Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Na czym stanęło z wydrukiem ogłoszeń???

Kaja wydrukuje i prześle na mój adres. Wczoraj wieczorem na jej maila przesłałam ogłoszenia które zrobiła Folen. A jak ja dostanę te ogłoszenia wyślę do SE na nazwiska które podała Isadorka a resztę rozkleję w Halinowie i Sulejówku!

Posted

Wydrukowałam 30 ulotek, ale na A4 bo inaczej jest mniej czytelnie. I tak przydałoby się pogrubic ten czarny tekst, bo jak to będzie gdzieś rozklejone na mieście, to literki są trochę małe do czytania.

Na razie prześlę te do DIF. A jak nie będzie zadowolona to może pogrubimy te literki. To będzie musiała zrobić Folen, bo ja inaczej musiałabym ten cały tekst przepisywać w Photoshopie :oops:

Aha, 15 z tych plakacików zalaminuje - będzie je można porozwieszać i nie zamokną (bo ostatnio nieżle leje)

Posted

Jak się dzisiaj czuje nasz Bary???
Może faktycznie to reumatyzm daje mu popalić???U nas pada,dziś ledwo co wstałam z łóżka,wczoraj moja dyskopatia się odezwała,za dużo na raz chciałam zrobić i od razu pomyślałam o Barym...Śpi byle gdzie,może mu to wychodzi...
Cioteczki,która go będzie dziś widzieć,niech go wymizia ode mnie...

BARY TRZYMAJ SIĘ,MASZ BYĆ ZDROWY...

Posted

kaja555 napisał(a):

Aha, 15 z tych plakacików zalaminuje - będzie je można porozwieszać i nie zamokną (bo ostatnio nieżle leje)

Bardzo dobry pomysł Kaja :loveu:

Posted

Barul spał dzisiaj w budzie, a że strasznie lało nie wywoływałam go! Postaram się jeszcze raz dzisiaj do niego pojechać!

Kaja! Z tym laminowaniem to super pomysł!!
Ja swoje ogłoszenia z uwagi na koszty wsadzałam zawsze w zwykłe, biurowe koszulki :evil_lol:
Jak tylko otrzymam przesyłkę piszę na wątku jak wygląda!
Dziękiiiiiii!!!!!!!! :Rose::Rose::Rose:

Posted

Lorien:) napisał(a):
Boże... Biedny pies..:-(
A może jakąś budę wstawić mu na teren...?

Buda może być jak dacza ale niestety, jak długo on będzie miał przepustkę dowolną dziurą na zewnątrz (ulica) tak długo będzie w niebezpieczeństwie.
Poza tym to starszy pies i potrzebna mu jest opieka, troska człowieka
i ręka weta.

Posted

[quote name='majqa']Buda może być jak dacza ale niestety, jak długo on będzie miał przepustkę dowolną dziurą na zewnątrz (ulica) tak długo będzie w niebezpieczeństwie.
Poza tym to starszy pies i potrzebna mu jest opieka, troska człowieka
i ręka weta.

Pisałam na wątku... to nie jedna dziura. Cały płot jest rozwalony z jednej strony. :shake:

Jak nie będzie lało zapakuję dzieciaki do samochodu i pojadę do Barego. Z jedzeniem i aparatem, bo dawno nie było fotek :evil_lol:!

A wątek Barego ma 100 stron!!!!!! :cunao::cunao:

Dzię-ku-je-my !!!!!!! :Rose::Rose::Rose:

[SIZE=2]Ciekawe na kogo wypadnie post nr 1000
:evil_lol:!!!

Posted

[quote name='DIF']Pisałam na wątku... to nie jedna dziura. Cały płot jest rozwalony z jednej strony. :shake:

Jak nie będzie lało zapakuję dzieciaki do samochodu i pojadę do Barego. Z jedzeniem i aparatem, bo dawno nie było fotek :evil_lol:!

A wątek Barego ma 100 stron!!!!!! :cunao::cunao:

Dzię-ku-je-my !!!!!!! :Rose::Rose::Rose:

[SIZE=2]Ciekawe na kogo wypadnie post nr 1000 :evil_lol:!!!

O matko, życzę Baremu, żeby na nikogo nie wypadł post z tak dalekim numerem. Bary, chłopaku, ile ty jeszcze będziesz się błąkał ? :shake:

Posted

wśród wielu dni
tak podobnych
jeden
już mógłby przyjść
dzień
niepowtarzalny
w którym ktoś
da mi dom
wśród wielu dni
ten wyjątkowy
przy którym troski