Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja jestem generalnie zaniepokojona. Wiem jak DIF przeżywa sprawy Krówki i Barego. Będę spokojniejsza jak się DIF pojawi. Niezależnie od tego [FONT=Arial Black]BARY GDZIE JESTEŚ?[/FONT] Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Mi też jakoś tak lepiej, jak ona tu jest. Bary, skacz po dom! Quote
Wet-siostra Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 kolejna noc pod gołym niebem może to romantyczne dla zakochanych par ja jestem sam nie mam nikogo przytulam się do zimnych ścian pustego domu z którego nikt nie woła mnie kolejna noc gdy pieśń do snu śpiewają samochody gdy wiatru szum w koronach drzew jest moją kołysanką jak długo jeszcze tak ma być czy jeszcze ktoś mnie zauważy kolejna noc gdy jestem sam o domu własnym marzę Bary,piesku,gdzie jesteś? BARY SZUKA DOMU!!! Quote
~MaDaLeNa~ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Bary gdzie jesteś? Oby nic Ci się nie stało..........PO DOMEK! Quote
Cekinka13* Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 piękny ten wiersz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No Wet-siostra pisze wspaniałe wiersze. :D Ah gdyby mi tak wena przyszła... Ale moje wiersze nigdy takie doskonałe nie będą. :cool3: Do góry, Bary. Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial Black]Witaj Bary pokaż się i powiedz DIF żeby się odezwała.[/FONT] Quote
Wet-siostra Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dzień dobry wszystkim!!! Proszę mnie tak nie chwalić,daleko mi do doskonałości,to są takie-sobie wierszydła,pisane na szybko,z biegu,specjalnie dla Barego,żeby ktoś zwrócił na niego uwagę... Swoją drogą-pokazał się??? BARY SZUKA DOMU!!! Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial Black][SIZE=6]BARY GDZIE JESTEŚ???[/FONT] [FONT=Impact]DIF GDZIE JESTEŚ??? :-(:-(:-( [/FONT] Quote
kasikitd Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Bary, leć do góry, przypomnij się słonko, ile ty się jeszcze biedaku będziesz tułał? Quote
Gosiapk Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black][SIZE=6]BARY GDZIE JESTEŚ???[/FONT] [FONT=Impact][SIZE=6]DIF GDZIE JESTEŚ???[/FONT] [FONT=Impact]:-(:-(:-([/FONT] Jak to Bary gdzie jesteś? Zginął? Quote
Martunia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ostatnio go nie widziała Cekinka13... Mam nadzieję, że mu sie nic nie stało. A gdzie DIF? Quote
Wet-siostra Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Czy Bary się pokazał???Oby tylko nie wpadł w łapy hycla... A DIF???Chyba już wróciła do domu??? HOP HOP!!!ODEZWIJ SIĘ PRZYJACIÓŁKO!!! Quote
Cekinka13* Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Zguba się znalazła :razz: :loveu::loveu: Taki był dziś szczęsliwy, chciał się bawić :loveu::loveu: :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Cekinka13* napisał(a):Zguba się znalazła :razz: :loveu::loveu: Taki był dziś szczęsliwy, chciał się bawić :loveu::loveu: :loveu: Hurrrraaaa, uffffffffffffffff:loveu::loveu::loveu: Quote
Wet-siostra Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 UFFF...Ale to tylko jedna zguba,a gdzie druga???DIF-ODEZWIJ SIĘ....:mad::mad: Quote
kaja555 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Może teraz jak się już trochę oswoił, to dałoby mu się założyć obroże? Wtedy ludzie będą się bali go skrzywdzić, bo będą myśleć że jest czyjś... Ja się cały czas boję, że mu się coś przytrafi...:-( Quote
Cekinka13* Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No właśnie? DIF, co z tą obrożą? może pomóc, co? Quote
kaja555 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ja nie umiem :oops: ale na pewno pojawia się wkrótce tutaj te bardziej utalentowane ciotki...:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Verdana]Proszę jest podlinkowane: :loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts