kaja555 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ach albo citoki zapomną aparatu, albo jak mają to się Bary chowa - a my chcemy zobaczyć jak się Bary miewa!:-o Quote
Wet-siostra Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Bary,piesku,jak się dziś czujesz???Pokaż sie cioteczkom... Właśnie-co z łapką??? Quote
Hotel KADIF Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 majqa napisał(a):Mój Boże, żeby jeszcze te podnoszenia przełożyły się na dom. Dziewczyny, a w jakiej formie jest jego łapka? Też nieraz o tym myślę i czasami zaczynam wątpić..... :shake: Łapka jest w porządku, Bary lata, biega, hasa.... :loveu:. Pisałam wcześniej, że najprawdopodobniej jej bolesność jest wynikiem starcia z psem, który wlazł na teren Barego :wallbash: . Teraz jest już dobrze! Quote
Hotel KADIF Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 kaja555 napisał(a):Ach albo citoki zapomną aparatu, albo jak mają to się Bary chowa - a my chcemy zobaczyć jak się Bary miewa!:-o Mówisz i masz :loveu::eviltong:!! Zdjęcia z dzisiaj: ------------------ Gucio masz......:angryy:!!!! Nie mogę wstawić zdjęć!! Odkąd dogo tak fatalnie działa, TZ poprzestawiał mi coś w kompie, żebym wogóle miała dogo! Ale teraz komputer nie widzi aparatu po podlączeniu! Musicie się uzbroić w cierpliwość :eviltong:!! Ale Bary dzisiaj był!! Piękny... błyszczący...radosny....:loveu: Miał świetny humor i jak go czohrałam "padzurami" podgryzał mi ręce resztkami zębów :loveu:!! Boże... jaki ON jest kochany!!!!! A jak już odjeżdżałam samochodem, zostawił żarcie i pomio moich błagań ("Bary, tylko nie biegnij zamną..tylko nie biegnij... :-(") leciał za samochodem!!! A mi serce pękało!!! Muszę przystopować z tym "wszystkim" :-( Muszę się jakoś odciąć..ograniczyć, bo oszaleję chyba!!! Zaczynam mieć koszmary senne..... Ostatnio mi się śniło, że jakiś człowiek kotem na pół sztywnym w agonii rozganiał, walił, straszył i zabijał nim gołębie (WET, koniec z MMS-ami gołębiowymi :diabloti::mad:). A najgorsze jest to, że tym kotem była moja Fucha :shake:. Obudziłam się zlana potem ....... Co się w tych naszych "deklach" kotłasi ???? Szaleństwo jakieś normalnie....:stupid::shake:!!! Quote
Hotel KADIF Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Margo05 napisał(a):Baruś, mam nadzieję, że to były wszystkie kleszcze jakie miałeś :cool3: Co to za g... z tymi kleszczami. Dziś w lecznicy też była pani z pieskiem i trzema kleszczami :shake: Chyba wszystkie, bo dzisiaj byłam i wymacałam, wygłaskałam i nie było! A jak ubrudziłam rękę przy tej czynności :diabloti:!!Jesuuu, jaki on jest bruuuudny:shake:! Ale i tak się błyszczy .......\ Dzisiaj szła do pracy ekspedientaka z pobliskiego sklepu. Właśnie wyciągałam wyciągałam pudło z karmą, które zawsze wożę dla bezdomnych psiaków - a nuż jakiś się trafi ;), i zaczęła do mnie krzyczeć "O, psia mama przyszła do Brutusa!!! Będzieeee jedzeeenieee :loveu:". Ale mi się milutko zrobiło! Bary jest znany w okolicy!! Quote
Wet-siostra Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Znany,znany...Ale domku nie ma...:shake: DIF,Psiapsiółko,wyluzuj!:loveu: Obiecuję:nie będzie mms-ów.:evil_lol: Będą e-maile!!!:eviltong: I to już wkrótce!!! :cool3: :loveu: Quote
kaja555 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No to czekamy na te zdjęcia, bo uwierzymy że Bary dzisiaj był - jak zobaczymy!:eviltong: Quote
Cekinka13* Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 DIF, szczęściaro, ja dziś nie widziałam Barusia! :mad: Nie było go... :shake: Quote
Martunia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No na pewno gdzieś biegał. :loveu: Czekamy na zdjęcia naszego kochanego Barunia. :cool3: :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='Martunia']Czekamy na zdjęcia naszego kochanego Barunia. :cool3: :loveu: Proszę :loveu::loveu::loveu:: mniaaam... przyjechało jedzonko :eating:: Quote
Hotel KADIF Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 A to takie białe na grzbiecie to promienie słońca na błyszczącej sierści :loveu:! Barul dzisiaj wyjątkowo pięknie wyglądał :iloveyou:: Quote
Cekinka13* Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Oj przystojny, przystojny :loveu:. Dzielny zresztą też. ;) Quote
Wet-siostra Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Witam Barego!!! Pięknie wygląda na tych zdjęciach!Przystojny z niego psiak... Quote
kaja555 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dołączam do klubu zachwycających się! :loveu: Na ogłoszenia dalej zero odzewu? Quote
Hotel KADIF Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='kaja555']Dołączam do klubu zachwycających się! :loveu: Na ogłoszenia dalej zero odzewu? Zero :-(! A te zdjęcia są z dnia dzisiejszego, jeszcze "ciepłe": Bary z daleka rozpoznaje moje autko i jak widać wyżej biegnie z ozorkiem na wierzchu z radości :loveu::loveu::loveu:!! On jest cuuudny, a nikt go nie chce :placz::placz::placz:!!! Quote
jotpeg Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 i jaki madry! w koncu jest sam i sam musi sie o siebie troszczyc... Quote
Martunia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 No właśnie... Taki on kochany i domku nie ma? :( Quote
majqa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 DIF, wyłączam z konieczności subskrypcję wątku. W razie konieczności pomocy wiesz jak mnie znaleźć. Buzieńki Baruniu...:loveu: Quote
Hotel KADIF Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 majqa napisał(a):DIF, wyłączam z konieczności subskrypcję wątku. W razie konieczności pomocy wiesz jak mnie znaleźć. Buzieńki Baruniu...:loveu: :-(:-(:-( Znajdę Cię oczywiście... Ale coraz mniej osób zagląda do Barego.......:placz: Quote
Recommended Posts