Isadora7 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Powiedzmy sobie szczerze to na 95% jedyna szansa. Natomiast wierze w to że DIF wyczuje człowieka, wierze w intuicje kobieca DIF. I powiem ze mam ku temu powody. Quote
Erazm Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jesuuuuuu, teraz przyjrzalam sie gdzie jest ten Deblin....:crazyeye: Quote
Cekinka13* Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Qrcze, jaka wspaniała wiadomość!! :loveu: Ciesze się bardzo, trzymam kciuki, żeby wszystko się udało!! A w sumie to... przecież musi się udać! ;) Quote
Hotel KADIF Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Dostałam SMS-a od pana, że zdjęcia będzie mógł obejrzeć dopiero po 23-ciej jak wróci z pracy :-( A więc czekamy...... Quote
Edi100 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 DIF napisał(a):Dostałam SMS-a od pana, że zdjęcia będzie mógł obejrzeć dopiero po 23-ciej jak wróci z pracy :-( A więc czekamy...... Trzymamy kciuki! Quote
Hotel KADIF Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 A w czerwcowym numerze "Mojego Psa" w kąciku adopcyjnym jest Baaaaryyy!!!! :multi::multi::multi: Oraz "moje trzyłapki" ...... :loveu: Artykuł o trzyłapkach ukazał się w numerze czerwcowym "Mojego Psa" w dniu dzisiejszym, czyli 21.05.2008!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kupujcie!!! Jest Synuś :-(, Dofi, Hary, Nelson i Koli!!! Oraz obszerny opis dlaczego warto adoptować trzyłapka!!! Szczerze mówiąc myślałam, że znajdzie się w nim chociaż wspomnienie o trzyłapkach do adopcji, ale niestety nie ma :-( Cóż ... nie można mieć wszystkiego!!! :shake: Quote
Hotel KADIF Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Kolejna malusieńka, bezdomna "krówka" z Halinowa :placz::placz::placz:!!!! Dziewczyny!! Pilnie proszę o pomoc!!!! Wątek psiątka :-(: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10182780#post10182780 Quote
Hotel KADIF Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Margo05 napisał(a):A nie ma czasem wersji online? Ja nie natrafiłam a rano przeszukiwałam w tym celu internet ;)! Quote
Avaloth Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Widziałam artykuł o trzyłapkach :) Barrego ogłoszenie też, tylko czy on zmienił imię ? :eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 chester07 napisał(a):Widziałam artykuł o trzyłapkach :) Barrego ogłoszenie też, tylko czy on zmienił imię ? :eviltong: Naprawdę ma na imię Brutus, ale kobitka, która zwróciła na niego moją uwagę powiedziała, że ma na imię Bary. Stąd zamieszanie z imionami ....:evil_lol: Quote
patch75 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 no to kupie magazyn, jak zwykle, a pierwsze co zrobie, poszukam Barego, 3mam kciukasy;) Quote
TYGRYS-ica. Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 i w koncu Bary dostal swoja szanse na nowy domek ;) no to i ja trzymam kciuki.. Quote
czarok Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 DIF napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:!!! Dobrze by było jednak mieć KOGOŚ blisko Barego, bo przecież musimy nad nim czuwać ;). DIF, o sprawdzenie domu możesz prosić: 1. Frytela - jest z Dęblina 2. Selket - z Puław ( studentka zootechniki - pewnie w Lublinie) 3. effa - z Puław ( ale ostatnio zalogowana na dogo 3 kwietnia tego roku) 4. Tiger - jest z Lublina, ale oferuje na mapie dogo sprawdzanie domów do 100 km od Lublina w miarę wolnego czasu; Dęblin jest ok 75 km od Lublina) Powodzenia Bary :loveu: ( od początku kibicuję Ci futrzaku) Quote
Hotel KADIF Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Pan chętny zaadoptować Barego jedzie do nas z Dęblina!!!!!!!!!!!! Chce poznać Barego i pogadać ze mną na żywca!!!! Będzie za ok. godzinę!!!! Normalnie jestem w szoku!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ANETTTA Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ja tez jestem w szoku i trzymam kciuki ....................i czekam na inf ......................................................................................................................................................... :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 DIF napisał(a):Pan chętny zaadoptować Barego jedzie do nas z Dęblina!!!!!!!!!!!! Chce poznać Barego i pogadać ze mną na żywca!!!! Będzie za ok. godzinę!!!! Normalnie jestem w szoku!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Boże jakbym mogła to podjechałabym na to wydarzenie. Czyżby Udało się i Wyjątkowy Pies trafił na Wyjątkowego Ludzia? Quote
ocelot Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 to ja powtórzę swoje: kurcze... czekamy, oby to było to;) Quote
Edi100 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 DIF napisał(a):Pan chętny zaadoptować Barego jedzie do nas z Dęblina!!!!!!!!!!!! Chce poznać Barego i pogadać ze mną na żywca!!!! Będzie za ok. godzinę!!!! Normalnie jestem w szoku!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Doda_ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 WOW! Trzymam kciuki! Wy, dziewczyny, tez trzymajcie! Kciuki sie przydadza! DIF, a czy pan odrazu zabierze Barego (jesli mu sie spodoba) czy nie? Quote
Recommended Posts