Hotel KADIF Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 majqa napisał(a):Na czym stanęło z wydrukiem ogłoszeń??? Kaja wydrukuje i prześle na mój adres. Wczoraj wieczorem na jej maila przesłałam ogłoszenia które zrobiła Folen. A jak ja dostanę te ogłoszenia wyślę do SE na nazwiska które podała Isadorka a resztę rozkleję w Halinowie i Sulejówku! Quote
majqa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Uff....Mam nadzieję, że dziś zastaniecie Barego w lepszej formie...:-( Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Bary ja nie chcę słyszeć innych wieści niż DOBRE. Zrozumiano? :loveu: Quote
Cekinka13* Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Kurcze Bary co Ci jest chłopie, co? :shake: Quote
Cekinka13* Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A jeśli chodzi o weta... hm, dobry pomysł, ale co z kasą? Zrobić bazarek? Quote
kaja555 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Wydrukowałam 30 ulotek, ale na A4 bo inaczej jest mniej czytelnie. I tak przydałoby się pogrubic ten czarny tekst, bo jak to będzie gdzieś rozklejone na mieście, to literki są trochę małe do czytania. Na razie prześlę te do DIF. A jak nie będzie zadowolona to może pogrubimy te literki. To będzie musiała zrobić Folen, bo ja inaczej musiałabym ten cały tekst przepisywać w Photoshopie :oops: Aha, 15 z tych plakacików zalaminuje - będzie je można porozwieszać i nie zamokną (bo ostatnio nieżle leje) Quote
Wet-siostra Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Jak się dzisiaj czuje nasz Bary??? Może faktycznie to reumatyzm daje mu popalić???U nas pada,dziś ledwo co wstałam z łóżka,wczoraj moja dyskopatia się odezwała,za dużo na raz chciałam zrobić i od razu pomyślałam o Barym...Śpi byle gdzie,może mu to wychodzi... Cioteczki,która go będzie dziś widzieć,niech go wymizia ode mnie... BARY TRZYMAJ SIĘ,MASZ BYĆ ZDROWY... Quote
Martunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Mam nadzieję, że Bary się lepiej poczuje... :( Quote
Margo05 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 kaja555 napisał(a): Aha, 15 z tych plakacików zalaminuje - będzie je można porozwieszać i nie zamokną (bo ostatnio nieżle leje) Bardzo dobry pomysł Kaja :loveu: Quote
majqa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Jeśli coś z ulotkami nie zagra wedlug uznania DIF to dajcie natychmiast znać Folen. Quote
Hotel KADIF Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Barul spał dzisiaj w budzie, a że strasznie lało nie wywoływałam go! Postaram się jeszcze raz dzisiaj do niego pojechać! Kaja! Z tym laminowaniem to super pomysł!! Ja swoje ogłoszenia z uwagi na koszty wsadzałam zawsze w zwykłe, biurowe koszulki :evil_lol: Jak tylko otrzymam przesyłkę piszę na wątku jak wygląda! Dziękiiiiiii!!!!!!!! :Rose::Rose::Rose: Quote
Hotel KADIF Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Zajrzałam wieczorem (zgodnie z obietnicą) do Barego, ale nie było go.... :-( a lało jak z cebra ...... Quote
Lorien:) Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Boże... Biedny pies..:-( A może jakąś budę wstawić mu na teren...? Quote
majqa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Lorien:) napisał(a):Boże... Biedny pies..:-( A może jakąś budę wstawić mu na teren...? Buda może być jak dacza ale niestety, jak długo on będzie miał przepustkę dowolną dziurą na zewnątrz (ulica) tak długo będzie w niebezpieczeństwie. Poza tym to starszy pies i potrzebna mu jest opieka, troska człowieka i ręka weta. Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dobranoc Bary - gdziekolwiek jesteś. Prosiłam żeby były tylko dobre wiadomości. Dlaczego się nie słuchasz? Quote
zdrojka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Lało i leje, a on jest doświadczonym psem, wie, gdzie się schować... Quote
Hotel KADIF Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='majqa']Buda może być jak dacza ale niestety, jak długo on będzie miał przepustkę dowolną dziurą na zewnątrz (ulica) tak długo będzie w niebezpieczeństwie. Poza tym to starszy pies i potrzebna mu jest opieka, troska człowieka i ręka weta. Pisałam na wątku... to nie jedna dziura. Cały płot jest rozwalony z jednej strony. :shake: Jak nie będzie lało zapakuję dzieciaki do samochodu i pojadę do Barego. Z jedzeniem i aparatem, bo dawno nie było fotek :evil_lol:! A wątek Barego ma 100 stron!!!!!! :cunao::cunao: Dzię-ku-je-my !!!!!!! :Rose::Rose::Rose: [SIZE=2]Ciekawe na kogo wypadnie post nr 1000 :evil_lol:!!! Quote
kasikitd Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='DIF']Pisałam na wątku... to nie jedna dziura. Cały płot jest rozwalony z jednej strony. :shake: Jak nie będzie lało zapakuję dzieciaki do samochodu i pojadę do Barego. Z jedzeniem i aparatem, bo dawno nie było fotek :evil_lol:! A wątek Barego ma 100 stron!!!!!! :cunao::cunao: Dzię-ku-je-my !!!!!!! :Rose::Rose::Rose: [SIZE=2]Ciekawe na kogo wypadnie post nr 1000 :evil_lol:!!! O matko, życzę Baremu, żeby na nikogo nie wypadł post z tak dalekim numerem. Bary, chłopaku, ile ty jeszcze będziesz się błąkał ? :shake: Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 To już 100 strona. Mam nadzieję, że Bary wreszcie znajdzie jakiegoś dobrego właściciela. I to życzę Baremu. Quote
Wet-siostra Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witam Barego na setnej stronie...:loveu::loveu: Jak się dzisiaj czuje nasz psiak??? Bary,życzę Ci,byś był zdrowy i w końcu znalazł swój dom.:loveu: Quote
Wet-siostra Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 wśród wielu dni tak podobnych jeden już mógłby przyjść dzień niepowtarzalny w którym ktoś da mi dom wśród wielu dni ten wyjątkowy przy którym troski pójdą w cień wśród wielu dni wciąż o tym marzę znaleźć swój kąt i miłość swą BARY PROSI O DOM... Quote
Recommended Posts