny,że JA mam skrzydła i sobie latam...:evil_lol: No,ale my tu gadu-gadu o bzdurkach,a tam być może DIF na Barego poluje... Czekamy na wieści... POZYTYWNE!!!!!:mad: Quote
majqa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Wet-siostra napisał(a):(...) Raz mi się śniło,że ksiądz mnie dookoła cerkwii z kadzidłem gonił,a ja mu uciekałam...(...) Tak na przyszłość. Ja się śni, że goni Cię chłop, choćby i w sukience ale jest przystojny...daj się złapać!!! ;) Quote
Wet-siostra Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 majqa napisał(a):Tak na przyszłość. Ja się śni, że goni Cię chłop, choćby i w sukience ale jest przystojny...daj się złapać!!! ;) Doooooobre,Cioteczko!!!:-D :lol::ylsuper: :cool2: :grin: :megagrin: :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Wet-siostra napisał(a):DIF,Psiapsiółko-pakuj się do samochodu i jazda po Barego!!!! Trzeba wykorzystać moment,że jest!!! Trzymam mocno kciuki... I co z nim zrobię? :shake: Wsadzę go do kojca a co zrobię z moim Rudym? A jak Bary wylezie nocą (bo "podobno" wyłazi górą...) i złapie się z moim Rudym-dominantem?? To co wtedy???!! Dziewczyny! Spoko ... Ważne, że jest i bardzo dziękuję za sms-y z informacją o tym!!! Myślę, że te baby dały na wstrzymanie... a ja nie będę łazić po Halinowie i prosić o pomoc...Dom stały czeka!!!! :loveu: Dam radę, ale muszę mieć czas!!!!!! Całą akcję zaplanowałam, bo mogłam Barego zawieźć do Dęblina!! I mogłam go przetrzymać przez dzień.. góra dwa. Ale teraz do końca tego tygodnia już nie dam rady!! Ważne, że Bary jest!!!! P.Wiesiek dzwonił dzisiaj i czeka.....!!! Quote
Margo05 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 NIe wiem już który raz, ale powtarzam: trzymamy kciuki z całych sił :) Quote
kasikitd Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Będzie dobrze. Jestem pewna, że te baby dobre są tylko w gadaniu i na tym się skończy, Dif, skoro Wiesiu będzie czekać, to i Ty masz możliwość znaleźć spokojnie właściwy moment. Trzymam kciuki, mocno. Quote
Recommended Posts